DS naprodaj

Začel/a andraž, Maj 24, 2007, 08:02:18 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Citat od: tomaz555;265998Andraž, ne zastopim, v katero smer?

Èe kupiš avto za 3000, potem je sigurno v stanju, ki rabi precej obdelave; tapetniške, mehanične in kleparske ter novih delov.

Klepar lahko nekaj delov  naredi sam, marsikaj pa moraš kupiti.

Iz prve roke vem (Igor je dal pretapicirat sedeže in vratne panele pri svoji Dsuper), da za dokaj povprečen izdelek iz skaja plačaš vsaj 500.

Deli motorja in hidravlike niso astronomsko dragi, vendar jih bo verjetno kar lep spisek pri avtu za tako ceno.

antasi

Halo-link do žabe sem objavil, ker mi je zanimiva in ne zato, da se boste kregali.
Nac, predstavi nam prosim tvojo obnovo, si iz Celja, imaš DS, naj bi tukaj poznali vse lastnike DSov. Poznaš klub Celjski Knezi?
Tomaž, tvoja žaba je izgledala res lepa.
Andraž tvoja žaba še izgleda lepa.
Lovro, tvoja v naravi tudi izgleda lepa.
Ste pa lastniki žab posebni ljudje.
Ni lahko z vami. Spačkarja lahk pošlješ u tri krasne, vas pač ne. Mene so že tolikrat kam poslali, pa šem še zmeraj nazaj prišel.
Zlomjo in MS..nehajta kupovat ugodne oldtimerje, jih bo zmanjkalo za nas..
Garač, spet izzivaš, bom poslal moderatorju opozorilo za banovce.
Ostale tukaj pa ne smem komentirat, ker bodo itak narobe razumeli in bodo spet grozili, da bodo vse postrelili, če ne bo njihova veljala.
Se mi pa zdi, da nekaj lapate v prazno. Ko pa objavim v sosednji temi, da se za par sto eur prodaja Dyana in več GSov, je pa tišina.
Sam sem se odločil, da ne bom več obnavljal starodobnike, ampak samo še avte pred 2.svet.vojno, ker sem imel z vsemi ostalimi oldtimerji samo izgubo.
https://youtu.be/hTjqPDHSNyE
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

info@

Citat od: andraž;266019Èe kupiš avto za 3000, potem je sigurno v stanju, ki rabi precej obdelave; tapetniške, mehanične in kleparske ter novih delov.

Klepar lahko nekaj delov  naredi sam, marsikaj pa moraš kupiti.

Iz prve roke vem (Igor je dal pretapicirat sedeže in vratne panele pri svoji Dsuper), da za dokaj povprečen izdelek iz skaja plačaš vsaj 500.

Deli motorja in hidravlike niso astronomsko dragi, vendar jih bo verjetno kar lep spisek pri avtu za tako ceno.

Res je, klepar lahko precej nadomestne pločevine sam naredi. Seveda odvisno od več dejavnikov. Ali se nadomestni del lahko kupi ? Ali je dražji ali cenejši od posamične izdelave ? Ali je boljše ali slabše kvalitete ? Želje lastnika vozila in zmožnosti kleparja, Itd...

antasi

Prosim nehajte z pametovanjem , sploh pa Moki ne bo zadovoljen če boste kazali slike njegove žabe v neobnovljenem stanju.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

info@

Sej ni važno. Jaz osebno vedno pogledam kako je avto povarjen. Odnos lastnika kako je obnovil pločevino na avtu veliko pove o namenu same obnove starodobnika. Ali je za sebe obnavljal ali za prodajo. Ko je avto sestavljen večina misli, da se pločevina ne vidi i ni pomembna. Kar je iz vidika prodaje razumljivo. Kleparsko delo je na starodobniku najbolj zamudno in drago. Barva, zunanji detajli, tapete, notranjost je to kar pritegne kupce. Pločevina se na prvo oko ne vidi vendar pa je dolgoročno najbolj pomembna.

Ampak, sej ni važno. dal sem samo primer kaj lahko spreten klepar naredi. @Nac bi lahko verjetno več pokazal.

žabec

Citat od: info@;266026Res je, klepar lahko precej nadomestne pločevine sam naredi. Seveda odvisno od več dejavnikov. Ali se nadomestni del lahko kupi ? Ali je dražji ali cenejši od posamične izdelave ? Ali je boljše ali slabše kvalitete ? Želje lastnika vozila in zmožnosti kleparja, Itd...

Tole je pa zelo poučno.
Samo ena boginja je prava !