Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

He he... Saj zdaj upam, da bo malo več časa pa vsega pa da ga malo vun potegnem gume spustim na normalni tlak pa ga peljem na en lep sprehod po sloveniji za kaki vikend... Samo zdaj mam tolko veselja s C6 da nemorem razložit.

Pa še mam kaj za naret na C6. To porihtam pol pa gassa! Pa še en fotošuting z obema. C6 rdeč pa XM rdeč...

:BigThumbs:

andraž

Zanimiva žlahta. Se mi cedijo sline. Èigav pa je krasen CX? Od znanega mariborskega ljubitelja?

Xandrej

CX pa je od istega človeka, ki ima prekrasnega XM-a modrega par strani nazaj.

Martin ima dve popolni lepoti od citroena doma! Oba sta automatic. XM pa 3.0 V6 letnik 1999. Kot iz trgovina! CX pa kot iz salona!

andraž

A ima tudi DS-ko? Mislim, da vem kdo je. Mene CX-i že nekaj let konkretno "matrajo".

Xandrej

Ne samo ta dva in ta dva v nulo. Pa bil je z očetom takrat na žaba srečanju ko smo bli pr Robiju.

mirchi

Ampak ko vidim ta dva Martinova lepotca,cisto not padem. Sta oba za v salon,sem se zadnjic cisto slinil,ko sem bil pri njem.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

deuche

Jaz bi tudi vse kar je v današnjem življenju nujno potrebno davčno razbremenil na minimum, ostalo pa obdavčil, da bi se tema delala. Potem pa, ko voli nek izvoli. Èe si na nekaj "bolan" kar ne rabiš pol plačaj in omogoči tistemu, ki nima niti tega kar rabi, da bo lažje do tega prišel.

mirchi

Citat od: deuche;129583Jaz bi tudi vse kar je v današnjem življenju nujno potrebno davčno razbremenil na minimum, ostalo pa obdavčil, da bi se tema delala. Potem pa, ko voli nek izvoli. Èe si na nekaj "bolan" kar ne rabiš pol plačaj in omogoči tistemu, ki nima niti tega kar rabi, da bo lažje do tega prišel.

Se podpisem pod tole,ampak o tem lahko le sanjamo,ker bi potem bo tisto kar ma golazen,ki nas vodi nujno,tisto kar mamo pa navadni smrtniki pa luksuz. Oni znajo...

@x,sorry za off.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Citroenovc

CX je totalno nor. Ne moreš verjet, da je v fejsliftani verziji to avto iz leta '85. Zame še vedno naj ever.
Potem pa sploh takle prekrasen primerek. Res. Noro.
OK

LP
Primož

Veloce

Meni je un od Monami bel GTI turbo 2 nor!
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Huh zdaj je še nakj novega na vidiku. Treba probat. Imam varijanto: 20 col felne pašejo ko ata na mamo ET, 35 5x108 in vse kot mora bit... Moram gor zašraufat, da vidim kak bi to prišlo. Gume pa 255/35 R20!

dvorjan

Haha, ze vidim, kako se bo C6-tka kotalila po cesti na 20-tkah. Jupiiii. Pa vsakemu bo celjust dol padla. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

superca13

Citat od: Xandrej;129656Huh zdaj je še nakj novega na vidiku. Treba probat. Imam varijanto: 20 col felne pašejo ko ata na mamo ET, 35 5x108 in vse kot mora bit... Moram gor zašraufat, da vidim kak bi to prišlo. Gume pa 255/35 R20!

X pusti original al pa daj atlantik gor od facelift C6.
Nea ga lomi z drugimi dizajni....na C5 ja, ne pa na C6.

Xandrej

Zadevo bom dobil zelo zelo ugodno! Èe so serijsko got 18 potem kot vedno povečam za 2 coli če že... Za original felno pa ne dam 280€! Vsako leto pa tudi nemislim zimske pa letne gume gor pa dol...

MSrougeZX

Jaz pa že imam fotko z 20cola ob c6....hihihii
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil