Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Interceptor

deyo

Interceptor

to je en problem v skripti. delam na tem kolikor imam časa.

deyo

Spoštovani uporabniki, v nedeljo smo imeli na forumu "očiščevalno" akcijo, ki v bistvu ?e zmeraj poteka.
Urejajo se teme in posti. Kar nekaj tem je bilo združenih, ker so enakega zNašaja.
?e slučajno ne najdete "svoje" teme uporabite iskalnik.

Jerry

A je uro namerno Naštimana na stari čas ali ste na to čisto pazabli? Sej mi je vseen kako je Naštimana ampak me vseen ferbec matra.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

deyo

Citat od: Jerry;29221A je uro namerno Naštimana na stari čas ali ste na to čisto pazabli? Sej mi je vseen kako je Naštimana ampak me vseen ferbec matra.

Jerry pri meni forumska ura kaže pravilen čas (poglej priponko)

Jerry

Ta je napa?na, kdaj ti napiše? post oz. kdo drug. Zdaj piše da si ti napisal post včeraj ob 23:40 ura pa je 23:23.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

deyo

Glej Jerry, zgorni post sem pisal ob 22:40 (sliko pa naredil 4 minute prej). Tebi, pa ker kaže ura narobe pa normalno da ti piše da sem prispevek oddal ob 23:40.

Sem imel podobne težave nekaj časa nazaj tudi sam z uro. Pri meni je bil "krivec" en program?ek AlfaClock (zakaj ne vem, vendar po dein?talaciji mi je uro na forumu kazalo pravilno). Poglej malo pri sebi.

p.s. Jerry, tale prispevek je napisan ob 23:54 (pravi čas) :)

hadei

očitno nima edini probleme, ker pri tebi pa piše, da si ga oddal ob "danes 00.54". očitno imam iste "težave".
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Potem pa takole @Jerry in @Hadei in pa kdorkoli s tem problemom.
Na forumu pojdi v svojo NADZORNO PLO??O, na levi strani izberi UREDI močnoSTI in potem poi??i NASTAVITVE URE IN DATUMA. Po vsej verjhetnosti imate nastavljeno na GMT +2. ?e je temu tako potem časovni pas nastavite na pravo nastavitev in to je GMT+1.

Pa seveda povejte ali je to to.

Lep pozdrav, Deyo

hadei

Pri meni je nastavljeno na GMT +1 (Ljubljana......)
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Citat od: hadei;29262Pri meni je nastavljeno na GMT +1 (Ljubljana......)

Pa poglej ?e nastavitev tega istega pasu v windowsih.

garac

mene tudi to ?udi, da imamo vsi narobe uro, da smo vsi idioti, ki si ne znamo nastavit ure?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

Citat od: garac;29267mene tudi to ?udi, da imamo vsi narobe uro, da smo vsi idioti, ki si ne znamo nastavit ure?

Ja ne vem zakaj vam ne kaže pravilno. Ena nastavitev je ?e tista katera vam ne štima.

Poskusi v nadzorni plošči nastavit po spodnji sliki.

Pa pol povej al je al ni.

soncek

Citat od: hadei;29262Pri meni je nastavljeno na GMT +1 (Ljubljana......)

Jaz imam enako... Pa vseeno nimam prav.

In DEYO: JA TO?NO TAKO MI PI?E.