Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Dr. MadMan

Sorry meni pa te 20 colarce pašejo ko ata na mamo.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Xandrej

Mogoče jih danes že zmontiramo! Treba to videt na avtu, treba se peljat in se potem odločit. Hvala bogu, da imam takšno možnost da se da to probat pa lahko potem vrnem če mi nebo všeč!

:BigThumbs:

Citroenovc

Pisal se je 2. in 3. februar 2012 ;)

Citat od: Xandrej;129783Ne hvala... Èe bom menjaval bom dal gor 20 col ali pa nič... Najraje pa nič od nič.... Naj ostane original...

Citat od: Citroenovc;129783hehe ... tole si moram pa shranit ... ;)
OK

LP
Primož

Xandrej

No vidiš odgovor na dlani. Èe nebi dobil to res ugodno pa če bo pasalo bi bil nor, da nebi dal to gor. Drugače pa iščem naprej original. Èe pa bi bile te felne, ki so na avtu kot nove kakršnih sem navajen pa nebi delal nič od nič... Ampak nisem kupil novega avta tak, da kaj češ. Se pravi v enem stavku sem povedal takrat to kaj sem sedaj porabil par vrstic...

He he...

Jogador

Sicer bom počakal še na slike na avtu, ampak meni zgleda hudo.:BigThumbs:

Sicer velika feltna, samo je dokaj preprost dizajn, ni nič zavihan pa črno s krom robom pa podobno, avtu da neko prikrito agresivnost, še vedno pa ostane uglajena cruising mašina...:emot67:

Moje mnenje, čakam pa fotke:take_picture:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Xandrej

Evo mene:

Na avto sem namontiral in zadevo spuszil iz dvigala probam malo ročno avto naprejn azaj pa spredaj nadede na vodilo zavorne čerljusti in to na 2 milimetra... Tak sem bil žalosten, da nisem niti slikal pa nič Rabil bi spredaj 5 mm distančnik... To pa nekak nevem sicer je še druga varijanta pa bomo vidli...

Avto pa drugače zgleda brutalno!!! Ful lepo bi prišlo... Ampak kaj češ... Bomo še vidli!

yamaha20252025

C6
xandrej, ti verjamem, da je zgledalo ful brutalno.
Najmanj je to, da nabaviš distančnike...

Da še malo spomnim, moja sedanja platišča pridejo zaradi ET-ja in 0,5 j širine točno 18.25mm bolj ven, kot originalna. Tako avto izgleda bolj poln.

Ne vem, če boš sploh dobil distančnike z manj kot 10 mm, že zaradi naležnega robu. Tako mora biti distančnik toliko širok, da ima sam distančnik rob, na katerega nalega platišče. Temu robu vulkanizerji rečejo "naba".

Upam, da najdeš distančnike, da zadevo preizkusiš.

Vseeno škoda, da nisi slikal, saj bi ti tako lažje pomagali kako izgleda, potem pa bi že rešil ta dva milimetra. :BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

MSrougeZX

Pravi kekec si joža...da nisi slikal. Jaoo...kaj pa malo hamer varianta..malo bi deformirali vodilo...ne bi šlo?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Nemorem se sprijaznit. Pa veš kolko gre navzkriž? Tolko, da se kolo suče pa malo drgne pa to pe 2mm pa bo. Nekaj bom naštudiral. Ker avto zgleda res noro. Tudi dizajn felge je nor! Ko ulito za avto!:BigThumbs:

Nevem če nebom jutri šel še malo šraufat!

:funny34d:

Veloce

Hvala bogu, da ne gre gor.:argue1:
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

andraž

Pusti tako kot je, pa si boš marsikaj prihranil.

Veloce

Točno tako. Tak, kot je, je najlepši. Prepusti se v udobnosti in perfekciji vožnje. Večja platišča kvarijo udobje in uničujejo podvozje. Naše ceste so žal katastrofa.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

MSrougeZX

....ne poslušaj jih...kot sem rekel...macolo v roke pa gasa...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Veloce

Èe je tako, ti šemkam fleksarco, da še mal porežeš blatnike.....ðizas!!!

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

antasi

tud jaz sem za to da pustiš
čeprav verjamem da zgleda brutalno
ampak ti bo čez eno leto še všeč...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB