Radarji v Mariboru

Začel/a frodo1, Junij 29, 2012, 02:14:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Eh, Keža, kaj se sekiraš... Vzemi Mobylette pa gasa =)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

frodo1

"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

ModelJT

Citat od: janez;142999... isti preglednik se je malo potem čudil kolk ima moj DAK niske vrednosti na merjenju CO ...

In kake so te vrednosti, da so tako nizke?
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyfan

To je pa že hujše kot SS-komanda.:emot57:
Mariborčani, veliki brat vas gleda.:emot70:
V naslednjem koraku dobite še video kamere v stanovanja.
Očitno so se že mnogim skisali možgani.
Lep pozdrav!

mirchi

Serif je lacn,ko je naredil pufe,pa jih je treba pokrit. Ne vem,ce ga ni nic strah,ko gre domu.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gregor

Strah občanov ali kakšnega protikorupcijskega nadzora?

Ponoči se župan nekega večjega mesta zbudi, zunaj nek hrup, polno plavih luči, itd...
Skoči pokonci, prestrašen pogleda izza zavese na dvorišče in pomirjen pravi ženi:
"Ah, vse je vredu, nič ni, samo hiša nam gori"
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Xandrej

In tukaj vidiš še idiotski folk ki je idiotski do fundamenta!

Se pravi v enem dnevu in pol so tile radarji po mariboru natresakli 5000 kazni. To so sedaj po radiu povedali! Pa o teh radarjih se celo mesto pogovarja pa pri vsakih prometnih informacijah trobijo naj ljudje pazijo pa vglavnem da te kap!

janez

Verjetno te radar opali že pri 51 km/h... Èe je tak, potem ni težko verjet tej novici o 5000 kaznih v dnevu in pol. No, zdaj boste še Mariborčani vidli kak je , če je raja prestrašena pa se vozijo tud do 20 km pod omejitvami. Tak kot na Konjiškem območju kjer se ne moreš normalno peljat 90 ... Kak boš zdaj lovil tistih 50 u nulo? Ne boš, se boš peljal eni 5 - 10 km minusa , da bo ziher , da te ne štrafnejo. Pri semaforjih bojo pa bremzali ko zmešani že par sto metrov prej, da se ne bi slučajno ravno rdeča pržgala ...

Ce la vie ...

vidobbb

Lahko jih pa zaj... z krožišči,seveda po tistem, ko bi se že stotič vrnil z Marsa.
Èe računaš na miljone prekrškarjev,je logično,da je z cestno infrastrukturo hudo narobe.

frodo1

Saj so čisto nori, polovili so jih že nekih 8000, redarji ne utegnejo več razpošiljat kazni. In sedaj ko se je vse razvedlo narod vozi kot da je poledica, sploh ne prideš nikamor, so čito f.......:breaking_pc:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Gox

A pol v Mariboru noben ne vozi po omejitvah al kako?

Zakaj toliko kazni ... ?

Se pelješ po omejitvi pa je ... sej radar ni naštiman na manjšo hitrost, od omejene ...

Zeko124

to so verjetno postavljeni na koncu kake ravnine? Jao...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

Citat od: frodo1;143016Pa še to

a je kdo opazu ax-a na avtovleki? :)

janez

kdo pa garantira da so radarji točni, da so števci v naših avtih točni, da računalniki točno merijo in delajo, da ...

Najebali smo ga folk... živlenje ni in ne more biti v piko , čas in milimeter točno urejeno in ne bo nikoli. Ker Ablast to ve je to samo še eno polnenje proračuna. In , ker se bo tole iskazalo v bodoče zelo koristno (poln proračun in "varnost v prometu" ) lahko pričakujemo tele radarje tud v zadnji vasi bogu za hrbtom.

Slovenija is a fine country!

Frodo je potrdil to , kar sem predvideval... zdaj se ne da več tekoče vozit skozi MB.