Moja Xantija a.k.a. spaceship

Začel/a Jogador, Januar 16, 2012, 07:57:10 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Pyr0Beast

Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

gregor

Citat od: isarajli;130791drgač pa ja, za servo lajtnga je šla.

Je mojster morda pozabil dušilko prestavit iz stare v novo lajtngo?
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

ModelJT

Citat od: Jogador;130784Jah v audiju so dame zelo redke, čeravno zgledajo tako...vsaj moje izkušnje:BigThumbs:
Je pa to z dvigovanjem riti prav fino, se mi je zgodilo v garažni hiši v btc: parkiran čakam, da dvigne rito, ko se začne dvigovati se pa tipu zadaj v avtu (je čakal parking) vedno bolj oči širijo, ko da me bo zdaj zdaj razneslo, hehe.
Poseben avtek tale bjonda ja, razmišljam o nalepki zadaj: Pozor! Èudak v bjondi!:Hammer3:

Ja, kar gledajo ljudje to čudo. Enkrat je pri nas prav dež padal in je podvoz pod železnico malo zalilo. Vsi so šli gor po pločniku, samo en čuden avto se je dvignil pa je šel spodaj. Potem pa se lepo ta avto ustavi pa se začne spuščat v tistem moentu je pa ne križišču čakal en model z audijem. Ma sem ga prav gledal, skoraj mu je telefon iz rok padel haha. Zdaj se je že drugič v dveh letih zgodilo, da pri naši xanitiji na tehničnem niso našli gumba za haubo odpret. Pa je bila obakrat ista ekipa. To je najprej en nkaj iskal spodej, pa drug, pa tret, potem je pa mama prišla pa jim je pokazala. Za ročno pa že izgleda vejo... :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Citat od: ModelJT;130824Ja, kar gledajo ljudje to čudo. Enkrat je pri nas prav dež padal in je podvoz pod železnico malo zalilo. Vsi so šli gor po pločniku, samo en čuden avto se je dvignil pa je šel spodaj. Potem pa se lepo ta avto ustavi pa se začne spuščat v tistem moentu je pa ne križišču čakal en model z audijem. Ma sem ga prav gledal, skoraj mu je telefon iz rok padel haha. Zdaj se je že drugič v dveh letih zgodilo, da pri naši xanitiji na tehničnem niso našli gumba za haubo odpret. Pa je bila obakrat ista ekipa. To je najprej en nkaj iskal spodej, pa drug, pa tret, potem je pa mama prišla pa jim je pokazala. Za ročno pa že izgleda vejo... :)

Jap, tole s havbo se je meni zgodilo obakrat na tehničnem, samo v drugo so našli gumb sami...
Hehe je od moje punce mlajša sestra sedela spredaj, pa sem dvignil avto do vrha, je bilo fuul zabavno, da je kar cvilila zraven.:emot64:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

isarajli

Citat od: gregor;130821Je mojster morda pozabil dušilko prestavit iz stare v novo lajtngo?

ne, je tam na koncu ko je zavihana, odletela.bi moral zaj mal prezračit sistem, al ne ?
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Pyr0Beast

>Zdaj se je že drugič v dveh letih zgodilo, da pri naši xanitiji na tehničnem niso našli gumba za haubo odpret.

Èe havbo držiš gor ne boš mogel odpreti. Isto sem jaz tapkal ko blesav.

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

isarajli

zdaj se je že drugič v enem tednu zgodilo da je lajtnga sputla , jeb...i .
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Jogador

Citat od: isarajli;130885zdaj se je že drugič v enem tednu zgodilo da je lajtnga sputla , jeb...i .

Vsaj moker nisi bil spet... Mogoče malo zelen, pa na rdečo je tut pomoje vlekl:Paint-Angry:
"Watch this..."

gregor

Citat od: isarajli;130841ne, je tam na koncu ko je zavihana, odletela.bi moral zaj mal prezračit sistem, al ne ?

Ne vem kje točno je dušilka v lajtngi.
simptomi ki si jih opisal so pa taki kot če je volanska lajtnga brez dušilke(nasplošno ne samo xantia).
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Jogador

Js mam pa spet bjondo doma, js mam pa spet bjondo doma, kako se mi smeje:emot112:

Samo kako mam pa rit razvajeno, po 14 dneh xsare vsak dan je tole kot barčica, bremze so pa itak top. Kako bo šele, ko ji zeleno kri zamenjam...:BigThumbs:

Poleg nekaj malenkosti pa imam že na broju tudi original obvolanske komande z radiem in menjalcem cdjev, pol pa samo gasa na roadtrip:emot77:
"Watch this..."

Jogador

No vmes sva bila na hrvaškem, malo sva harala po primorski z bjondo, ni bolšega avta za kruzanje po regionalkah, vsaj jaz ga še nisem vozil:BigThumbs:

Še vedno mi pa utripa air bag lučka...

Ok, konektor na volanu sem dobil rabljen za 10€, delujoč (preverjen), zamenjal, premigal vse kontakte (tudi pod sedežem), s kontakt sprejem našprical vse, ampak zadeva še vedno utripa, naslednji mesec gre na servis, bom rekel mehaniku, naj malo preveri, kaj bi bilo, drugače bom pa preprosto lučko ven vzel, pa naj utripa, kolikor hoče:breaking_pc:
"Watch this..."

Pyr0Beast

Utripa ti katera air-bag lučka ?

Voznikova ali sovoznikova ?

Jogador

Šoferski air bag utripa.

Sovoznikova se prižge, če se jaz vsedem na sovoznikov sedež preveče divje, mam le skoraj sto kil=)
"Watch this..."

Pyr0Beast

Preveri če nimaš težave na samih napenjalcih za pas.

Drugače so pa uni drati pod zicem itak jajca. Kolk se že tisto trga, pa konektorji so še slabši.

Ni to narejeno da se stalno naprej pa nazaj guzi :)

gigo

Citat od: Jogador;132319Šoferski air bag utripa.

Sovoznikova se prižge, če se jaz vsedem na sovoznikov sedež preveče divje, mam le skoraj sto kil=)

Kot že povedano. Zdrmaj zeleni konektor pod zicem. Èe hočeš pa permanentno rešitev boš mogu cinit. Sem nekje v moji temi od Xsare Plasirke fotografiral par slik.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens