Nakup XP

Začel/a Marpa, Avgust 03, 2012, 12:12:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

Citat od: Godfather;155727Kaj menite o tem?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7085049&show=1

Ma šibedah preverit če pušča, brisalci nekam čudno stojijo, kaj ma tisto zraven neorigal radija?

In seveda še zadnja torzija.

Zgleda da je Miha parketar in dela po vsej slo.

Godfather

Sem pogooglal in našel njegov posel (hehe). Brisalci res čudno stojijo, poleg radia je najverjetneje daljinec za vrata. Grem v ponedeljek na ogled. Hvala za opozorila in napotke.

xpuser

Citat od: Godfather;155732Sem pogooglal in našel njegov posel (hehe). Brisalci res čudno stojijo, poleg radia je najverjetneje daljinec za vrata. Grem v ponedeljek na ogled. Hvala za opozorila in napotke.

Ker je dizlček še obisk servisa in diagnostiko samega motorja.

Godfather

Imam mehanika s testerjem zraven.

Danes sem hodil v Maribor gledat temno sivo 1.8i 16V in je katastrofa od avta. Srebrn dizel je tudi ena velika žalost, na Ptuju pa sem bil šokiran nad slabim stanjem bele XP 2.0 HDi. Me je kar minlo do kupovanja.

xpuser

Citat od: Godfather;155738Imam mehanika s testerjem zraven.

Danes sem hodil v Maribor gledat temno sivo 1.8i 16V in je katastrofa od avta. Srebrn dizel je tudi ena velika žalost, na Ptuju pa sem bil šokiran nad slabim stanjem bele XP 2.0 HDi. Me je kar minlo do kupovanja.

Daš linke

zlomjo

Kaj pa je bilo tako hudo narobe s temi avti? Na sliki zgledajo še kar dobro.

xpuser

Citat od: zlomjo;155755Kaj pa je bilo tako hudo narobe s temi avti? Na sliki zgledajo še kar dobro.

bell ne verjamem da je 04.

Godfather

Bel je najslabši od teh treh. Desni bok je ves pokitan, pri obrobah je že napkan in rjav. Srebrn je obupen, ves porukan (ok, praske prenesem, ker pač ne kupujem novega vozila, ampak udrtine v velikosti dlani, pa so "tu mač"), linije spredaj desno so velike, tudi odznotraj je "zanemarjen". Najbolj sem se ogrel za črnega, ki pa je...no...v avtu se je kadilo. To je dovolj, da ne kupim, čeprav sem strasten kadilec vsega mogočega, ampak v avtu pa tega ne prenesem. Drugače pa ima odrgnino na sprednjem odbijaču...ok...prenesem, zadnji odbijač pa je za zamenjat, kajti je zlaman, pokrampan. Tudi prtljažnik je zelo grd...mislim da so prevažali zadaj psa ali vsaj veliko tovora oz. prtljage. Večina avta je popraskanega, kar se na tej barvi prav grdo vidi. O pogajanju za ceno pa ni hotel slišat. Ali pa je bilo ponujenih 1.500€ za njegov ego premalo. Èe imate še kakšna vprašanja kar z besedo na dan. Pa vesele praznike, kateri praznujete.:emot180:

tomko030

Boter, a boš ti imel avto za vozit al za gledat?mal sm žleht.
Se pa po drugi strani popolnoma strinjam s tabo. Vsi trije avti so predragi. še najraje bi vzel črnega, za isto ceno, kot si mu ti rekel.

Godfather

Veš kako je...enkrat bom avto tudi prodajal. In večje udrtine so drage za popravit, potrebnega je nekaj kitanja, ta kit lahko čez čas napoka, začne rjavet in zgodba se ponavlja kakor začaran krog. Tega nočem! Praska in manjše vdrtinice od parkirišč me ne motijo, kot pravim ne kupujem novega avtomobila. In ja...tako "švoh" avta še nisem imel. Najmanj kar sem si lastil je bilo 170PS, maksimum pa nekaj čez 300PS. Ampak to je že zgodba za kdaj drugič. Zdaj rabim en "majhen" avto za vozit od točke A do B, za katerega ne želim zapravit več kot 3.500€. Ker z drugima avtoma pri hiši je vsakdanja pot predraga.:emot60:

garac

u takih je na forumu kar nekaj, ki bi radi za 3 jurje nov avto, ampak to je pač težko, 10 let star avto brez napak dobit. Kdo pa bi prodal dober avto po smešni ceni? Pozabite, če je kaj prida, ga ponavadi dobi v roke kdo od žlahte, ga kupi sosed ali znanec...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Boter iz kje pa si? Sprašujem, ker me zanima kako bi ocenil mojo pikasico. Pred njo sem imel 2 berlingiča 2.0 in zdaj razmišljam, da bi imel mogoče nazaj berlingiča, le da tokrat 1.6 hdi.

xpuser

Citat od: zlomjo;155779Boter iz kje pa si? Sprašujem, ker me zanima kako bi ocenil mojo pikasico. Pred njo sem imel 2 berlingiča 2.0 in zdaj razmišljam, da bi imel mogoče nazaj berlingiča, le da tokrat 1.6 hdi.

Dej fotke.

zlomjo

Zdaj glih dežuje. Bom dal do jutri.