"Ajm bak !" ...

Začel/a janez, Oktober 22, 2011, 08:11:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Etedoron

V kakšnem stanju so bli GS zici? Mam interes zanje...
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

janez

Keihin, fuč, zanič, bruh... skratka, ne vem kam z njimi jih še na smetišču nočejo :)

janez

Nekaj časa me je že jezil vplinjač na dijani. No , danes sem si vzel čas in menjal... zmontiral sem novejšega od Charlestona. Zdaj deluje OK. Starega sem pa recikliral ... hehehe.

Mimo je prišel kolega s spačkom, ki je menjal motor in ga je nekaj zezal vplinjač. Od mojega sem pokrov dol vzel in ga zmontiral na spačka ... zdaj deluje :)

Pa naj kdo reče , da naši avti niso ekološki. Vse se da ponucat. Iz onega spodnjega dela bom pa pepelnik naredu :)

sasaljut

Že to da kadiš je ful ekološko, he, he..:Red-Wink:

janez

OK, sem imel Dijano na Anetu in je danes... prodana. Načeloma je vse dogovorjeno, če ne bo kakšnih nepredvidenih zadev vmes padlo. Sicer bo še nekaj časa pri meni, da poštimam par stvari potem pa gre služit novemu lastniku.

Bo pa videvana v Ljubljani in na relaciji SLO - Sarajevo. Tak , da služila bo.

In temo lahko zaključim...

gule

A tako, da jo še jaz mogoče vidim kje v Bosni?

janez

Dijana je že nekaj časa v Ljubljani pri novem lastniku Dinu. Pa služi... Slika je iz zadnjega njihovega izleta pred parimi dnevi v Portorož.

:BigThumbs:

...

janez

Uživajo fantje... Avto pa tud laufa ko urca odkar sem ga prodal. Neverjetno, je*** tak biznis, ko se ti stranka ne vrača vsak teden na popravilo .

Zeko124

Lahko pa jim prodaš zimsko masko... ;).

Lepo videt mlade obraze za volanom A serije.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

MSrougeZX

Legendarna dijana.. samo lepi spomini na njo...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Zeko124

Vem da je malo offT... ampak veliko je folka, ki sicer imajo familijo, imajo večino pogojev za imet A serijo izpolnjenih, pa nekaj cincate. Zdaj boste rekli, da tega ne morem razumet, ampak res ne vem na kaj čakate, na drugo življenje? Vsak dan brez A serije je zamujen... To se zavedam tudi sam. Just go for it ;)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Maska čaka lastnika že dva meseca... ma tolk je padu not z dijano , da  se nima cajtao glasit. Pa služba in ostalo ...

Ja dijana je dobra ... bo do tehničnega, rabi orng švasanje. Ma, ko jo vidim mi je kr žal, da je šla od doma. Sam, kaj čem... prišel je DAK in ne morem si privoščit še en avto imet registriran pa da stoji na "hofu". Bolje da se furajo mladci pa uživajo.

janez

Citat od: Zeko124;151182Vem da je malo offT... ampak veliko je folka, ki sicer imajo familijo, imajo večino pogojev za imet A serijo izpolnjenih, pa nekaj cincate. Zdaj boste rekli, da tega ne morem razumet, ampak res ne vem na kaj čakate, na drugo življenje? Vsak dan brez A serije je zamujen... To se zavedam tudi sam. Just go for it ;)!

heheheh... Zeko, @Dyanozaver je bil prej lastnik te dijane, zdaj pa spako vozi... @MSrougeZX pa je prispeval par slik na začetku teme... verjetno se je vozil s to dijano v "mladosti" :BigThumbs:

sušo

Nč nam reku tih pa tud nam...
Torej: Zeko za precednika. Sekcija valda lublanSKA

Tko se govori oziroma piše.

gule

Kot vidim je Diška dobila tudi neke nove brazgotine in buške(vrata, blatnik)...?