Poraba goriva

Začel/a hadei, Maj 28, 2007, 11:22:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aygo

V glavnem je poraba odvisna od te?e noge,nekaj doda zraven ?e klima ter čakanje v kolonah v mestu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

V glavnem kot vidiš je poraba tvojega vozila v mejah normale. ?e bi ti pil čez 10, potem bi bilo za razmislit o kakšnih težavah. Tako, da DIAGNOZA...vse OK.
[SIGPIC][/SIGPIC]

peter skala

no ste me čist pomiril

ti interceptor pa ?e bi po lublan lepo vozu bi ?e ?lo ne pa da moreš vse ženske počekirat pa vprašat ?e gredo stabo na jelena
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Interceptor

Citat od: peter skala;9285no ste me čist pomiril

ti interceptor pa ?e bi po lublan lepo vozu bi ?e ?lo ne pa da moreš vse ženske počekirat pa vprašat ?e gredo stabo na jelena

sej bi pa ta mala krota preveč leti da bi lohk kakšno pogledu....

peter skala

ja saj.
povprečna hitrost je 32 km/h

malo razmišljam ?e ne bi bilo boljše na bicikl.
ampak pol bo pa pablotu dolgčas
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

boga

poraba je lahko ob ?parovni vo?ni tudi pod sedem in krepko čez 9 ?e ga malo bolj pritisneš
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

Odvisno kje voziš. ?e si napisal to striktno samo za mesto, je tistih 7 litrov bolj tak-tak. Sicer ?e nisem probal oz. zvozil celoten rezervoar po mestu, vendar mislim, da je te?ko priti pod 7 litrov v mestu. Skoraj nemogoče.
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Gre za kombiniran rečim, malo mestne vožnje, malo odprtih lokalnih cest, tam mislim, da porabi najmanj (?e ni traktorjev in kolesarjev)

deyo

@BOGA Najmanj porabi v garaži :)

Malo heca, upam da me ne boste za ušesa :emot48:

Jerry

Definitivno je nalep?a vožnja za porabo pod 100km/h ?e posebej ?e ni vmes kakšnih klancev.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

boga

Jerry sam ne moreš vozit 100 po avto cesti? Saj te vse mine

Jerry

Se opravičujem......ni bilo mišljeno po avtocesti. Tko na splo?no sem mislu.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

tct

Leto?nji dopust sem šel malo dalj. 4400 km do ?panije (Alicante) in nazaj. Z veliko postanki in zmerno vožnjo, ne dostikrat čez 160, je Xantia ?rla 9,5l/100. Zanimivost, da 95 oktanskega lažje prebavlja kot 98. Koliko to manj leti te?ko re?em, ker ni priložnosti probavat. Omejitve: Italija 130 (kazen 2500?), Francija 130 in ?panija 120 (morasto). Stalno voziš pod radarji in kamerami, tudi N?vi te opozarja na to. Olja ni ?rla nič, manjša nenevarna okvara tesnila na kapi ventilov je bila takoj popravljena, itak je to ?e moja zanikrnost iz Ljubljane. Zdi se mi zmerna poraba. ?e upoštevam, da bi z 1,8 motorjem porabil en liter manj na sto, bi pri?paral na celi poti 22? to je pa nula proti 3.0 motorju, s katerim res u?iva?.

Hydraulic

A 3.0 motor imaš!!!!!!?????   :emot60:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

bravo71

Pozdravljeni.
Sem nova na tem forumu,šelim si postati lastnica Picassa ,1,8 16v in me zanima kakšna je poraba goriva pri kombinirani vožnji 70% mestne in 30% izvenmestne vožnje.