Radarji v Mariboru

Začel/a frodo1, Junij 29, 2012, 02:14:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

frodo1

Za vse, ki vozite po MB ...

Radarji  :take_picture:

Pred nekaj dnevi sem si nabavil radar detektor...in odkril cel kup
radarjev v Mb nameščenih na semaforje. Ker se nam obeta tudi prava
radarska invazija na mesto (pogodba med MOM in Iskratelom o
posodobitvi samforizacije v MB in namestitve radarjev na skoraj vse
semaforje; in potem bo MOM pridno šibala položnice; 40% za njihovo
rit, 60% pa Iskratelu), sem mnenja da bi taka rubrika skoraj morala
bit nuja, da se medsebojno obveščamo, kje je/bo radar.

Zankrat sem radarje opazil na semaforih:

1. križišče Parizanske in Titove
2. križišče Prešernove in Razlagove (pri Brucu)
3. križišče Strosmayerjeve in Slovenske (pri Indeksu)
4. križišče Ulice Moša Pijade in Gorkega (pri Metalki)
5. križišče Dupleške in Tezenske (pri Klamferju)
6. križišče pri Fontani
7. križišče na Streliški cesti (pri MOL pumpi)

če kdo še ve za kako lokacijo, naj jo kar napiše...bolje da si
pomagamo, kot da pomagamo krit običnske izgube
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

dvorjan

Ob priliki jih se poslikaj, pa smo zmagali. =)

Na kaksnih omejitvah so pa postavljeni? 50, 60?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

demokracija!

Idioti.

Pa še levi breg drave so zaprli za starejša vozila z euro 1 normo!!!

Bog ne daj kakšni zeleni val. In sedaj podirajo krožne promete pa nazaj semaforje šraufajo pa to te kap trofi!!!

Pol pa se grejo zelene!

Idioti da jim ni para. Enkrat bi rad spoznal tega majstora za promet na MOM... Prvo bi ga tak na gobec da bi zvezde videl potem pa bi se dalje pogovarjala in pri vsaki trotlariji ki bi rekel bi ga na gobec spet...

In še nekaj, da neboste vrjeli. Na ljubljanski so kolesarske steze iz pločnikov zbrisali pa so jih zdaj na cesto narisali!!!!  Jao mene jao...

:Hammer3::Hammer3::Hammer3::Hammer3:

dvorjan

Krozne podirajo pa semaforje nazaj? A res? Pravi kanglerizem. =)

Tile vasi res niso "diht" ... Pa se ne bi kdo na obcino pritozil?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Gverilsko akcijo narest, pa narisat nazaj krožne, semaforje pa na tovornjake pa na dinos:BigThumbs: Zraven pa še tistega, ki se je spomnil ukinjat krožne zraven:argue1:

Meni je krožni promet ena najboljših pogruntavščin v prometu, če seveda folk zna vozit po njih, kar je pa druga pesem...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Pyr0Beast

Veš da bojo. Pri ceni 2 mio € za semafor lepo postavljali :)

Provizije pa to, niso neumni :)
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

Xandrej

Pa še ta namesto, da bi ceste popravili zdaj semaforje menjavajo... Samo peljite se po pariške komune še si upate pa še pa še... Vglavnem več kot katastrofa!

Ja one začasne krožne (plastične) bojo zdaj stran pa semaforje nazaj usposobili...

frodo1

Citat od: dvorjan;135446Ob priliki jih se poslikaj, pa smo zmagali. =)

Na kaksnih omejitvah so pa postavljeni? 50, 60?

Po Mariboru so omejitve ki veljajo za naselja se pravi 50, razen na vpadnicah kot so Tržaška, Ptujska-70km/h za Proleterskih  brigad pa nisem siguren ali je 50 ali 70, pa hitra cesta skozi Pobrežje 90km/h.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

gigo

Ta Maribor postaja čedalje bolj zmešan. Kaj vam bojo naslednje še ušpičli. Pihanje ob vstopu v strogi center?! Nenormalno.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

harvey

Pač pribobitve EPK (Evropska prestolnica kulture)...
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

pa je kdo že dejansko videl te radarje?
Da niso to samo kamere za promet?!

Mike666

A je že morda od vas kdo slišal za ANARHIJO? Maš avto? maš vlečno vrv al pa še boljše zajlo? al pa vsaj črn sprej?
Haloooooooo
boste se pustili slikat in oderuhat al boste kaj naredli proti tem?   Knock knock.

Pyr0Beast

Citat od: harvey;135469Pač pribobitve EPK (Evropska prestolnica kulture)...

To mi precej diši po nekih pilotnih projektih nadzora in cuzanja keša
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

andraž

...ali pa vozili bolj kot ne po predpisih in imeli mir pred položnicami...  saj se ni lahko plaziti 50, ampak tako je. Sam sem začel voziti zelo po predpisih, kakšnih 10% hitreje, na začetku sem se počutil kot penzionist, zdaj mi je pa že dokaj normalno, edino kakšen prepotentnež, ki se ti nalima na zadnji odbijač ti dvigne pritisk.

Nekaj dni nazaj zavijem iz avtoceste, hitro je omejitev 40, jaz tam nekje 50, iz avtoceste za mano Mini, ki se nalepi name in mi malo "blenda", potem pa me prehiti čez polno črto in ovinek. Hitro za Minijem me prehiti Mondeo ali nekaj takega in oba zgineta. Èez kakšen kilometer srečam oba, Mondeo je imel na zadnjem steklu lep napis policija. Kot kaže je sledil Miniju po AC in sešteval, ko pa je prehitel še mene, je bil seštevek dovolj visok...

Zeko124

Tej vstopi po Euro standardih so za moje pojme totalni debilizem. Praviš da ne moreš z Euro 1 na en breg Drave. Na drugem bregu verjetno stoji xy tovaren, zrak se pa sigurno ne meša...

Kot bi rekel kolega: The banana republic of Slovenistan.

OFFT: Èe hočem narest hitro turo po ovinkih z biciklom, se zapeljem čez vas, v kateri živi naš predragi župan, imajo cesto ko "hajvej", čez našo vas mam pa feeling da mi bo feltno z gumo vred v zobe zabilo, pa mam 15 hod-a vilce spredaj...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si