Software za PC nastavitve

Začel/a Flukturr, Januar 13, 2012, 09:50:43 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

To je adapter za priklop obd kabla.Na avto priključiš tisti dvopolni štekar.....ker zadeva nima napajanja moraš priključiti še krokodilčke da ti vmesnik dela.S tem sistemom je bilo konec pri prvih zx-sih in xm-mih............vmes je bil še en kabel za xsantie in xm-e,ki pa tudi skoraj ne pride v poštev...Rabiš samo obd............

Sine64

ok, hvala. Kako je pa s programom Diagbox? Zraven dobim 6.35...katera verzija pa je najbolj optimalna da dobro deluje na C5 Mk3? Na forumih vidim da je zadnja verzija Diagbox 7.04....

alesz

"zalavfaj" to kar dobiš,da vidiš kaj s tem lahko delaš,pa potem nadgrajuj,če misliš,da je potrebno.......pri nadgradnjah ti ponavadi piše  "varna" ali pa na "lastno odgovornost"

Sine64

V bistvu se mi gre samo za kakšen test,diagnostiko in prikazovanje napak.
Kakšnega finega "tunanja" se definitivno ne grem. Mi pa trenutno nagajajo parkirni senzorji in ne mislim stalno plačevati za priklop na računalnik.

Na forumih sem zasledil da je pri nadgradnjah ponekod potrebno "nadgraditi" tudi kabel, bomo pa res vidli kaj bo priložena verzija omogočala...

bikec1

Citat od: Sine64;152822Zanima me ali pri priklopu OBD2 kabla sploh kaj uporabljate te "krokodilčke"?

Iz Aliexpressa sem naročil en komplet pa sem zasledil da teh "krokodilčkov" ni priloženih....ali bo zadeva vseeno delovala na Citroenu C5 Mk3?

Zraven dobim Diagbox 6.35, me pa zanima ali je možno na obstoječi hardware možno naložiti tudi zadnjo 7.04 verzijo ali je treba opraviti kakšno "modifikacijo"?

za obicajno diagnostiko, branje napak, spreminjanje nastavitev... ne potrebujes krokodilckov.

kar se tice pa verzije programa, si pa nalozi kar si dobil. Kasneje si lahko naredis nadgradnjo iz spleta, ki pa ne bo prinesla bistvenih sprememb. Vsaj jaz jih ne opazim in sem nadgradil ze nekajkrat...
------------------------------
2.0HDI, 103kwTourer exclusive

Sine64

bikec1

jaz imam 6.24 in za moje potrebe dela vse BP....

Je pa zunaj že verzija 7.02 ampak sem nekje bral, da je potrebno nadgraditi firmware in update za nas, ki imamo ver.6 ne pride v poštev.
2.0HDI, 103kwTourer exclusive

Sine64

Ok, hvala....moram tak še počakat da zadeva pride iz Kitajske (beri ziher en mesec...).

Peljem pa danes avto na servis, ker me zafrkavajo parkirni senzorji. Sicer malce sumim še akumulator sploh v tem vremenu, ampak dvomim da je to kaj krivo. Bomo videli kaj bo Diagbox danes povedal...