DS naprodaj

Začel/a andraž, Maj 24, 2007, 08:02:18 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Tale DSka je imela pred nekaj leti motor iz CXa 2.5 GTi - 100kW; armatura je delno vzeta iz SM (merilniki) ...

Lastnik je zanimiv človek. Mislim, da se je pred leti prav on na oldije na Škofljici pripeljal z zlatim SM.
OK

LP
Primož

andraž

Merilniki so iz zadnje izvedbe DS-a, ostala armatura je starejša. Zanimivo. Ni mi pa jasno ,kako  noter stlačiš motor, ki je prečno postavljun, pa menjalnik, kako vse deluje na staro obvolansko menjalno ročico?

Citroenovc

Jah sej vprašanje kaj je zdaj to spet zaen guglišmugli ...

Par let nazaj je imel zagotovo noter SM merilnike (jaz imam celo v spominu komplet original SM sredinsko konzolo ali vsaj nek mix iz nje) ...
Pa zdaj je tudi naveden spet tak motor, kot je verjetno OK za ID/DS, ane ... kje je pa takrat imela prestavno - se pa ne spomnim. Ker jaz sem videl samo en kup dobrih fotk od enega frenda, ki jo je detajlno pofotkal .... kje so pa zdaj tiste fotke pa ...
OK

LP
Primož

Zeko124

Hu, torej naj bi bila tale žaba že 2x predelana :).

@ Gox, a lahko dodaš še printscreen, ker ga jaz žal ne znam?

Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

To je ta DS-ka :take_picture:

rok.si

Jaz sem si jo tudi na enem Hydroraidu ogledal, o okusih se ne razpravlja... Motor je bil tako kot so napisali cx25 ie, se še spomnim da je imela na rezervni gume tisti injection "računalnik"... Za SM števce nisem ziher, meni so ostali v spominu le krom obroči okrog merilnikov, je pa že kar nekaj časa.

CXovi motorji (razen zadnjih 20 in 22) so bili izvedenke žabinih, tako da se ga da spraviti notri brez velikih predelav. Menjalnik je žabin. Večji problem je v tem, ker se motorji vrtijo v ravno obratno smer in lastnik je sam rekel, da ko je prvič sestavil skupaj, je imel 4 ali 5 vzvratnih prestav. Kako je to rešil, pa nisem vprašal...
Škoda da ni ostal le pri predelavah mehanike, zvok ma res hud...

Zeko124

Sicer to je le moje osebno mnenje ampak tole je daleč od originala. Še posebno bodejo v oči gume+feltne. Tudi cena je kar ok...

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

pubi2cv

Ta žaba je vrhunsko predelana.....poznam človeka. Jo je delal 3 leta in skor doktoriral na njej.....me pa čudi, da jo prodaja. Mogoče je dal samo za štos oglas gor....

Zeko124

@Pubi, al pa mogoče dela reklamo za najem (to kar ma napisano da se da najet npr. za poroke), ker itak ve da tega nihče ne kupuje...

Lp

www.keramika-genorio.si

andraž

Za vsak avto se najde kupec, tudi za tega se sigurno bi, le cena je tista, ki je ponavadi težava.

Xandrej

Tako žabo bi imel takoj. meni je svetovna... Tako ali pa ono v nulo original pa res v nulo!

andraž

Na avtonet sta se pojavili dve Žabi, gor ni slik, če kaj vem jih prodaja Bata, zanimivo je to, da piše, da jih bo prodal v 14 dneh in to najboljšemu ponudniku. To bi znalo biti zanimivo, saj kakšne super visoke cene ne bo mogel iztržiti, saj je ta trenutek prodaja na ničli, avtomobila pa sta, če jih je on restavriral, vredna (ob normalnem stanju trga) okoli 20000 Eur. Èe kdo kupuje, bi bila zadeva verjetno zelo zanimiva.

dani77si

2 jurja lahko dam.. :-)
pomoje da bo še kaka taka priložnost.

andraž

No, tisti dve Žabi, ki se bosta prodali v 14 dneh najboljšemu ponudniku, sta dobili slike. Ena je LuCitova, če kaj vem. Me prav zanima kako se bosta prodali.

andraž

Tale se pa prodaja za 45000 Eur... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4590347&show=1 Obnovljena... Aniso, ki ni ravno optimalen... Ljudje nimajo občutka za cene...