Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bramar

Hvala, toda tudi ?e to storim, ne vidim nič. Zdajle pa ?e znaka ne vidim. Imam nekje drugje nekaj narobe (explorer?), ker mi nekatere strani (najdi.si) kaže "?pasno". V mozilli je boljše.

Interceptor

v google vpi?i "flash player" in posebi "shockwave player" in si jih namesti. ta dva sta vzrok da IE ne prikazuje strani pravilno.

te dodatke najdeš v IE pod orodja -> upravljanje dodatkov.

bramar

Sem naredil, pa ne gre in ne gre. Pa mi je pred dnevi kazalo, sedaj pa ne. Znak sedaj vidim, animacije pa ne. Mislim, da imam v upraljalcu kar preveč dodatkov in je zato (morda) zme?njava. Bom ?e prebolel, ?e bo tako ostalo.

Kaj moram storiti, da bom spet lahko dodajal slike na forum?
LP

Interceptor

Citat od: bramar;21596Sem naredil, pa ne gre in ne gre. Pa mi je pred dnevi kazalo, sedaj pa ne. Znak sedaj vidim, animacije pa ne. Mislim, da imam v upraljalcu kar preveč dodatkov in je zato (morda) zme?njava. Bom ?e prebolel, ?e bo tako ostalo.

Kaj moram storiti, da bom spet lahko dodajal slike na forum?
LP

?e ne kaže glave na Našem forumu je napaka pri tebi(beri -flash player...).

nevem pa zakaj nebu mogu dodajat slik na forum zaradi tega,to ni povezano.

daj mi razloži mal bolj podrobno kakšne težave imaš pa jih probamo rešit.

bramar

Saj nimam posebnih problemov, le jezi me, ko mi je animacija zgoraj delala, zdaj pa ne. Napaka pa je prav gotovo pri meni. Pri dodajanju slik - priponke pa mi indikator kaže rdeče, do konca 50 MB in slike ne naloži ve

Interceptor

Citat od: bramar;21624Pri dodajanju slik - priponke pa mi indikator kaže rdeče, do konca 50 MB in slike ne naloži ve?.

plac je omejen za uporabnike vsaj zaenkrat, ker nam ga bo drugače zmanjkal.

bramar

Ok, sem si mislil. Torej ne bom mogel ve? slik nalagat?

boga

dajte mu popravit to da močakar lahko sodeluje, saj prida slike naredi
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Interceptor

bramar

Super! Zgoraj se mi avtomobili zopet prikazujejuo, ampak na mozilli! Super!

Interceptor

Internet explorer ima močnost upravljanja dodatkov v nastavitvah,?e je flash v teh nastavitvah izklopljen (ali manjka) potem se tega ne vidi.

Lovro

Tele modre vre?ke za izbiro, so pa prav simpati?ne! Dobra ideja.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Interceptor

me veseli da vam je všeč, evo ?e mal sm popravu k tist odsev je bil odve? pa sm ga odstranu da ne zaseda tolk prostora.