CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Ajoj. A se ne dobi bistveno boljšega za malo več denarja, da ti ni treba skoraj celega delat na novo? Ko boš zaključil karoserijo te čaka še en kup mehanike, pa notranjost,...
Ti samo pazi, da ti žena ne pobegne,...

gule

Citat od: Èojko;158633Ajoj. A se ne dobi bistveno boljšega za malo več denarja, da ti ni treba skoraj celega delat na novo? Ko boš zaključil karoserijo te čaka še en kup mehanike, pa notranjost,...
Ti samo pazi, da ti žena ne pobegne,...

Èojko, a si ti mene malo privoščiš, a? :Hammer3: Zakaj pa ti ne kupiš malo boljšega GS-A? :emot112::emot112::emot112:

Žena me ne more zamisliti brez teh zadev...mislim, da bi pobegnila, če ih ne bi več domov vlačil...

gule

gule

Vse se mora razmontirati...

gule

In še...

andraž

Pokrovi koles in odbijači so kromirani, ali je vse iz inoxa?

gule

Citat od: andraž;158697Pokrovi koles in odbijači so kromirani, ali je vse iz inoxa?

Ne vem kakšen materijal je to, če me to sprašuješ...niklano mogoče? Drugače, pa so po odbijačih dodane še tiste črne gume, kot neka zaščita, če pogledaš temo na začetku boš videl...:BigThumbs:

Lovro

Porkaflek, Gule, saj si pri koritu, kupi neki nov Citroen, ne pa te stare gare ;)

Kdo to sploh še vozi... še malo pa boš tak kot oni idioti, ki stare Žabe (sploh one iz 60-ih) kupujejo... :D
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jogador

Citat od: Lovro;158711Kdo to sploh še vozi... še malo pa boš tak kot one kurbe, ki stare Žabe (sploh one iz 60-ih) kupujejo... :D

Sem ti popravil stavek, da bo prav, Lovro:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gule

Citat od: Lovro;158711Porkaflek, Gule, saj si pri koritu, kupi neki nov Citroen, ne pa te stare gare ;)

Kdo to sploh še vozi... še malo pa boš tak kot oni idioti, ki stare Žabe (sploh one iz 60-ih) kupujejo... :D

Èe avto nima kovinskih odbijačev, za mene ni avto...takšno nezgodo, kot sem imel z tem Cx-om, pa mu ni nič(ko so mi bremze odpovedale)en Ds 5 ne bi preživel, oziroma njegov lastnik po tem doživi bankrot...:funny34d:

O žabo bi pa imel ja...:BigThumbs:

gule

Potem, ko so vsi deli dol pobrani in je avto včeraj opran(tudi od znotraj), kar se vidi saj je v njem še nekaj vode, se je danes začela švasarija...

gule

Na koncu so pa cigani z nekim čudnim rumenim avtom prišli, pa vse smeæe nekam odpelali...:bombs:

krka964

Eh Gule, tako se dela! Samo oni "majster" par strani nazaj, malce preplašeno gleda..
Vidim, da se pleharija dela po principu flikarije. Torej ni tako besno gnil?   Taprava akcija! Lepše bo spremljati tvojo švasarsko nadaljevanko kot dnevna poročila...

gule

Citat od: krka964;158730Eh Gule, tako se dela! Samo oni "majster" par strani nazaj, malce preplašeno gleda..
Vidim, da se pleharija dela po principu flikarije. Torej ni tako besno gnil?   Taprava akcija! Lepše bo spremljati tvojo švasarsko nadaljevanko kot dnevna poročila...

Hvala...vse je tako kot praviš, tisti majster, pa je glavni oziroma, razen enega, ki mu švasa(flika) ni nobenega zraven...Flika pa se po sistemu do zdravega pleha ven zreži, pa zdrav kos daj noter...

Čojko

Gule, svaka ti čast, da si se tega lotil in delaš tako kot je treba. To cenim, vednar se mi zdi, da bo na koncu prišlo precej več, kot če bi v štaru kupil precej boljši avto, kjer vsega tega ne bi rabil delat.
Bom pa tudi jaz z veseljem spremljal, ker se lahko iz takoi zgodb marisikaj naučiš in vidiš kaj te vse čaka ko se lotiš.
Sej jaz sem tudi ene 15 ur popravljal oratomer in eno žarnico na GS-u, pa še ni končano. To je, vendar se mi je odprlo še kakšno drugo delo,... žena me že postrani gleda, saj sem rekel, da se ga bo samo vozilo in ne popravljalo.