Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Jaz imam tako nastavljeno in mi uro prikazuje pravilno. Pred tem pa tudi meni ni kazalo točnega časa.

LP

deyo

Citat od: soncek;29269Jaz imam enako... Pa vseeno nimam prav.

In DEYO: JA TO?NO TAKO MI PI?E.

No Son?ek, ker sem človek ki bi rad pomagal, da bi seveda vsem ura delovala pravilno (ker je Jerry našel to temo) in se s tem ubadam ?e cel popoldne in ne vem zakaj nekateri te?ko to sprejemate danes, dajte tam kjer je nastavitev poletnega časa Naštimat na zamik vklopljen / zamik izklopljen pa ?e je potrebno nazaj na samodejno in bo čas pravilno deloval (pri spremembi osve?ite stran, da vidite na kateri močnosti je ura pravilna).

Ko bote to naredili se vam v glavni kontrolni plošči premakne ena izmed nastavitev, zaradi katere je ta čas pri vas napa?no zapisan.

P.S. @Jerry - tebi bi moralo sedaj kazati pravilno.

Jerry

Ja pri meni je sedaj pravilno. Ej madonca ste stru?koti. Carji:-))))

Deyo a si ti tom men Naštelu al kako to?
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

deyo

Citat od: Jerry;29282Ja pri meni je sedaj pravilno. Ej madonca ste stru?koti. Carji:-))))

Deyo a si ti tom men Naštelu al kako to?

JP Jerry, v ACP-ju sem ti popravil to nastavitev.

Jerry

Citat od: deyo;29284JP Jerry, v ACP-ju sem ti popravil to nastavitev.

Hvala hvala.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

00.34

Bemti...ne dela. Bo treba k urarju....
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

hadei

10.12

Dela!!! Bravo care....:BigThumbs:.

Kaj je bilo narobež
[SIGPIC][/SIGPIC]

soncek

No, pa imam tudi jaz pravi čas. HVALA DEYO!

deyo

Nema problema. Glavno da kaže sedaj pravi čas :BigThumbs:.

Je pa krivec ena nastavitev v ACP-ju.

dyfan

Pozdravljeni,

na tem zanimivem forumu me muči le ena težava: strani se odpirajo (nalagajo) "celo ve?nost". Na drugih forumih se strani odpirajo normalno, zato mislim, da ni krivda na mojem računalniku.

Zaradi tega se v tem obdobju pomanjkanja časa nerad zadr?ujem na tem forumu, kljub temu, da je forum zelo v redu. ?e je ta težava prisotna tudi pri ostalih obiskovalcih, je to ?koda za forum, ker je zaradi tega zmanjšan obseg obiskov.

Zato lepo prosim vse, ki imate v rokah "?karje in platno" na tem forumu, ?e se da kaj storiti okrog tega.

Kot sem ?e omenil, mi je forum všeč in vam šelim ?e naprej uspešno kreiranje le tega.

Lep pozdrav!
Lep pozdrav!

Interceptor

Citat od: dyfan;30537Pozdravljeni,

na tem zanimivem forumu me muči le ena težava: strani se odpirajo (nalagajo) "celo ve?nost". Na drugih forumih se strani odpirajo normalno, zato mislim, da ni krivda na mojem računalniku.

Zaradi tega se v tem obdobju pomanjkanja časa nerad zadr?ujem na tem forumu, kljub temu, da je forum zelo v redu. ?e je ta težava prisotna tudi pri ostalih obiskovalcih, je to ?koda za forum, ker je zaradi tega zmanjšan obseg obiskov.

Zato lepo prosim vse, ki imate v rokah "?karje in platno" na tem forumu, ?e se da kaj storiti okrog tega.

Kot sem ?e omenil, mi je forum všeč in vam šelim ?e naprej uspešno kreiranje le tega.

Lep pozdrav!

Naj povem da krivda za to tudi ni na Naši strani ampak je za to odgovoren glavni strešnik ki je na novo postavljen.
Se pa dela na tem da bi bilo vse skupaj hitreje in vas bom o tem obve?žal v tej temi.

dyfan

@Interceptor,
hvala za pojasnilo. Sedaj mi je jasno. Upam, da bo stvar čimprej hitreje laufala, ker sedaj je res kar hudo.

drugače pa: hvala za dosedanji trud okrog foruma in sre?no ?e naprej!

Lep pozdrav!
Lep pozdrav!

Interceptor

Od danes naprej je močno dodajati priponke v zasebnih sporočilih med uporabniki (PM).
Sedaj lahko na la?ji Našin povabite prijatelje na forum.Povezava se nahaja v va?i nadzorni plošči in pa na vrhu strani.

gigo

Citat od: Interceptor;30806Od danes naprej je močno dodajati priponke v zasebnih sporočilih med uporabniki (PM).
Sedaj lahko na la?ji Našin povabite prijatelje na forum.Povezava se nahaja v va?i nadzorni plošči in pa na vrhu strani.

:emot112:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens