Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

@Hidraulic

Pa ozNaši drevo, kjer naj bi bila tvoja hi?ka. Tako bom moral tudi jaz, ker tudi moje hi?ke ni na zemljevidu.

:emot15:

deyo

Citat od: Interceptor;19253dej mi povej do koliko (število) lahko zumirač?

Jaz mojo lokacijo zumiram do najve? 15-te ?rtice od spodaj navzgor. In to je zdale? premalo, da bi lociral svojo rezidenco.

Interceptor

ja to je odvisno od lokacije, ozNaši na približno, pa probi spet ko se spremeni polo?aj satelita.
Jest sm mojo bajto takoj najdu je ?lo do predzadnje ?rtice.

Interceptor

Aja, son?ek pa živi kar sredi ulice....

deyo

Citat od: Interceptor;19257ja to je odvisno od lokacije, ozNaši na približno, pa probi spet ko se spremeni polo?aj satelita.
Jest sm mojo bajto takoj najdu je ?lo do predzadnje ?rtice.

Po moje se zemljevid na vseh lokacijah ne bo dalo oz. se ne da zumirat do konca (oz. do predzadnje ?rtice).

Interceptor

michoBX

Google map nima vseh visokoresolucijskih posnetkov, vsaj za slovenijo ne(samo mesta itd...)
Hja, dougcajt mi je ja...

soncek

Citat od: Interceptor;19258Aja, son?ek pa živi kar sredi ulice....

:emot77: saj sem ozNašila Kamnik, ampak očitno ne pravega... :emot134:

Interceptor

Citat od: michoBX;19262Google map nima vseh visokoresolucijskih posnetkov, vsaj za slovenijo ne(samo mesta itd...)

Pa sej obrenovac ni mesto, ?e ne za pol kranja pa najd? pikavac na tleh...

Hydraulic

@soncek je raje ozNašila kje na ulici ima parkiran avtko hehehe.. Ja do 15 ?rtice zumiram tud jaz.   ?e bi pa mogel ozNašiti drevo bo pa te?ko, ker okoli mene je sam gozd, pa veverice in lisi?ke no ja medved je samo eden  :emot15:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

Interceptor

Od danes je v privatnih sporočilih tudi močnost hitrega odgovora.

Interceptor

in od danes lahko najdemo na forumu celo klepetalnico. Povezava se nahaja na vrhu prve strani.  Vesel ?vek...

Interceptor

Danes bo moteno delovanje foruma zaradi vzdr?evalnih del.Občasno lahko pride do kratkotrajnih izpadov.

Prosim za razumevanje.

hadei

Da ne boš pozabil postavit znaka.......
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor