C5 2.7 V6HDI Avtomatik

Začel/a yamaha20252025, November 03, 2011, 07:32:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Prijatelj. Jaz lahko novo C5 III vozim vsak dan kdaj čem tudi prijatelji imajo C5 III z hidravliko pa vem, da je mehek da te ubije. Tak, da to ni bila prva vožnja s takim avtom le povedal sem, da je to pa res bil prvi karavan in prvi ki je bil naložen do fundamenta... Drugače ima kar nekaj kilometrov z novimi C5 kami... Sicer pa nevem na kaj se je tema navezovala da si razumel nekek tak kot si vedno sem rekel, da je avto mehak od prvega dne (tisi s hidravliko!!!) Tak, da nevem...

carot

Citat od: Xandrej;119640Prijatelj. Jaz lahko novo C5 III vozim vsak dan kdaj čem tudi prijatelji imajo C5 III z hidravliko pa vem, da je mehek da te ubije. Tak, da to ni bila prva vožnja s takim avtom le povedal sem, da je to pa res bil prvi karavan in prvi ki je bil naložen do fundamenta... Drugače ima kar nekaj kilometrov z novimi C5 kami... Sicer pa nevem na kaj se je tema navezovala da si razumel nekek tak kot si vedno sem rekel, da je avto mehak od prvega dne (tisi s hidravliko!!!) Tak, da nevem...

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=6605&page=3
Pn nima veze ....

Xandrej

Saj sem pisal da je mehek ne pa kot je pisal novinar, da je avto gliser pa nevemkaj... Èe pa ti je premehek kot novemu uporabniku pa probaš z sport programom če ne pa prodaš avto ker če se tega ne navadiš si v luliki! Nikjer pa nisem pisal, da je trd avto?!?!:BigThumbs:

BT-C5

xandrej,pa si ti siguren da vam je bilo slabo zaradi vzmetenja??:)
za vse pa res ne moreš Citroena krivit...

Lp.

Xandrej

Meni pa gorazdu ne ker sva tega navajena... V avtu sta bila dva čista BMW farera ki pa jima je bilo kar malo hudo tu in tam gor na vršič pa dol pa vso tisto zibanje pa je to to... Pa na koncu sta priznala da se avto vrhunsko pelje...

Gox

A nismo dolgih 10 strani nazaj govorili o C5-ki 2.7 Hdi avtomatik?

Zdej pa ste že pri guncanju C5-ki in kdo je koliko prevozil ... :emot54:

ModelJT

Saj to paše sem, ker C5 v naslovu ima hidravliko. ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

yamaha20252025

Ja, hidravlika neredi svoje... Najbolj pa mi je všeč to, da je lahko avto polno naložen - obremenjen, pa ni zadaj poseden ( kot pred leti ala Forda Granada, Opel Omega...itd..., ko so se naši bratje vračali iz Nemčije).
Še vedno drži svojo osnovno "linijo" - držo.
Res je, če je premehak, se s tipko sport da lego izboljšati.

Osebno večkrat nastavim na sport takrat, ko sem na Ac pri nekoliko bolj dinamični vožnji, da se ne ziblje preveč....
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

tom62

Tudi meni avto niti slučajno ni premehek, je pa res, da so gume 245/45/18, s kakšnimi drugimi je verjetno mehkejši...

V vsakem slučaju se manj ziblje kot C5I, samo na njem sem imel 15 colska kolesa.

Res pa je, da se pri legi pozna da ima motor 2,7 hdi veliko težo. Ampak ima tudi veliko moč in navor.... :BigThumbs:

yamaha20252025

Tudi sam sem mislim, da je c5 I bil bolj mehak. vsaj luknje je lepše požiral. Jaz sem sicer imel 15 in 16 colska platišča ( zimska in letna).
Nekako se mi je zdela bolj "VAU" vožnja v njemu, kot danes v C5 III.
Mi je pa takrat manjkalo moči. Le 2.2 hdi s 133 konji in 4 stopenjski avtomatski menjalnik...
Danes je 2.7 motor in menjalnik s 6 prestavami mnogo bolj uglajena in posrečena kombinacija. čeprav priznavam, da se ne bi branil še dodatne moči...in pa 4X4 pogona:BigThumbs:

Ampak kljub vsemu, sem zadovoljen z avtom in upam, da mi bo še dolgo lepo služil in želim si prevoziti veliko prijetnih kilometrov z njim...
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

breznikar.peter

...Mogoče malo off topic tema, pa vendarle:) ... 4x4 pogon ? obstaja c5? Me zanima kakšna je kaj insignia s " tahudim " motorjem pa tem pogonom:)

ModelJT

Ne, noben C5 nima in tudi ni imel pogona na vsa štiri kolesa.
[SIGPIC][/SIGPIC]

superca13

Citat od: breznikar.peter;121766...Mogoče malo off topic tema, pa vendarle:) ... 4x4 pogon ? obstaja c5? Me zanima kakšna je kaj insignia s " tahudim " motorjem pa tem pogonom:)

Trda ko kamen, polno čričkov ampak recimo z 2,0T(bencin) gre več kot perfektno.
Dizl 160(4X4) je živi obup, v spodnjem območju navora skoraj ni, potem pa potegne ko zmešana. Èudno za vozit, meni se to ni dopadlo sploh.

BT-C5

Citat od: ModelJT;121767Ne, noben C5 nima in tudi ni imel pogona na vsa štiri kolesa.

..bo oziroma je že!!

DS5 Hybrid,spredaj Hdi,zadaj okoli 35KW elektro motor

tudi pri nas že spomladi,so obljubili!

ModelJT

DS5 nima nobene veze s C5 razen, da ima enako številko.
[SIGPIC][/SIGPIC]