Nosilec amortizerja

Začel/a firbec, Oktober 08, 2011, 01:15:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AgitatoR

Men najbolj diši mrzlo Baltsko morje.

Pošljejo dol, mi pa potem stare gor.
Glede na to, da sem iz Kitajske naročal pa vse BP, ne vidim nekih problemov.

Èe je pa na HR cenovno z montažo vred tam nekje .....
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

vsx

Citat od: AgitatoR;113752Men najbolj diši mrzlo Baltsko morje.

Pošljejo dol, mi pa potem stare gor.
Glede na to, da sem iz Kitajske naročal pa vse BP, ne vidim nekih problemov.

Èe je pa na HR cenovno z montažo vred tam nekje .....

To bi sicer blo krasno, samo mislim, da bi mi mogli prej stare gor poslat, pa pol čakat obnovljene.
Načeloma pa tudi sam kupujem na ebayu, pa nimam nobenih zadržkov niti do evropskih niti do 'pravih' vzhodnjakov.
Èe gre tako, da kupiš obnovljene in nato vrneš stare - sem prvi v vrsti za 2 kosa.

LP

firbec

Na tole sem danes naletu, pa z nemščino nisva najbolj kolega, gugltranslate pa tudi čudno napiše.
Kaj ta tip ponuja? nov nosilec in zamenjavo?

http://www.ebay.de/itm/Domlager-Wechsel-ihrem-Xantia-zuvor-kostenlose-Prufung-/260873561557?pt=DE_Autoteile&hash=item3cbd46a5d5

ModelJT

Meni se zdi, da piše da lahko preveri ali zamenja nosilec. Preveri brezplačno menjava pa pride 65€.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Nove nosilce ponuja ta 192€ in montažo 65€ za vsako stran osebej če ni dodatnega dela. Preveri pa brezplačno.
Potem še je oni iz hrvaške 1A proti temu.

dexterboy

Hojla!

Jaz sem še vedno za kakšno skupinsko akcijo, pa če je to sosednja občina, Hrvaška, Baltska državica ali pa kraljevina Borneo :)
Pri nas so cene cca. 200 € po strani (400@ oba), kar je znesek, ki ga je oemnil @Mike666, montaža pa tudi pride okoli 60 evrov.
Toliko so mi rekli na dolgem mostu v Ljubljani, pa tudi preverijo brezplačno, ako fse je v redu.
Res je, kar je napisal @tct; letno vzdrževanje presega vrednost avta. Sej bi tudi jaz želel za Božiška tiskarno evrov, ampak...
Zavedam se, da bo potrebno ali zamenjati nosilce amortizerjev ali pa vse skup prodati pa C5 nabaviti. Drzgo je zaenkrat še vedno dražje.
Lahko bi zudi kupil nemca, ki se ne kvari, pa si avtomatično pridobil zdravniško potrdilo za debilnost...

Torej je sedaj najbolje, da se dogovorimo, kdo bi šel v zamenjavo nosilcev pa kdaj.
1. in najdražja verzija je uraden servis ali pa lokalni servis, cena je ista, 2x200 evrov plus menjava, recimo 500 vse skupaj.
2., cenejša varijanta, zaupali so mi jo pri Novaku, so neki obnovljeni nosilci, pol cenejši, ampak jim jih je zmanjkalo, lahko jih pokličem tekom dneva pa povprašam, ali bi se dalo naročiti več kompletov, ker bi potlej fsi od tega imeli koristi (in popust), oni pa zagotovovljeni ekstra dobiček.
3. varijanta je sosednja deželica, če ga kdo pozna, naj se pozanima, kako bi bilo, če pripeljemo več vozil hkrati.
4. možnost je mrzli baltik, tu se je, kolikor razumem, tudi potrebno pozanimati ali mi pošljemo prej znucane ali oni prej obnovljene...
5. možnost je ultimativna, ponuja odgovor na vse probleme štirikolenikov, hkrati ima tudi odgovor na obstoj temne snovi v vesolju in temne energije, kaj se bo zgoilo z nami, ali nam usoda res kroji življenja... itd... VW :emot15:

OK, 5. točka ne pride v poštev, začenjam pa seznam tistih, ki so za zamenjavo. Prosimo, če se dopišite:
@Tiki
@dexterboy
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

GSclub

Sašota s Hrvaške sem enkrat že spraševal za skupinski popust, pa ni bil za to (v igri so bili trije pari nosilcev za XM naenkrat).

garac

če mislite zamenjat zamenjajte, je*eš popust, popust boš dobil, ko boš imel bunko v havbi. razumem gospoda, ki obnavlja te nosilce, toliko je in . Drugače pa tvegaj in prihrani
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dexterboy

Ravnokar klical Novaka, pa mi je omenil, da sem ga napačno zastopil; obnevljene imajo krogle iz Belgije. To, kar sem pa jaz vedel za ceno 140-150 evrov po komadu, pa je bila cena do letošnje pomladi; zakaj se je to naenkrat podražilo za skoraj 50 ojrov oziroma tretjino cene, mi pa ni čisto jasno. Saj je bil gospod zelo prijazen, si je vzel nekaj minut časa za debato, ampak do pravega odgovora nisva prišla. On ne ve za nobeno cenejšo varijano, edino če "natrajbaš" na kakšno blondinko na odpadu ali za prodajo, ki je to imela pred kratkim zamenjano...
Skratka, če obstaja kakršna koli cenejša varijanta se priporočam. Itak je pa že seznam v prejšnjem postu.
(Nekaj podobnega trajbam zgodbo z anteno za radi v Xsari Mk.II. Nova pride cca. 70 evrov zaradi vgrajenega ojačevalca, rabljene nikjer za dobiti, nadomestka se pa ne izdeluje)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

gregor

Nekdo  ki ima čas (in zna malo nemško) naj poišče na andre citroen forumu(jaz sem včeraj iskal in nahitro nisem našel), kjer so že debatirali o nosilcih za ca 75 eurov iz italije. Nov komad, ne rabiš starega pošiljat. So pa bili samo za navadno hidravliko. Za predelavo priključka za hydractive sem pa jaz plačal nekje 15-20 eur
Dexter, podražilo se je ker je počasi čas da se xantie spravi iz ceste in da kdo kupi novga c5. :-)
Jaz sem pred dvema letoma plačal dobrih 100 eurov za komad na citroenu. :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

superca13

Citat od: gregor;115257Nekdo  ki ima čas (in zna malo nemško) naj poišče na andre citroen forumu(jaz sem včeraj iskal in nahitro nisem našel), kjer so že debatirali o nosilcih za ca 75 eurov iz italije. Nov komad, ne rabiš starega pošiljat. So pa bili samo za navadno hidravliko. Za predelavo priključka za hydractive sem pa jaz plačal nekje 15-20 eur
Dexter, podražilo se je ker je počasi čas da se xantie spravi iz ceste in da kdo kupi novga c5. :-)
Jaz sem pred dvema letoma plačal dobrih 100 eurov za komad na citroenu. :-)

75+20+poštnina in je že dražje od Saše, ki ti pripelje pravega.
Boste se morali sprijaznit, da pod 100 ojro/komad suma sumarum ne bo šlo...

vsx

Citat od: dexterboy;115255u.
(Nekaj podobnega trajbam zgodbo z anteno za radi v Xsari Mk.II. Nova pride cca. 70 evrov zaradi vgrajenega ojačevalca, rabljene nikjer za dobiti, nadomestka se pa ne izdeluje)

Da bi pa kupil antenski ojačevalec in anteno pri Kitajcih, za 5E ...
Ne, to ti pa ne potegne.

LP

gregor

Citat od: superca13;11525975+20+poštnina in je že dražje od Saše, ki ti pripelje pravega.
Boste se morali sprijaznit, da pod 100 ojro/komad suma sumarum ne bo šlo...

Ja za tiste ki imajo hydractive se ne splača predelovat.
Meni se je, ker sem ugodno kupil na ebayu novega za navadno hidravliko.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Tiki

Jaz sem že pisal hrvaškemu božičku za nove nosilce =)))
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

firbec

Citat od: Tiki;117270Jaz sem že pisal hrvaškemu božičku za nove nosilce =)))

Sicer božič še ni :) , daj povej malo več!
Kontakt, cena, ...