Xm V Delavnici

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 08:57:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Fantje, moj bratranec je odprl trgovino z avto deli in če bo kaj mogoče naročiti po nižjih cenah, se bo potrudil.
:BigThumbs:
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Zliko,r tem kokesckom pa je problem,ponaredka namrec ni.Ne morem verjet.Ti pa predlagam,da poklices pooblascen servis,verjetno bo ceneje,kot 100 evrov.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

a ima kdo od vas xmarjev, kuplungo za 2.0T? Uni model krtija je tolk smotan, da si ne upa tlele vprašat, pa bo najbrž svoj xm na pedala predelal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krtija

Eni nimamo časa v službi na forumu viset. Update: imamo lamelo rabim še nete, katere upam da bo sodelavec najdu. Hvala Gaši da si se angažiral. Te pa dobronamerno opozarjam, da če se boš preveč z xmarji družil se ti bo poslabšal. Sami čudaki...

P.S. Avto na pedala že mam, ampak je Moskvič letnik 82.

garac

e, to je pa taprav! Svetlo zelen?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

krtija

Oranžen pa pol prebarvan, je pa res bil zraven še en živo zelen. Zakon avto, sem se ogromno prepedaliral naokrog, se enkrat skor ubil itd. Bom ob priliki poslikal.

garac

Sosedovega smo prebarvali iz tiste zelene potem na temno modro od Renault 4.
Dugače pa sem se z xm-arji dosti družil, pa se zdaj probam čim manj, še citroenarjem se malo ogibam, me vsake toliko razočarajo, pa me malce mine potem.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

mirchi

Garac,sami problemi. Krtija,a boste sami lamelo netali? Odsvetujem,raskiraj 30-50 evrov pa jo daj strokovno obnovit. Feroden,lahko posljes tudi po posti,dela pa zelo kvalitetno. Ce mas pa cajt,se pa okrog pripelji, pa grema skup dol. Uro pa pol pocakas,pa odneses se toplo.

krtija

Hvala za ponudbo Mirchi. So pa to sami večkrat delali in baje da je blo vedno ok. Druga varijanta je še Sinter v LJ. Problem je, da sem brez obeh avtov in se pol lovim z izposojo drugih. XM je v Litiji, Spaček pri Keži jest pa peš. Vse naenkrat. Komaj čakam marec, ko bo vse poštimano. Bom jutri videl kaj pa kako.

Tiki

Kuplengo imam spet od evsiona 2.0i... Pride kaj prav? Ima pa samo 15k km.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

mirchi

Kaj pa Moskvic?malo za kondicijo...

zlikovski

Danes kupil dal 110€ z mikrojermenom vred pa je.

zlikovski

Prišlo tudi do zapleta, na tem koleščku ''španarjem'' sem imel navoj M8 na novem pa M10, in tudi po vseh podatkih, autodata,... je M10 od kod meni M8 nebi vedel.
Pomen mi ni preostalo, kot da doma podrejam cel nov šrauf, s katerim je pripat tudi alternator.

Na slikah kjer je zdaj navoj M10 je prej bil M8.

mirchi

O tem mi je ravno govoril v trgovini

zlikovski

Se paravi da si imel isti primer?