Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

yamaha20252025

Ti se kar potrudi in skušaj ponovno zmontirati platišča in OBVEZNO slikati.

Še vedno lahko rečeš NE. Vsaj z nami deli zmontiran in poslikan komplet.

Tudi sam em mnenja, da bi s tem kompletom bil nekaj posebnega, bombastičnega....ampak je treba viideti z več kotov.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

deuche

Tudi za moje pojme zgeda že poskusna slika katastrofalno. Ko ženska z obrito glavo. Samo vseno naj lastnik dela kar hoče, saj gre v končni fazi za njegov avto.

Xandrej

deuche

Meni ni všeč, če se nežno izrazim. Proporcije so totalno porušene in delujejo moteče, neskladno, tolčejo ven.... Dvakrat večji luft med gumo in blatnikom, kot je višina gume. Saj ni to cross motor temveč limuzina.

tomaz555

Meni je tuadi malo preveč na all road...

zlikovski

Prenizki profil gume, in posledično kot je napisal @deuche. Probal bi z višjo gumo, potem pa spet kilometer števec nekaže pravilno. In preveč športna felna za tak avto.

ModelJT

Èe bi bil jaz na tvojem mestu in bi imel denar bi jih takoj kupil. Zakon izgledajo na avtu!
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

Meni niso lepe, enaki razlogi kot je napisal Deuche. Mu originalne precej bolj pašejo.

garac

Po moje 5 krake feltne niso za tak avto, je pač limuzina ne clio rs
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja zaenkrat se še nisem odločil. Sem takoj po slikanju dal nazaj original. Hja guma je gor 245/35 R20 pa je 1.3% drugačna kot original. je pa tudi napeta na 9J fenni pa seveda čungalunga guma gor. Jaz mislim, da bi moral dati gor 255 35 R20 gume gor nekega normalnega proizvajalca pa bi to blo. Drugače obseg kolesa je enak originalu. Avto ni kaj dosti trši saj ni drastične razlike med 45 pa 35 gumo. Na C5 tudi ni bilo neke drastične razlike. Ne vem moram prespat pa se odločit kako pa kaj...

Bomo vidli. Aja pa še felne bi moral dati porihtat, ker so orng zmatrane od raznih idiotov, ki si nabavijo take felne potem pa brusijio robnike. Se pravi pobrusit, pokitat, pobarvat. Jaz na mojih felnah v življenju nisem naredil niti ene praskice!

antasi

Dobro premisli
Vem da bi včasih takoj dal to gor
ampak zdaj pa malo oklevaš
pa tudi odgovori so v večini NE če si opazil

dolgoročno to glih ni OK
ker malo je tudi vprašanje kako je avto skonstruiran za take gume
lega obrabljenost ležaji itd
mal pa tudi razmisli kako boš pol to čez par let prodal?
po moje bi bila špica une original tak ko razmišla večina
mal počakat pa se že najdejo nekje
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Veloce

Xandrej, brez zamere, res ti priželim,da bi imel lep avto, ampak tole izgleda poceni. Kot kak star Megan ali znucana Xsara.

Skratka osebno mi ni lepo.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

perom

Se strinjam, da ne paše. Iskreno in ne zaradi foušije :)

Saj mogoče, da pašejo še kake druge, kot original, ampak te meni ne gredo zraven.

Drugače pa top avto!
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

dvorjan

Pa ce jih bos dal ze popravljat/barvat, jih daj v temno grafit sivo pa "red lip". Ce se da komu igrati s Photoshopom, naj pokaze, kako bi zgledalo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!