Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Na podlagi dogovora, ki smo ga že na zaćetku leta imeli admini vam lahko povem, da kar pozabite na standardne rdeče barve. Izboljšave in dopolniteve bojo neprestano potekale tako, da funkcionalnost in vizuelnost bosta hodila z roko v roki. bistvo foruma pa ste itak vi, vi uporabniki ki limate prispevke, tehnični in slikovni material kateri je mnogim v pomoč.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Jerry

Zakaj pa ni ve? vremena:-( ??? Oziroma kje je? Ga ne najdem!
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Lovro

Se strinjam z Gigotom - oblika je manj pomembna, bistbveno je, da je forum ?iv, z veliko prispevki.

Meni oblika ni bistvena, glavno, da je pregledna in brez kakih čudnih barv, ki bi motile oči. Edino ta novi font teksta je zoprn za brati - prej?nji je bil veliko boljši, ta pa je smotan do fula.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

boga

Star je bil lepših barv, ta hitreje dela. Ne more biti vse všeč vsem
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Lovro

Ali je močno spremeniti to modro barvo med posti za kako bolj umirjeno. Ne vem, mogoče se staram, ampak me ful bode v oči, ko sedaj nekaj minut gledam forum. Vse skupaj je nekako presvetlo - oblika je kul, mogoče bi vrnili samo stare barve foruma ali Našli kake manj ?ive.
Lp. Lovro

Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

boga

Dobro ne se skoz nekaj izmi?ljeevat. dajmo na glasovanje jaz bi imel ročnat forum. a je kdo za kako duga?no barvo?

boga

in ?e nekaj. Niti slučajno se ne strinjam z gigom in ?ojkom.
Sem bil tudi na opevanem rdečem. Odprem temo. čakam dan, dva...nič
tretji dan dbim odgovor menda lastnika foruma, ko bomo imeli osebje, denar, ko bo volja...
Hvala lepa pa tak forum. A tisti je odprt? Gigo kako da nisi tam ostal?
mogoče nekateri rdeče obarvani daste premalo od sebe za primeren rezultat.
?e ne odpre? teme, ne odgovarja? na poste ne moreš re? to je zaprt krog ljudi.
Zaprt je, ?e bi postavil vprašanje in te nih?e ne upošteva. Imam prav?
Prej bi rekel da ljudi odbija da se najde določen osebek, ki misli da je neki citro bog, je pojedel vso pamet in je samo on citroenar v sloveniji.
Vsak ima svoje mnenje, kot bi vsak rad imel svojo barvo foruma, svoj font ?rk... dokler so fantje, kot je interceptor, gox, garac, hadei in ?e kdo mislim, da se ni kaj bati za razvoj tega foruma

To je moje neskromno mnenje. Haug

Lovro

Citat od: boga;20722Dobro ne se skoz nekaj izmi?ljeevat. dajmo na glasovanje jaz bi imel ročnat forum. a je kdo za kako duga?no barvo?

A ti to resno predlaga? glede glasovanja ali zajeb....?:bombs:
Lp. Lovro

Citroenovi starodobniki:

Interceptor

Citat od: Jerry;20715Zakaj pa ni ve? vremena:-( ??? Oziroma kje je? Ga ne najdem!

Vreme bo, ampak je stran trenutno v obdelavi ker je treba na novo napisati kodo.

Citat od: Lovro;20721Ali je močno spremeniti to modro barvo med posti za kako bolj umirjeno. Ne vem, mogoče se staram, ampak me ful bode v oči, ko sedaj nekaj minut gledam forum. Vse skupaj je nekako presvetlo - oblika je kul, mogoče bi vrnili samo stare barve foruma ali Našli kake manj ?ive.

To kar zgleda kot barva ni barva ampak je grafika (slika ?e šelite) in to se ne da kar tako menjat.

Citat od: Lovro;20735A ti to resno predlaga? glede glasovanja ali zajeb....?:bombs:

Bom kr jest povedu da glasovanja ne bo.

gigo

Citat od: boga;20731in ?e nekaj. Niti slučajno se ne strinjam z gigom in ?ojkom.
Sem bil tudi na opevanem rdečem. Odprem temo. čakam dan, dva...nič
tretji dan dbim odgovor menda lastnika foruma, ko bomo imeli osebje, denar, ko bo volja...
Hvala lepa pa tak forum. A tisti je odprt? Gigo kako da nisi tam ostal?
mogoče nekateri rdeče obarvani daste premalo od sebe za primeren rezultat.
?e ne odpre? teme, ne odgovarja? na poste ne moreš re? to je zaprt krog ljudi.
Zaprt je, ?e bi postavil vprašanje in te nih?e ne upošteva. Imam prav?
Prej bi rekel da ljudi odbija da se najde določen osebek, ki misli da je neki citro bog, je pojedel vso pamet in je samo on citroenar v sloveniji.
Vsak ima svoje mnenje, kot bi vsak rad imel svojo barvo foruma, svoj font ?rk... dokler so fantje, kot je interceptor, gox, garac, hadei in ?e kdo mislim, da se ni kaj bati za razvoj tega foruma

To je moje neskromno mnenje. Haug

A to meni postavlja? vprašanja al čojkotu? Ker vidim, da imaš zadnje čase nekaj proti meni ?e posebno razvidno iz Naštevanja ljudi v tvojem postu, ki so po tvoje ogromno naredili in izključujejo mene in markolina.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

boga

gigo, gigo, gigo
sem te zadostikrat omenil? ZA take stvari se ne rabiš jezit. Sem mislil, da se se spoznal med tistimi IN ?E KDO, ker ne vem vsak obarvanih napamet, sory, ker nisem posebej omenil tudi vaju z markolinom.
Tebe sem za razliko od ostalih celo srežal, markolina ?e nisem, ampak verjemem da je ok fant, ker ga garac vedno hvali.
V svojem postu sem hotel le povedat, da je tardeči forum za en peni*, zato sem na tem forum in da so trditve, da je zaprtega tipa neutemeljene.
Kar se tiče barv in ostalega mislim, da je nesmiselno sploh nas navadne smrtnike spračevat o tem. Kakor se ofarbani odločite tako naj bo in pika.
Pa? odvisno kake barve prista? si podobno kot v politiki.

deyo

Interceptor

Citat od: boga;20836Kar se tiče barv in ostalega mislim, da je nesmiselno sploh nas navadne smrtnike spračevat o tem. Kakor se ofarbani odločite tako naj bo in pika.

Sej tud nobeden ne sprašuje.Kot se mi odlo?mo tako pa bo.Sprejemam pa mnenja,?e jih pa upoštevam je pa moja stvar.
Sej mene tud motjo mestni avtobusi k so zeleni in me spominjajo na neko drugo dr?avo,pa kaj nej grem zdej tja in jim predlagam da zamenjajo barvo?

Čojko

Lahko greš na LPP in jim pove? kaj te pri njih moti (poda? reklamacijo oz. predlog), na njihovi stani pa je ali te bodo upoštevali. Dobra in uspe?na podjetja vzamejo reklamacijo kot pozitivno, saj se iz tega lahko kaj nau?ijo in izboljšajo v prihodnje. Lahko se re?e tudi, da zastonj deli? nasvete, pripombe in ?e kaj. Uspe?ne ideje so ponavadi namreč zelo drage in kar je ?e hujšega, marsikdo bi plačal mastne denarje, da bi pravočasno morda le dobil pravo idejo, pa jo žal ne in stagnira.

Lahko se temu re?e tudi freedom of spech ali pa demokracija. Vedno je pa lastnik tisti, ki odlo?a kako bo delal. Gospodar rules!

soncek

Lahko se temu re?e tudi freedom of spech ali pa demokracija. Vedno je pa lastnik tisti, ki odlo?a kako bo delal. Gospodar rules!

Tak Našin je edini močen. Le kako bi bilo, ?e bi vsak izmed 600 in ve? članov foruma šelel uveljaviti svojo željo?
Super ste fantje! :emot66: