CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Al pa , da je zadnji del avta bolj na špic narejen.

No ja, mal jim je pa tu uspelo v pogledu boljših voznih lastnosti. Sam sem mnenja da jim je to bolj slučajno not padlo.

gule

Po zunanjem pranju in notranjem čišæenju z sesanjem zadeva izgleda malo boljše...a znotraj še vedno diši kot v stari omari...

Tiki

Saj notri kar dobro zgleda... Kaj so pa tiste LEDice nad števcem? To je kaj naknadno delano?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

gule

Pa še malo znotraj in malo več zunaj...

gule

Citat od: Tiki;155900Saj notri kar dobro zgleda... Kaj so pa tiste LEDice nad števcem? To je kaj naknadno delano?

Ne to je original, zadeva pa je econometer...:BigThumbs:

dbostjan

Poznam zgodbo, tudi moja bela visa je imela tak vonj, ko sem jo pripeljal domov. Ko je avto opran, zelo dobro izgleda, posebno mi je všeč tista slika, na kateri sta CX in ami skupaj pod nadstreškom.

gule

Citat od: dbostjan;155908Poznam zgodbo, tudi moja bela visa je imela tak vonj, ko sem jo pripeljal domov. Ko je avto opran, zelo dobro izgleda, posebno mi je všeč tista slika, na kateri sta CX in ami skupaj pod nadstreškom.

Ja tako je zdaj to...častne starine so pod streho, konfekcija, pa pod odprtim nebom...:argue1:

MSrougeZX

Tisti ki ga je barval-vrata je redno mimo pihnil...eno globinsko mu privošči in dobrega tapetnika in bo not kot nov...od zunaj pa tak maš majstre da ti zrihtajo in pihnejo na novo celega.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

andraž

Citat od: frodo1;155826Èe imaš dosti perja na kupi, potem ni nič drago,...

Sorry, sem hotel samo pomagati. Èe nimaš ventilatorja, ga je nekako treba kupiti. Èe je ta najcenejši... Sicer se pa verjetno da tudi kuriti na tleh CX-a, ni sicer lepo, vendar greje, pa noro poceni je. Èe imaš tak avto, potem je verjetno možno računati na kakšen večji storšek? Saj to ni Spaček. Pa tudi deli za Spačke niso poceni. Ali pa je nujna filozofija, da mora biti vse totalno poceni ali pa zastonj in da je vse skupaj z "dratom zvezano"?

gule

Citat od: andraž;155919Sorry, sem hotel samo pomagati. Èe nimaš ventilatorja, ga je nekako treba kupiti. Èe je ta najcenejši... Sicer se pa verjetno da tudi kuriti na tleh CX-a, ni sicer lepo, vendar greje, pa noro poceni je. Èe imaš tak avto, potem je verjetno možno računati na kakšen večji storšek? Saj to ni Spaček. Pa tudi deli za Spačke niso poceni. Ali pa je nujna filozofija, da mora biti vse totalno poceni ali pa zastonj in da je vse skupaj z "dratom zvezano"?

Tole je že komedija, ali kaj podobnega...lepo, da pomagaš, a verjemi, da sem že prej videl ta motor na tej strani, saj sem malo googlal in prišel do tam...

Ne ne bom kuril na tleh, ampak bom dal max 20 eur za ta del, ker več ni vreden...če se ne motim je ta tu tudi rabljen...ali pa bom ventilator od kakšnega drugega Citrača noter stlačil, pa z vezicami zavezal...:BigThumbs:

gule

Citat od: MSrougeZX;155915Tisti ki ga je barval-vrata je redno mimo pihnil...eno globinsko mu privošči in dobrega tapetnika in bo not kot nov...od zunaj pa tak maš majstre da ti zrihtajo in pihnejo na novo celega.

Je cel šekast, kot Šarplaninec...če se v firmi zmenim, ga bom celega pobarval...vse drugo nima smisla...

andraž

Citat od: gule;155922Tole je že komedija, ali kaj podobnega...lepo, da pomagaš, a verjemi, da sem že prej videl ta motor na tej strani, saj sem malo googlal in prišel do tam...

Ne ne bom kuril na tleh, ampak bom dal max 20 eur za ta del, ker več ni vreden...če se ne motim je ta tu tudi rabljen...ali pa bom ventilator od kakšnega drugega Citrača noter stlačil, pa z vezicami zavezal...:BigThumbs:

Kar sem napisal, ni letelo na tvoj odgovor, pač pa na tistega, če imaš veliko denarja na kupu ni nič drago...

Kar se pa tiče vonja v notranjosti-enako je smrdela moja DS, ko so šli sedeži k tapetniku in so bili slečeni, sem globinsko presesal vso peno. Sedaj lepo diši razen kadar sem jaz noter...

Čojko

@gule, najprej tisto podkev na prednji maski okoli obrni. Boš videl, da bo kmalu boljše!
Je pa večji kot je avto, všji so stroški. Pravo razmerje ponavadi že z cenami novih gum dobiš. Gume za amija - gume za CX-a, pa naj bodo oboje Michelinke pa imaš razmerje x krtanik Amija.

janez

Èojko... istih misli sva bila. Podkev narobe obrnjena... Navzdol - pomeni sreča odteka . No... če verjameš :)

frodo1

Citat od: andraž;155919Sorry, sem hotel samo pomagati. Èe nimaš ventilatorja, ga je nekako treba kupiti.

Saj vem, da si želel pomagati, tako je tudi prav, z Guletom se nama je pač rabljen ventilator zdel drag in to je to.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."