CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

gule

Èe bo sreča sem našel ventilator, platišče in levi retrovizor...grem danes gledati, ali paše...

gule

Citat od: Èojko;155936@gule, najprej tisto podkev na prednji maski okoli obrni. Boš videl, da bo kmalu boljše!
Je pa večji kot je avto, všji so stroški. Pravo razmerje ponavadi že z cenami novih gum dobiš. Gume za amija - gume za CX-a, pa naj bodo oboje Michelinke pa imaš razmerje x krtanik Amija.

Tale post moram komentirat...namreč gume za amija so žal dražje kot za Cx...:argue1:

gule

Ker sem jaz tu zaposlen in, ker plačam na obroke, in ker gre za starudijo je moj Cx šele danes prišel na vrsto za barvanje, švasanje in vse drugo, kar ga spada. No kolega ga je začel delati, če se pa pojavi kakšna bolj pomebna stranka(beri vsaka z parama), pa jaz padam v zaborav...

No slike...ja pa delovni nalog je imel simbolično številko 300/13...:Hammer3:

gule

Na zadnji fotki, pa zadnji sedeži in še nekateri deli, ki grejo domov na pranje in mogoče tudi kakšno obnovo...:gimme_money:

pehorunkl

A tale kolega na prvi slikci obvlada snemanje teh "lajštn"? :emot112: Se menda rada polomi plastika. Deli za pritrditev se še dobijo pri cx basis, kolikor sem videl.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Čojko

Še dobro, da imaš breaka doma,.... Zložiš kar pol CX-a noter.

gule

Citat od: pehorunkl;158510A tale kolega na prvi slikci obvlada snemanje teh "lajštn"? :emot112: Se menda rada polomi plastika. Deli za pritrditev se še dobijo pri cx basis, kolikor sem videl.

Ma obvlada, smo že kar nekaj kršev pobarvali, pa ima že izkušnje z starega delovnega mesta...nekaj se bo pa sigurno zlomilo, bomo pač lepili...:Hammer3:

gule

Citat od: Èojko;158535Še dobro, da imaš breaka doma,.... Zložiš kar pol CX-a noter.

ko bi vsi avti bili kot ami, mi v servisu ne bi skoraj nič delali...:BigThumbs:

gule

Nekaj današnjih utrinkov...stanje je pač letom primerno...lahko bi bilo slabše, res je da smo mnoge avte kleparili, ki so bili novejšega letnika, a veliko bolj zarjaveli in prerjaveli...npr golf 3, MB 190, MB E-Classe...

gule

Malo pošvasamo, malo zamažemo, vse skupaj se pobarva, pa gremo dalje še 30 let...:Hammer3:

garac

no, saj sploh ni tako slab, itak ga ne boš obnavljal, kot dominique, kot si rekel..
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;158586no, saj sploh ni tako slab, itak ga ne boš obnavljal, kot dominique, kot si rekel..

No gremo po vrsti, pa vidim kaj je treba, a mislim, da ni potrebe, da se da od šasije narazen, ker razen nekaj klasičnih prerjavin ni v tako švoh stanju...

gule

No še malo rjavih...

andraž

Edino pragovi imajo hud prepih, ostalo pa sploh ni slabo.