Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

yamaha20252025

C6
Vsak lastnik seveda naj se odloči sam zase.
Vsako mnenje prijateljev formurašev pa je seveda dobrodošlo in v pomoč, saj zato tudi je ta forum.

Vsake oči imajo svojega malarja in tako tudi moje.
in še moje mnenje:

Èe gledaš originalna platišča mu zelo pristojijo, če bi mu dal "nova C5 ali C6 facelift platišča, bi bilo še lepše. Torej lepa elegantna limuzina.

To z 20 col platišči je pa za moj okus nekaj posebnega, nekoliko bolj agresiven izgled, a ne preveč. Nekako tako, da celo vozilo naredi bolj mogočno, bolj vau, skratka nekaj posebnega. Take kombinacije se ne vidi na cesti, ker imajo vsi original gor.
Èe bi jaz imel možnost izbire ( sploh za denar, ki si ga omenjal), ne bi niti malo okleval, temveč bi se odločil za ta paket 20 col platišč, a pod pogojem, da bi dal gor OBVEZNO 10 ali 12 mm distančnike. Zakaj? če je že platišče toliko večje, nekoliko večja celotna agresivnost, potem naj tudi stoji nekoliko bolj ven in ne precej pod blatnikom, kar se vidi na sliki pri zadnjem kolesu.

Še enkrat: Vzemi paket 20 col in distančnike!!! Èe se boš naveličal in se ti to ne bo zdelo v redu, še vedno vabi avto net ali bolha in zadevo prodaš.

Kasneje sem prebral, da bi jih moral še popravljati in prebarvati.... nekdo je omenil, da bi jih moral prebarvati na grafit barvo. Zdi se mi, da bi tvoji rdeči, dokaj živi barvi morda pasala malo temnejša platišča, morda res grafit.
Bi se bilo smiselno poigrati z fotoshopom...
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

MSrougeZX

Meni zgleda vredu...samo bi trebalo avtu spustit v nižji položaj pred slikanjem....jaz bi jih vzel in bi jih dal porihtat-tak si rekel da te to ne pride dosti...gume pa daš gor ene druge in to je to...če se kdaj naveličaš ali pa dobiš one 18 od c5 pa te še vedno lahko meni prodaš.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Zeko124

Avto je tvoj in tvoje odločitve, ampak meni deluje preveč agresivno... S "starimi" feltnami je deloval precej bolj predsedniško in uglajeno :). Pač moje mnenje.

Fajn rihtaj:).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Jaz bi jih pa samo v isto barvo poštrihal kot so zdaj, ker tako najbolje izgledajo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

superca13

Citat od: Xandrej;129898Evo zdaj pa koment:

Sorry X, moj koment je: ne paše mu sploh.
Samo orginal, nič drugega.
Sevda pa si ti lastnik, ne jaz :)

Citroenovc

A ko si slikal, je bil avto v dvignjeni poziciji?
Ker če ni bil - izgleda (milo rečeno) katastrofalno.

In Rougeov predlog, da bi ga pred fotkanjem moral sbustit - je tudi hecen - saj ga v rednem življenju ne boš ob vsakem parkiranju ali med vožnjo spuščal ... It tole niti pod razno ne paše lepemu dizajnu avta ...

moje mnenje pač.
OK

LP
Primož

ModelJT

Citat od: Citroenovc;129970A ko si slikal, je bil avto v dvignjeni poziciji?
Ker če ni bil - izgleda (milo rečeno) katastrofalno.

Pa saj imaš C5. Valda veš kako zgleda ko je spuščen. Ne izgleda tako.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mickolino27

Citat od: superca13;129961Sorry X, moj koment je: ne paše mu sploh.
Samo orginal, nič drugega.
Sevda pa si ti lastnik, ne jaz :)

se strinjam s Superco, C6 je lep original in mu felne, ki ga bi naj naredile agresivnega ne pasejo, meni je dosti bolj vsec uglajen C6 :) vsekakor pa bi si ga ob priliki zelel videti v zivo, z enimi ali drugimi felnami :)

Veloce

Nekaj meni osebno neuspešnih primerov.

Naj za boga ostane original in eleganten.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Zato je forum, da se to malo pokomentira. Samo sem hotel slišat malo komentarje. Platišča z gumami se prodajajo na a.net.

Se pravi, da se nekak nisem odločil.

Xandrej

Glede tako vsega skup:

Takiih feln da bi bile všeč vsem itak ni. Tako kot sam avto če ti je C6 všeč ti je všeč ali pa ti je grd za popizdit! vseeno je avto atraktiven. To eno platišče stane novo nekje 500€ komad ali pa več. Gume so bolj poceni kot original dimenzija 245 45 R18. Tudi avto je v živo še bolj waw... Trenutno imam avto še vedno obut v zimske mišelinke. Zdaj najprej jutri zamenjat vetrobran pa zavorne ploščice pa te malenkosti, da bo avto tehnično v nulo kot imam rad to da ni nekaj na pol. Potem popravit spredaj na odbijaču ris ter potegnit ven vse jamice. Mislim, da smo 4 tak na hitro prešteli. Ta teden grem tudi to zrihtat oz. Ta teden bi naj bilo vse zrihtano... Bomo vidli.

Vglavnem všeč mi je, da ste pokomentirali zadevo kot se reče in je vsak povedal svoje mnenje.

Bravo!

:emot112::emot112::emot112:

zlikovski

Ta črn na tretji sliki je meni osebno lepo porihtan, pa bolj polna felna je, ker je pomojem pogoj pri tak zasnovanem avtu, ter zračnost med gumo in blatnikom je dobra.
Glede montiranja distančnikov pa se izogibaj v velikom loku, ti bo dosti prej pobralo kolesne ležaje.

Xandrej

Distančniki itak odpadejo. Felna mora pasat ko ata na mamo.

:BigThumbs:

Citroenovc

Citat od: ModelJT;129972Pa saj imaš C5. Valda veš kako zgleda ko je spuščen. Ne izgleda tako.

Nisi razumel vprašanja. Mene je zanimalo, a je to vozna pozicija ali ena vmesna navzgor (ne vem sicer zakaj bi jo pustil) - ker za vozno zgledajo pač katastrofalno ....
OK

LP
Primož

Veloce

Išči naprej originale. Bravo!
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT