Zekotov C5

Začel/a Zeko124, September 24, 2012, 07:33:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Bogi Zeko - čist ga boste prestrašli...

Sej boš porihtal te stvari, pa bo pol mir.

Mogoče najdeš kaj delujočega še na Avtoodpadu Bine? Mogoče majo kaj od tega, da bo ceneje (razen če so to taki deli, da je bolje kupiti nove).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

alesz

CitatBogi Zeko - čist ga boste prestrašli...
Najprej je potrebno ugotoviti kaj je narobe ne pa kaj bo nekoč.........

gule

Tisto z odpada, bo tudi kmal crknilo, če je to kar je na avtu...edino, če ni kdo nov del dal na avto, pol, pa z njim na odpad, kar močno dvomim...

Zeko124

Danes crknilo še levo čungalunga sranje od xenonke. tokrat pa bom poklical bivšega serviserja tega avta oz. poiskal distributerja teh žarnic in mu jih osebno zataknil med zobe v kolikor mi jih nimajo namena zamenjat. Svetili nista niti eno leto.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

No... imaš vsak kaj za napisat.  Èe bi imel A serijo (zrihtano) bi imel manj problemov... ergo, manj za jamrat.

Sam eno leto je svetila žarnica ? Ja bravo... velik napredek. Navadna dvonitna žarnica za stare avte dandanes sveti kakšna dva tedna. No si vseen na boljšem kot A serijaši.

Hecam se... seveda je distributer kriv po nem letu. Proizvajalec nima nič s kvaliteto... nLahko pa direkt iz Kitajske naročiš pa bo potem delalo... kako leto dni.

Zeko124

Takega sranja jaz ne kupujem - tole je nabavil bivši lastnik, jaz sem kupil Hella xenonko in zaenkrat deluje BP.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Xandrej

Samo osram pa Philips D2R svetita! ostalo je tako kot je pri tebi! Sicer pa iščem pa nisem našel, da hella dela xenon žarnice?!?!?!

Zeko124

Citat od: Xandrej;151345Samo osram pa Philips D2R svetita! ostalo je tako kot je pri tebi! Sicer pa iščem pa nisem našel, da hella dela xenon žarnice?!?!?!

Daj Janez, zdaj si pa že tečen... A misliš da tam pa ne znajo dobre robe nardit? kakršen material dobijo, pa kakršne kadre gor postavijo, tak je narejeno.

@X, ja je Hella, moram poiskat ovitek... Takrat ni blo druge za kupit v lokalni trgovini, pa vredu dela.

zdaj taleva gre pa osram noter po možnosti, kdo ve za kako spletno trgovino da me ne bodo preveč olupili? mislim da sem jo nekje videl za 85€?

www.keramika-genorio.si

janez

Ja zeko, sej imaš prav... zato pa zapirajo pri nas fabrke pa jih selijo dol... ker znajo tam bolje naredit.... pa svizci bolj hitro zavijajo čokolade.

Èe ti je tolk do kvalitete... Zakaj ne kupiš original na Citroen servisu? To je verjetno edina rešitev, da ti bo držala več kot leto pa če bo crknla veš kje si jo kupil pa greš pa vržeš serviserju v bučo... al zatakneš za zobe ... al kak si se že izrazu.

alesz

Ja preprodajalci sigurno na bolhi prodajajo originale po tretjini cene.....pri kitajcu lahko izbiraš škatlo z napisom.....

Zeko124

Kot je @alesz napisal, sem jaz bolj za kako trgovino, da dam kolkor pač je in imam garancijo, kot se šika.

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Itak ne smeš kupit bilokakšen HID izdelek!