Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Za zasluge te jutri čaka "jelen?e"....:emot67:
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Jerry

OOOOOOOO vedno bolje...kako sem vesel:-)))

Pohvalno tole! Pridno delo ?e naprej!
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

dvorjan

vBulletin mi je res ze od nekdaj vsec. Ampak, kot sem napisal ze v anketi na pikniku, pa ne maram sive barve. Bi sla morebiti skupaj rdeca z belo (pa temnosivimi gumbi) ali pa rdeca z zelo svetlo modro?

Saj veste, Citro style ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Interceptor

garac

@dvorjan pozablja? da je bil nekoč citro styl rumena in modra
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Citat od: garac;20667@dvorjan pozablja? da je bil nekoč citro styl rumena in modra

Tudi to je res. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dobek

mene pa barve ne ganejo, glavno samo, da ni v glavi vec toliko grafike, ker se je prej precej dolgo nalagalo
:burn:

deyo

Meni je pa ta style zdej zares fancy

LuCit

Men je blo prej bol?, bol moderno. Samo moje mnenje ne me tepst.

Čojko

Pohvale za novo obliko - res je bistveno boljše kot prej.

?e par mojih misli, ki jih lahko kdo upošteva ali pa tudi ne. Glavna stran je z vrha OK, galerija morda malo prevelika, saj je šele na drugi polovici strani za?etek tem foruma. Tudi tele teme bi morali nekako zdru?iti bolj skupaj, da je vsega skupaj max. 2 ekrana (od gumbov na začetku pa do statistike na koncu).
Moti me ?e preveč balasten opis avtorja posta. Posti so namreč v večini zgolj eno ali dve vrstici dolgi, na levi starni pa je kar za ene 15 vrstic opisa in statistike člana.
In pa, manjka ?e ena ?iva barva - rdeča! Saj vemo katere so citroenove barve - modra, rdeča, rumena in bela. Saj vem zakaj ne šelite biti rdeči, pa vendar je barvna paleta teh štirih barv vse drugo kot ***.

Lp ?ojko

Markolin

Meni je bolj važno da hitr dela, barve pa da niso preveč kri?e?e, da oči ne pe?ejo, pa je, vse ostalo pa me nemoti. Barva je Ok edino pogrežam gumb,  ki bi v postih omogočal hitro vrnitev na glavno stran ali pa na vrh teme.

Interceptor

Citat od: Markolin;20694Meni je bolj važno da hitr dela, barve pa da niso preveč kri?e?e, da oči ne pe?ejo, pa je, vse ostalo pa me nemoti. Barva je Ok edino pogrežam gumb, ki bi v postih omogočal hitro vrnitev na glavno stran ali pa na vrh teme.

placa je dost tko da bom naredu oba knofa.tist gumb za hitri odgovor te pa itak ob tla vr?e in ?e lohk tipka?.

janez

jaz sem pa mislu, da sem kaj narobe pritisnu ko je naenkrat vse blo druga?...

michoBX

Fuuul Dober desing - dobro ste skuhali!!!! ;)
Hja, dougcajt mi je ja...