Software za PC nastavitve

Začel/a Flukturr, Januar 13, 2012, 09:50:43 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: Lovro;136385Face ste, da se sami igrate takele stvari z avti. Sicer čisto kul, samo da ne bo kaj potem trokiralo...:funny34d::Hammer3:

Pa zadeva je na ravni enostavnejsega programa za PC. Tako da - cez par let ti bo otrok s pametnim telefonov iz zadnjega sedeza doziral moc motorja, vklapljal brisalce ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

bobr

Citat od: xpuser;136391Kako pa izgleda meni z napakami, je zraven datum,kimometri? Zanima me predvsem z vidika nakupa rabljenega avtomobila če se da kako preverit kilometrino.
Se še učim in v diagbox je več poti do pregleda napak. Nekje sem zasledil kilometre, nekje ne. Mislim da v "journal" se da videt tudi kilometre. Naj me stari mački popravijo če se motim. :)

xpuser

:take_picture:Prilepiš kakšno sliko.

bobr

Nekako takole izgledajo napake na diagboxu, pripete slike...

frodo1

Citat od: xpuser;136391Kako pa izgleda meni z napakami, je zraven datum,kimometri? Zanima me predvsem z vidika nakupa rabljenega avtomobila če se da kako preverit kilometrino.

Jaz sem vprašal na servisu, ko je bil priklopljen na Proxio zaradi nekih napak, pa mi je rekel, da kilometre(če so kaj preštimani) ne more videt, tako da dvomim, da bi lahko kako drugače pogledal. Tudi mene je zanimalo, če so km realni, žal,....
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

xpuser

Citat od: frodo1;136405Jaz sem vprašal na servisu, ko je bil priklopljen na Proxio zaradi nekih napak, pa mi je rekel, da kilometre(če so kaj preštimani) ne more videt, tako da dvomim, da bi lahko kako drugače pogledal. Tudi mene je zanimalo, če so km realni, žal,....

Po moje se vidi, sam noben se noče s tem ubadat...majo sam probleme s tem...

xpuser

Si slučajno našel kaj glede šob in visikotlačne črpalke?

bobr

Citat od: xpuser;136431Si slučajno našel kaj glede šob in visikotlačne črpalke?
Ne, take napake ni bilo. Nekaj jih je na temo menjalnika, ESPja, senzor gum dokler ga nisem izklopil in še en kup drugih.
A sta šobe in črpalka pogosto zabeležena napaka?

xpuser

Citat od: bobr;136452Ne, take napake ni bilo. Nekaj jih je na temo menjalnika, ESPja, senzor gum dokler ga nisem izklopil in še en kup drugih.
A sta šobe in črpalka pogosto zabeležena napaka?

Ne kot napaka, ampak kot trenutne vrednosti.

bobr

Citat od: xpuser;136453Ne kot napaka, ampak kot trenutne vrednosti.
Aja to. Veliko trenutnih podatkov se da odčitat, temperature, položaji, stanja... Mogoče se kje nahaja tudi to, bom pogledal naslednjič ko priklopim...

miklavz

Ojla, čisto droben namig - videno na privatnem (ne mojem) računalniku: kekci, ki preprodajajo avte resda zelo pogosto "popravijo" kilometre; prav tako izbrišejo kup napak, ki kažejo na morebitne poškodbe kot je npr karambol. Ergo, treba si je vzeti čas - board computer zabeleži ogromno podatkov, ki so skriti v podmenijih - trgovci so pa pač samo trgovci. To pomeni, da ne preiščejo vseh menijev in ne izbrišejo vseh napak.
Z malo truda in časa najdeš prej ali slej kakšno anomalijo pod pogojem, da ti trgovec sploh dovoli tako dolgo brskati. Npr. avto ima 80 kkm ampak senzor tlaka je pa crknil pri 220 kkm :)
Saj na koncu koncev marsikaj ni pomembno, če je avto dober. Največji problem je grenak okus v ustih in problem s servisnim intervalom.
LPM

skos

Živjo,

me pa zanima, ker kabil in kje ga naročiti za svoj ljubi c4 sx l2006. Rad bi pa prav tako pregledal dnevnik napak!

hvala za odgovore :BigThumbs:

xpuser

Citat od: skos;139511Živjo,

me pa zanima, ker kabil in kje ga naročiti za svoj ljubi c4 sx l2006. Rad bi pa prav tako pregledal dnevnik napak!

hvala za odgovore :BigThumbs:

Na internetu ? Recimo bolha? Seveda to ni original in ni rečeno da vse dela.

skos

Citat od: xpuser;139512Na internetu ? Recimo bolha?

hvala ampak ne hvala, ker če bi bilo tako lahko, bi se še znašel. Zato prosim za resne odgovore od tistega, ki se resno na to spozna!

lp :Hammer3:

xpuser

Jah potem pa ebay? Original je 4 mesta cifra.