"Ajm bak !" ...

Začel/a janez, Oktober 22, 2011, 08:11:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Vesela novica... no, za mene in moje dvorišče. Spet sem našel primerno Dijano zame. Tovorno živinče... Nekaj kar ne moreš več nazaj postavit v original, lahko pa se še dolgo voziš... Sam , kaj tale ni zelena kot moja prejšna ... je pomarančno - "rjava" (prejšna je bila pa zeleno - "rjava") .

Zdaj pa je treba en dan po njo it in jo pripeljat v Celje v delavnico, malo pošvasat, mehaniko poštimat, sedeže original not dat, tapete, pa spucat in registrirat. Dva tedna nazaj je še bila registrirana... žal, je odjavljena iz prometa. Tako, da me čaka "brzinsko"popravilo.

Pol, sem pa spet stari...

...p.s. ... še v živlenju se nisem tak namuču najdit eno pametno dijano... keri cajti...

garac

lepe linije ima, nič ne striže  havba-blatniki, pa zadaj lajštice, pa vse še original izgleda

dober nakup

ogledalo boš pa že eno original levo natknil pa tiste rozete oktog luči
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ja, Dijana je Cimosova letnik 1980 LC ...isto kot moja zelena. Šasija je še prva, kar me malo skrbi... notranjost je Smrtnikova, zadaj je boga - prtljažnik in notranji blatniki. Je pa življenje preživela od malih nog v prvi familiji v Lendavi...

Lenko

janez

Cena je bila pa mojemu žepu, razmišljanju in načinu življenja primerna... nizka. Rozete, letve na vratih so zraven, je bilo mišljeno, da se po delih proda. Nekaj stvari je nepreklicno izgubljenih bom moral druge najdit (razna tesnila, prednji sedeži,...) . Platnena streha je rumena in je zraven. Pa meni tak bolj paše trda zimska varijanta.

V glavnem men se zdi , da bo prava...

janez

Hvala ... Aja, ogledalo je pa od DAKA... kakšna slučajnost, jaz ga pa na Daku rabim... Mislim pa da imam še neka ogledala, ki niso ravno reprezentativna v škatljah in bo ravno prav.

Zdaj me kar matra, škoda da nisem imel možnost, danes prepis naredit in preizkušnjo vzet, da jo pripeljem... bom moral čakat par dni. Jaz bi pa že kar začel delat na njej, da čimprej dobi moja amija nazaj v roke. No, če sem jo celo leto iskal bom že malo počakal...

Sam vseen me matra... Ko je avto doma je čist neki drugega... Hodiš okol, sanjaš, malo "prčkaš" po njem...

ModelJT

Dost lepo izgleda. Jaz sem jo tudi čekiral ampak samo prek interneta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Ta dijana je od mojega prijatelja (na forumu registriran kot Dyanozaver)...slikano blizu mojega doma...po novem se vozi v lepem spačku, keža baje si ga ti delal...

Dyana je videli tudi nekaj svetovcev...vinadio, avstrijo in grčijo...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MSrougeZX

Evo nekaj starejših slik Dyane:

Sem šele zdaj opazil da si jo že šel gledat....sem ravno zunaj avto pucal ko sem slišal nekajkrat dyano da se mimo pelje pa nekaj bremza in rikvercira...si to bil ti?
R5 e-tech 2025

isarajli

janez, meni si pa hladen pir dolžn pri konju, za info :)
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

janez

@isarajli ... Ja , hvala še enkrat za info. Èe mi ne bi poslal SMS , da se je pojavila na netu sploh ne bi pogledal oglase. Tak pa sem šel nazaj do računalnika, šaltal in pogledal... In mi je bila zanimiva. No za pivo se bova enkrat dobila, ni blema.

@MSrougeZX ... Ja jaz sem se preganjal malo okoli po tistih Gorcah z dijano, da vidim kolk je vozna. Si tudi tam kje ?
Prejšni lastnik spačka je takrat pred leti pripeljal školjko k meni rihtat... kleparijo. to je bilo takrat, ko sem začel delat v Framu. Ostalo je vse sam naredil.

2sv

čestitke za nakup in veliko  srečnih kilometrov z njo  

ps. ka to je tista diana ko si zadnič pravil

janez

Ne tale je čisti "padobranac". Včeraj se je na netu pojavila .

MSrougeZX

Ja v isti ulici živim...v goricah.
R5 e-tech 2025

mirchi

Hmm,fino zgleda,ni mi pa jasno zakaj. Se ne bi bolj splacalo dnar vlozit v DAKa,glede ma to,da mas avtodom zrihtan. Dijano bos itak moral rihtat.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!