"Ajm bak !" ...

Začel/a janez, Oktober 22, 2011, 08:11:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Moj strah je šel v drugo smer...lp

dvorjan

Po moje jo bo pa Sintija dobila v roke. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Ne, ne... dijana je v mojih rokah samo občasno bo še rekorde podirala na AC. @2sv ... si zelo blizu ... več bo znanega v sredo.

2sv

ja super zate če boš bližje svojega doma upam da še boš spomladi v celju da bom imel bližje bi rabil en servis za spaka

janez

Februarja sem še v Celju verjetno... potem pa... Pa sej ti ne bo daleč. Èe se jaz 30X na mesec peljem v Celje se boš pač enkrat pripeljal iz Celja, a ne?

2sv

seveda saj verjetno neboš na drugem koncu sveta hihiih

janez

Včeraj sem imel po malem dost situacij, ko zjutraj dijana ne vžge... In sem naredil servis. Nič novega, olje OK, svečke OK, vžig čist OK... Kaj te hudiča ne paše moji dijani ?

Se spomnite, ko sem dizo na AC zgubil ? In potem sem dal prvo not, ki mi je pod roke prišla... rezultat - leti ko sneta sekira, vžiga pa ne. Včeraj na koncu vzel dizo ven in jo menjal z eno drugo - rahlo drugače ošpičeno in lej ga zlomka...

Dijana kresne ko mina...

... gre pa nikamor :(

vinotoc

"... vzel dizo ven in jo menjal z eno drugo - rahlo drugače ošpičeno in lej ga zlomka...
Dijana kresne ko mina..."

Vsaka primerjava z ženskami je zlonamerna! Izvini Dijana i ti si žena...
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

janez

Ne grem se več totih zimskih radosti... konec zime pa basta.

Danes sem si malo vzel čas za mojo dijano. Zima je bila hudo soljena in glede na to ,d ani bila dijana pred zimo neki biser ohranjenosti... je sedaj za kakšno kilo rje lažja. Sem jo malo očistu, potolku in posesal ven vso rjo, ki se je nabrala . Nič novega kar se tiče karoserije - zadnji del je zelo bogi. Šasija se pa drži dobro.

Najprej sem zmontiral letne gume in preveril podvozje, mehaniko... namazal sornike...

In končno sem se rešil tistih groznih GS sedežev. Ma, ni šlo zlahka... Spodaj so bili nosilci in železne konzole grobo zavarjeni na Smrtnikove pode in šasijo. Šasijo sem moral popravljat - varit tam kjer je srednji nosilec - sanka, podi pa so nekako preživeli .

V dijani so sedaj DAK sedeži, ki sem jih za simbolično ceno kupil v Žireh. Vozniški ima od fičota fedre spodaj in mi je malo pretrd... Bom videl, še vedno lahko not namestim sedeže od Mahngrin dijane, če bo potrebno.

In eno pranje sem ji privoščil... sicer ni nekega efekta , je pa sol sprana.

Jutri pa grem proti Ljubljani...

gule

Delovni stroj...sem res zadovoljen, da vztrajaš na A seriji...

janez

Ah veš da vstrajam. Kdo pa bo, če ne jaz :)

Včeraj sem jo peljal do Grosuplja in dalje do Vnanjih Goric pa nazaj domov. Laufa dobr. Samo, tele letne gume moram dat scentrirat, ker se ne da peljat več kot 110... preveč trese. Pa še, zima je "odnesla" itak prastare amortizerje pa se malo preveč gunca... moram nove zmontirat. Sedeži pa so se dobro obnesli. Nič zmatran nisem prišel domov.

Gledal bivšega rdečega spačka z rožicami od našega forumaša ... ga je prodal. In v Vnanjih Goricah pogledal enega restavriranega Charlestona ter malo podebatiral z lastnikom in mojstrom, ki ga je obnavljal.

sušo

Keža ti vztrajaš in vstajaš. Vidim da si danes zgodan torej zgoden...
In še. Včeraj si bil v Grosuplju pa ne da bi poklical. Jejhata jejhata.

janez

Sušo, žal ni šlo časovno. Naslednjič pa prej pokličem...

sušo