DS naprodaj

Začel/a andraž, Maj 24, 2007, 08:02:18 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Mene ta ravna pločevina ne bi motila. Je pomebno, da je avto trden in neprepusten. Briga me za reljef na podnu pod nogami, ali v prtljažniku. Je pod tepihom, se ne vidi. Pa ni to zdaj neka Lancia Stratos, da mora vse biti original.

andraž

Okusi so različni.

Lovro

Èe je cena 8.000, bodo ziher še kaj spustili. Torej 7 ali 7,5 jurjev, če je dobro pošvasana in ne rjavi, je zelo korektna cena. Pod pogojem, da je avto tudi tehnično brezhiben, seveda.

V takem primeru odličen, cenovno ugoden vstop v svet žab. :BigThumbs:
Pa če bo avto lepo služil in ugotoviš, da je to zate, lahko čez nekaj let še vedno našvasaš taprav pleh nanj in s skupnimi stroški tam-tam z ostalimi žabami, ki so po PS-u. ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

tomaz555

Prodaš v tujino.  Tukaj bi za to ceno imeli prvovrsten avto , kakršne progaja Sassen na svoji strani. Èe bi me zanimala bi tekel.  Seveda obstaja možnost, kot je pravil (pravi)Gorazd. da je avto truplo. Drugače pa greste v tujino, kupite avto za recimo 3 jurje ( če se ga sploh dobi) 500 evrov pot, nekaj 100 papirji, 3000 ličar, kakšnega jurja klepar, tapetnik...

andraž

Romantično gledaš na cene. Ekonomija je čisto v drugo smer.

info@

... posebej jurja za kleparja ... čista romantika

garac

TOMAŽ je realno napisal kleparja, ne zlatarja.
Poflika kar je nujno, tako, kot npr to delajo pri guletu

Recesija bo fantje, ljudje ne bomo imeli denarja za zlatarje, cene oldijev bodo padle, tisti ki imajo denar bodo sedaj ugodno kupovali
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

tomaz555

Andraž, ne zastopim, v katero smer?

tomaz555

Za kleparja vem, da je jurja preveč.

nac

Citat od: tomaz555;266000Za kleparja vem, da je jurja preveč.

Daj napiši,kaj misliš,da pa bi naredil klepar za 1000 na DSu.  Da vidim kakšno predstavo imaš.
Po tem pa ti bom jaz napisal,kaj vse je potrebno narediti in menjati. Èe bi pa znal oz. mogel, bi pa prilepil cca 300 slik za lažjo predstavo.

zlomjo

Citat od: garac;265997TOMAŽ je realno napisal kleparja, ne zlatarja.

Recesija bo fantje, ljudje ne bomo imeli denarja za zlatarje, cene oldijev bodo padle, tisti ki imajo denar bodo sedaj ugodno kupovali

Točno tako, prihaja čas za nakupe.

MSrougeZX

Super! Komaj čakam.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

info@

Citat od: garac;265997TOMAŽ je realno napisal kleparja, ne zlatarja.

Hja no, to potem ni klepar... je flikar...

Zlatar vem kaj je in kaj dela. Je bila moja pokojna mama izučena zlatarka in zlatarska mojstrca...

Ampak... no... Èe govorimo o klepariji na spaki je če si priden 40 - 50 ur kleparije brez nadomestnih delov, šraufarije pa farbarije. Pa ker sem že tolk časa v tem pa tud kako deesko dal skoz bi reku da je na eni DS kakšnih 300 - 400 ur kleparije brez nadomestnih delov , šraufarije in farbarije v najboljšem primeru. Pa če računaš da mora klepar (ne flikar) imet tud mal bolj spodobno orodje in delavnico. Pa računaš še da ima klepar tud znanje, ki ni poceni in se pridobi z leti, z izkušnjami,itd... No, kolk je potem ena ura kleparja ? Pa ne ona od servisov, ki so v bistvu montažerji novih plehov... ura od pravega kleparja ? Je napisano 3000 eur za ličarja 1000 eur za kleparja... Eh, brez dobrega kleparja predhodno ti noben ličar nebo hotu prebarvat niti za 3000 eur...

Je pa res da bo zdaj prilika za flikarje in prerprodajalce... oni poflika, toti kupi poceni pa proda dalje... strošek 500 eur zaslužek 3-4 dalje za minimalen vložek...

Eh... Pa da me ne bote napadali zdaj tule... Jaz delam sam še dimniške obrobe pa ograje tak da to ni reklama za mojo delo in firmo...

Poznam pa enih par, ki ti bojo ful ugodno za manj ko 1000 eur poflikali deesko, ðabe ni problema...

tomaz555

Itak ne vem kakšna je žaba v oglasu, predvidevam, da je solidna in za solidno je cena ugodna. To sem hotel povedati.

Mimogrede vaših cen pač ne požrem, za štrihanje cele žabe sem dal 1500 evrov. Tisti ki ste jo videli povejte, kako je bila narejena. Ker je bil avto ok, ne povem koliko sem dal kleparju.

garac

Jaja saj vemo, kdo je pri nas edini pravi klepar,.mojster... ki jma 3 obozevalce na forumu, mali bogec

Zdaj pa dovolj promocije, æe ne bo spet banovci in nov nick pa jok po srbskem...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/