Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

@Interceptor

Imam eno težavo in sicer pri pripetih video datotekah, ?e kliknem na tisti VELIK "M" ali na "klikni za ogled tukaj" se mi odpre okno z predvajalnikom, vendar od tu naprej se ne zgodi ve? nič". Datoteko moram snet dol in odprt z media playerom.
Kaj je pri meni kaka "?tala"?

Interceptor

Interceptor

sm zdej nadgradiu skript in sm probu tm k so video-ti pa mi vse dela. razen RP k ga nimam in?taliranga.

hadei

DEYO, pri meni je isto. Se mi zdi, da naju "ovaj Naš ?ovek" malo....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

pa vidva sta edina k vama zmer kej ne dela.
dejta vr?t tisti škatli u smeti al si pa in?talirajta prave kodeke.

Interceptor

al pa vpi?ta v gugle.si ne dela mi video pa vama bo vrgl vn 1000000000 rešitev,sam poiskat je treba ne pa sam kukat ko kakva stara mama.

Gox

Sam res .. ?e ima kdo probleme z odpiranjem ?esarkoli sta to dva vsem znana Hadei in DEyo ... Ali pa drugi noben nič ne pove mogoče :-)

Jaz sem osnovno plo??o menjal, pa ?e vedno nisem uspel formatirat diska in na novo naložit Windowse...pa vseeno vse dela :-)

LP

soncek

Deyo in Hadei malo manj se vozita okoli z rdečim C6...

hadei

Ne bit ljubosumna, saj te imava rada.:emot48:

Se z videi načeloma spljoh ne obremenjujem...pa? stisnem na .AVI in dela BP.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Ej morda se pa samo midva ?opiriva. Ej Hadei zdej bova pa molžala.

Jebela, sam zanimivo, da nam enake stvari ne delujejo :gimme_money:

hadei

Hehehe...saj pravim stanovanje in rdeči C6.....:AngelPray:.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Citat od: deyo;20886@Interceptor

Imam eno težavo in sicer pri pripetih video datotekah, ?e kliknem na tisti VELIK "M" ali na "klikni za ogled tukaj" se mi odpre okno z predvajalnikom, vendar od tu naprej se ne zgodi ve? nič". Datoteko moram snet dol in odprt z media playerom.
Kaj je pri meni kaka "?tala"?

Citat od: Interceptor;20889sm zdej nadgradiu skript in sm probu tm k so video-ti pa mi vse dela. razen RP k ga nimam in?taliranga.

Citat od: hadei;21010DEYO, pri meni je isto. Se mi zdi, da naju "ovaj Naš ?ovek" malo....

Citat od: Interceptor;21022pa vidva sta edina k vama zmer kej ne dela.
dejta vr?t tisti škatli u smeti al si pa in?talirajta prave kodeke.

Citat od: Interceptor;21023al pa vpi?ta v gugle.si ne dela mi video pa vama bo vrgl vn 1000000000 rešitev,sam poiskat je treba ne pa sam kukat ko kakva stara mama.

Citat od: Gox;21024Sam res .. ?e ima kdo probleme z odpiranjem ?esarkoli sta to dva vsem znana Hadei in DEyo ... Ali pa drugi noben nič ne pove mogoče :-)

Jaz sem osnovno plo??o menjal, pa ?e vedno nisem uspel formatirat diska in na novo naložit Windowse...pa vseeno vse dela :-)

LP

@Interceptor - Tudi z tvojimi kodeki mi zadeva ne deluje. Sistem pa ve? kak imam gor - isti kot ti in drugačnega kot Hadei. :ahh1:

Zdej pa povej kje je logika?

Interceptor

zdej mi pa povej katero verzijo jave ma? in?talirano.

Interceptor

aja, sistem mava res isti, samo jest mam posodobljeno vse kar se da posodobit.ni dost da vr?e? gor visto in pol vse dela.

deyo

Alo alo je vse gor, vse posodobljeno, razen ene stvari, ki bo kmalu.

Sem čisto pozabu na njo.

Ti javim