CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dbostjan

Samo pogumno naprej! Veliko bo še dela, vendar vidim, da vam gre dobro od rok. Rad spremljam potek obnove in sem vesel, da bo še en za marsikoga že odpisan avto lepo urejen zapeljal na cesto. To so bili odlični avti, škoda, da jih je tako malo ostalo...

gule

Citat od: Èojko;158752Gule, svaka ti čast, da si se tega lotil in delaš tako kot je treba. To cenim, vednar se mi zdi, da bo na koncu prišlo precej več, kot če bi v štaru kupil precej boljši avto, kjer vsega tega ne bi rabil delat.
Bom pa tudi jaz z veseljem spremljal, ker se lahko iz takoi zgodb marisikaj naučiš in vidiš kaj te vse čaka ko se lotiš.
Sej jaz sem tudi ene 15 ur popravljal oratomer in eno žarnico na GS-u, pa še ni končano. To je, vendar se mi je odprlo še kakšno drugo delo,... žena me že postrani gleda, saj sem rekel, da se ga bo samo vozilo in ne popravljalo.

Hvala na podpori, kar se tiče kupnje bolj ohranjenega avta...hmmm ne vem, daj mi link do enega pa da ga vidim, mogoče se pa premislim...:BigThumbs:

gule

Citat od: dbostjan;158758Samo pogumno naprej! Veliko bo še dela, vendar vidim, da vam gre dobro od rok. Rad spremljam potek obnove in sem vesel, da bo še en za marsikoga že odpisan avto lepo urejen zapeljal na cesto. To so bili odlični avti, škoda, da jih je tako malo ostalo...

Res je ni ih več, spački so še, kakšna dyana, mogoče še ami, ampak cx-ov pa vse manje, še xm-ov kmalu ne bo več...Keža ima prav vsak hoče imeti spačka, ostalo pa je klump, garje...:argue1:...samo, ko števec na tem avtu vidiš se ga splača rešit...je živi orgazem...:BigThumbs:

andraž

Citat od: gule;158702Ne vem kakšen materijal je to, če me to sprašuješ...niklano mogoče? Drugače, pa so po odbijačih dodane še tiste črne gume, kot neka zaščita, če pogledaš temo na začetku boš videl...:BigThumbs:

Èe imaš že vse razdrto, pa če je inox, daš spolirat, prej poklepat če je kaj potolčeno, pa bo kot iz tovarne. Ali pa na novo kromat, če je kromano. Da se bo CX še lepše svetil. Malo vložka za ogromen efekt.

gule

Nekaj današnjih trenutkov iz delavnice...ni važno, če ni spaček, ali ami, ni važno, če nima 30 let, ker je isto tako zarjavel...po Citroenarsko...:BigThumbs:

Lovro

Citat od: Jogador;158721Sem ti popravil stavek, da bo prav, Lovro:Hammer3:

Aja, saj res ja - žabarji s(m)o kurbe ;)

@Gule - lepo tole napreduje.:BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: dbostjan;158758Samo pogumno naprej! Veliko bo še dela, vendar vidim, da vam gre dobro od rok. Rad spremljam potek obnove in sem vesel, da bo še en za marsikoga že odpisan avto lepo urejen zapeljal na cesto. To so bili odlični avti, škoda, da jih je tako malo ostalo...

Zanimivi in ekstravagantni vsekakor, a zakaj ih je tako malo ostalo, če so bili odlični? :Hammer3:

Hvala na podpori...:BigThumbs:

gule

Citat od: andraž;158784Èe imaš že vse razdrto, pa če je inox, daš spolirat, prej poklepat če je kaj potolčeno, pa bo kot iz tovarne. Ali pa na novo kromat, če je kromano. Da se bo CX še lepše svetil. Malo vložka za ogromen efekt.

Ne vem kaj naj ti rečem na to...namreč je to zelo opsežen projekt. Zunanjost, švasanje, zaščita, barvanje... Notranjost, čeprav ni izgledala tako slaba je isti k.... Namreč vse sedeže je treba preoblečt, vse obloge isto tako, pa streho rešit...  Podni tepihi lahko ostanejo, čakam malo sonca, pa ih bom opral...vse je pri meni doma v spalnici...:BigThumbs:

Aha tako, da realno o odbijačih še ne razmišljam...

Čojko

Pol veš zakaj sem ti napisal, da zakaj nisi dobil precej boljšega. Bi pa po koncu obnove bilo tudi fino videt tvoj stroškovnik, če ne bo skrivnost.
Na podlagi tega se bo morda tudi kdo drugi lažje odločil koliko plačati za koliko boljšega.

ModelJT

Ja Èojko, samo je pa veliko lažje kupit en slabše ohranjen avto pa ga sroti počasi rihtat, kot pa da daš naenkrat tak isti denar za en že zrihtan avto.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Halooo ni boljših...edino, da grem po njega v Francijo...

gule

Še nekaj foto utrinkov/trenutkov datuma 13.05.13:take_picture:

gule

Hrða, hrða svuda oko nas...:funny34d:

gule

To je vse za danes...mojster upa, da bo jutri končal desno, ter se jutri posvetil levi strani vozila...:BigThumbs:

Pa tisti pokrov pločevinke na drugi sliki, bo mojster uporabil, da zapre neko luknjo v desnem zadnjem blatniku, ker je njen pokrov strohnel...parola snaði se...:Hammer3:

garac

@gule, a ne boste cel zunanji del praga menjali?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/