Software za PC nastavitve

Začel/a Flukturr, Januar 13, 2012, 09:50:43 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

skos

Citat od: xpuser;139516Jah potem pa ebay? Original je 4 mesta cifra.

Živjo,

me pa zanima, ker kabil in kje ga naročiti za svoj ljubi c4 sx l2006. Rad bi pa prav tako pregledal dnevnik napak!

ok povdarek mojega vprašanja je bil na  ½ker kabil in šele potem kje ga naročiti½ oz. če ga je že kdo kje?

:emot112:

skos

Citat od: xpuser;139519http://www.bolha.com/avtomehanicna-oprema/lexia-tester-vozil-citroen-in-peugeot-oglas1279783262

hvala za link, ampak še zmeraj ne potrebujem vseh teh testerjev, pač pa je zato en posebn kabl, ki sem ga opazil pri enemu avtodiagnostičarju in se ga je imenoval BSi...sam pa pravi, da je tak kabel drag kot žafra...mene pa zanima, če so kakšne kitajske kopije teh kablov oz kje se najde link original kabla?

hvala :funny34d:

ModelJT

Tisto je OBD priključek, BSi je pa računalnik. Pa glede na to, da tale prodaja za 120€ vse bo verjetno tudi vse kable zraven dal. Èe pogledaš na sliko je tale kabel, ki ga ti rabiš na sliki tisti z zelenim priključkom in paše na večino citroenov (tudi tvoj C4), razen za tiste japonce, italijane ipd. so drugi. Pa še diagbox dobiš zraven, ki je pa diagnostični program za nove citroene, lexia pa za ostale. Meni se tole zdi ugoden nakup, če je vse v kompletu in deluje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

xpuser

Citat od: skos;139520hvala za link, ampak še zmeraj ne potrebujem vseh teh testerjev, pač pa je zato en posebn kabl, ki sem ga opazil pri enemu avtodiagnostičarju in se ga je imenoval BSi...sam pa pravi, da je tak kabel drag kot žafra...mene pa zanima, če so kakšne kitajske kopije teh kablov oz kje se najde link original kabla?

hvala :funny34d:

halo? :Hammer3:

Xandrej

In kaj vi s tem delate načeloma? Jaz gledam v tem smislu, da če je kaj hin greš na servis itak tam vidijo kaj je hin pa kaj je treba menjat... Ne vem razmišljam...

xpuser

Citat od: Xandrej;139524In kaj vi s tem delate načeloma? Jaz gledam v tem smislu, da če je kaj hin greš na servis itak tam vidijo kaj je hin pa kaj je treba menjat... Ne vem razmišljam...

Sej tukaj bo enako, servis bo nalagal software po različnih optimizacijah.:breaking_pc:

alesz

Citatampak še zmeraj ne potrebujem vseh teh testerjev
ko to zložiš pravilno skupaj ti ostane samo en kabel,ki služi za povezovanje starejših modelov,ki so imeli diag.priključek spredaj pod haubo..........drugo pa rabiš....

skos

skos

Citat od: xpuser;139523halo? :Hammer3:

kaj pa je tukaj halo????

Xandrej

Citat od: xpuser;139525Sej tukaj bo enako, servis bo nalagal software po različnih optimizacijah.:breaking_pc:

Ja in zakaj bi pol moraj jaz to delat? Èe bo delalo bo če pa se pojavi napaka pa itak lahko nalagaš ti gor windovse 88 pa bo še vedno napaka... Drugače pa ne diraj lava dok spava... Še vedno ne zazumem smisel nakupa tega!

yamaha20252025

Jah, če ti bo dolgčas si boš vsako popoldne nalagal software.
Jaz grem na servis kot Xandrej...pa mi vse lepo uredijo.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

alesz

CitatJah, če ti bo dolgčas si boš vsako popoldne nalagal software
od kje ga pa boš nalagal......? Najprej ga moraš imet (softver mislim) nato ga pa lahko nalagaš.

bikec1

Za vse tiste, ki potrebujete software - Diagbox , ga dobite na spodnjem naslovu :

http://mhhauto.com/printthread.php?tid=459&page=1
------------------------------
2.0HDI, 103kwTourer exclusive
------------------------------

Sine64

Zanima me ali pri priklopu OBD2 kabla sploh kaj uporabljate te "krokodilčke"?

Iz Aliexpressa sem naročil en komplet pa sem zasledil da teh "krokodilčkov" ni priloženih....ali bo zadeva vseeno delovala na Citroenu C5 Mk3?

Zraven dobim Diagbox 6.35, me pa zanima ali je možno na obstoječi hardware možno naložiti tudi zadnjo 7.04 verzijo ali je treba opraviti kakšno "modifikacijo"?