"Ajm bak !" ...

Začel/a janez, Oktober 22, 2011, 08:11:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: janez;113850Dane v Žireh kupil "nove" delavske sedeže za mojo dijano... :BigThumbs:

A to so tisti ko se na njih ne švica?:emot112:

dexterboy

Èestitke za nakup še iz moje strani. Naj ti dolgo služi :)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

janez

Danes sem si končno vzel čas in menjal nosilec menjalnika... Ni fajn delo, ko je vse napoti. Sam se da...Pol urce pa je bil stari ven in novi not.

Vozniška vrata so imela eno grdo krasto... po čiščenju je bilo potrebno varjenje. V bistvu moram celo dijano takle spucat pa v grund barvo vrečt. Kasneje pa malo oranžno čez to in zaščitit znotraj, da bo zimo preživela.

janez

Evo slike od včeraj...

KAj je novega... Dijana vsak dan prepelje cirka 60 km brez problemov. laufa dobro in poraba je majhna glede na to kolkrat se parkiram na benciski črpalki. Aja, pa ker pač nisem vedel (mae kulpa) sem dvakrat kupil preizkušnjo... včeraj ko sem hotel spet pa mi gospa na šalterju reče..." sej vi pa imate tehnični pregled opravljen do aprila." ... ??? Ja in ?

"Tablice kupite,zavarovanje do aprila plačate, prometno naredimo novo in se vozite."

Bravo Janez, "šuplja glavo".

No in zdaj je Dijana registrirana in vsaki dan po malem rihtam kar je potrebno. Do Aprila bo vse poštimano in bona tehničnem tiptop. Sej je že zdaj, ampak...

Zeko124

@ Keža. super! A bi lahko prosim samo še objavil sliko tehle vrat v vmesni fazi (očiščena)? Hvala.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Žal ne morem, nisem slikal. PA saj veš kako zgleda očiščen pleh... Očiščen.

Zeko124

Citat od: janez;114373Žal ne morem, nisem slikal. PA saj veš kako zgleda očiščen pleh... Očiščen.

Aha, pa saj bo še kakšna priložnost :). Sem samo hotel videt na konkretnem primeru koliko je prikrite rje.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko, rjo moraš znat "videt" ... Mala pikica na barvi, velik flek rje pod barvo... malo večja pika na barvi, luknja pod barvo...

dami

Boljše ne bi mogel opisat!

janez

83634 km na števcu, ko sem jo odpeljal v novi dom in danes 85443 prevoženih po števcu... skupaj torej 1809 km do danes.

Dijana laufa, nimam kaj rečt... Vsaki dan 60 kilometrov. Sem pa ji  - si privoščil letno vinjeto in se sedaj vozim po AC na šiht in nazaj. Včasih počasi, včasih pa hitro... danes se mi je mal mudilo domov pa je letela svojih 130 in doma sem preveril kak zgleda pod haubo po taki brzini in ni nekih sprememb. Olje je tam kjer mora bit - v mašini in nobenih znakov pregrevanja. No pa saj je zima...se nima kaj pregret.   :BigThumbs:

janez

Aja... pa sedaj sem ugotovil ,kaj pomeni na mojih dijanah oznaka LC ...

... LIGHT COMMERCIAL ...

:))

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

janez

Kaj vem... sprva ni kazalo tak. Je bila velik počasnejša od amija. Nekak se je težko zagnala... Zdaj je pa že BP.

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Dyanozaver

Janez,ti sam po gasu ,punca pa naj kar leti,saj je navajena,kokr je zapisu Denis

...marsikaj je bila navajena...:funny34d: