Nakup XP

Začel/a Marpa, Avgust 03, 2012, 12:12:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Romzi

Boter, mal maš smolo, nedolgo nazaj je Merlak prodajal 2 XP HDI. Verjetno ne prodaja zjahanih avtov, vsaj po dobrem slovesu sodeč ne.

Godfather

Citat od: garac;155778u takih je na forumu kar nekaj, ki bi radi za 3 jurje nov avto, ampak to je pač težko, 10 let star avto brez napak dobit. Kdo pa bi prodal dober avto po smešni ceni? Pozabite, če je kaj prida, ga ponavadi dobi v roke kdo od žlahte, ga kupi sosed ali znanec...

Počasi...desno nogo na sredinsko stopalko...:emot64:

Za 3 "bakse" ne pričakujem novega avtomobila, ne želim pa kupit podrtije, ki je vredna pol manj. Verjamem, da lahko za tak denar kupim enega solidnega Picassoja, se ti ne zdi? Oziroma koliko je po tvoje vreden 11 let star Picasso?

Citat od: zlomjo;155779Boter iz kje pa si? Sprašujem, ker me zanima kako bi ocenil mojo pikasico. Pred njo sem imel 2 berlingiča 2.0 in zdaj razmišljam, da bi imel mogoče nazaj berlingiča, le da tokrat 1.6 hdi.

Maksimalno 3.500€, ker več ne nameravam odštet za avto. Glede nato, da prodajaš 1.6HDi verjamem da imaš v mislih višjo ceno.

Godfather

Citat od: Romzi;155783Boter, mal maš smolo, nedolgo nazaj je Merlak prodajal 2 XP HDI. Verjetno ne prodaja zjahanih avtov, vsaj po dobrem slovesu sodeč ne.

Smola je, ko kupiš zanič avto. :emot74:

Škoda je, ker morem v kratkem nekaj kupit in nimam časa na pretek, da bi čakal na kaj res dobrega. Ma saj bo...se ne sekiram.:emot27:

xpuser

Se bo treba malo po slo zapeljat.

rsm23

Gox

francelj

kaksno je vase mnenje glede cukanja?

dvorjan

Citat od: francelj;155853kaksno je vase mnenje glede cukanja?

Najprej motor dobro ogreti in prepihati po AC. Ce ne pomaga, zamenjati se naftni filter (ce ni bil ze dolgo). A najverjetneje bo najbolj ucinkovita sele zadnja metoda - ciscenje ali morebiti celo zamenjava sob.

Sicer pa ce peljes avto na avtodiagnostiko, lahko ze tam vidi, ce se kaksna soba posebej cudno obnasa ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

francelj

o kaksnem strosku to govorimo?

Godfather

Šobe so drag "šport". Cene obnov so različne od 100€ naprej po šobi.

francelj

škoda, ker me ravno ta najbolj matra.... :(

Godfather

Jaz tudi kupujem XP in ravno danes sem šel gledat eno, ki jo bom najverjetneje kupil tekom tedna. Prav tako je 2.0HDi in to bo moj prvi avto, ki ga bo poganjal dizelski motor. Bomo probali in potem pametovali. Marsikdo se sedaj križa, drugi hvalijo, skratka jaz bom probal na svoji koži in potem poročal kako in kaj.

francelj

jaz sem XP v preteklosti že imel in sicer 1.8 bencinarja. Razen tega da je veliko pil nisem imel pripomb nanj. Nato sem kupil 2002 C5 2.0hdi Break uvoženega iz Belgije s 130000km. Danes ima 260.000km in še zmeraj lepo gre. Vozi ga žena. Jaz pa sem ravno v soboto prodal 3vratnega C4 VTR in sedaj kupujem XP ker se je familija povečala

dvorjan

Pa temeljita obnova sob pride nekako 320-400 evrov komplet za vse stiri, zamenjava je pa pac drazja. Samo test in ciscenje lahko dobis od 80-100 evrov, delne obnove sob pa so med temi vrednostmi. Samo to mora strokovnjak pogledati, nato pa se pogovarjata o ceni.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!