Nosilec amortizerja

Začel/a firbec, Oktober 08, 2011, 01:15:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

firbec

Dajmo tukaj nadaljevat, da ne smetimo druge teme.

Phorunkl je nalepil link od ene fireme v Litvi:
http://www.elastomer.eu/en/strut-mounts.html

Malo sem še brskal naprej, oni obnovijo in dodelajo nosilec amortizerja.
Èe sem prav razumel navarijo na zgornji in spordnji del obroč (glej sliko), tako, da je tudi
pri pretrganju gume nisilec v enem kosu, vsaj delno. Zanimivo!

Dajo 2 leti garancije, baje za xantijo pride 50e.

Naj kdo kaj več napiše še o mojstru iz Zagreba, kontakt, ceno, izkušnje.

Lp,
firbec

dexterboy

To bi tudi mene zelo zanimalo, me čaka namreč menjava; 10 let in 180k km so naredili svoje. Pa še lani sem se fural celo zimo skoraj vsak dan... guma je začela kazat nasmeške, beri razpoke, znake staranja :)
Èeprav me tale Litva rahlo skrbi; jaz nakažem denar, oni mi pa pošljejo do kje? Doma? Vmes se veselo ustavi že na njihovi obližnji pošti...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

pehorunkl

Citat od: dexterboy;111699To bi tudi mene zelo zanimalo, me čaka namreč menjava; 10 let in 180k km so naredili svoje. Pa še lani sem se fural celo zimo skoraj vsak dan... guma je začela kazat nasmeške, beri razpoke, znake staranja :)
Èeprav me tale Litva rahlo skrbi; jaz nakažem denar, oni mi pa pošljejo do kje? Doma? Vmes se veselo ustavi že na njihovi obližnji pošti...

Mislim, da je to "door2door"/od vrat do vrat paketna dostava, kar pomeni, da oni tudi iskati pridejo paket, če je želja. Drugače pa je seveda potrebno poslati elektronsko pošto s povpraševanjem o naročeni količini in poštnih stroških oz. našim domačim naslovom.
Mene bi najbrž zanimalo poslati kakšen nosilec motorja na obnovitev.
Kaj pa Vi ostali?
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Tiki

Mene tudi čaka menjava... Group buy?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

general

Glede na to da ima moja 15+ bi tudi menjal iz preventive, tako da sem za grupiča:BigThumbs:

pehorunkl

Citat od: general;111743Glede na to da ima moja 15+ bi tudi menjal iz preventive, tako da sem za grupiča:BigThumbs:

Vau, to je že najmanj šest kosov...... kar tako naprej!
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

vsx

Èe sta 2 kosa za 100E sem zraven.

LP

firbec

Še mene štejte zraven!

Še mal sem našel o tej firmi:
http://www.facebook.com/elastomer.eu
So tudi na fejsbuku, če si njihov fen dobiš 5% dodatnega popusta.

Mike666

Potrebno bi blo tudi vprašat Aleša iz firme guma Koren iz Cirkovec če lahko to naredi. Meni je za buggy-ja delo nosilce motorja in dela veliko takih stvari.
 Koren Aleš
Zg. Jablane 34a
2326 cirkovce
Gsm: o32-395-777
//www.gumakoren.com

mirchi

Koren je tak grozno neresn. Sn mu dal enkra delat puse za enga exsota. Ni bik problem,kolko stane. Mi je jamral nevemlaj. Pol je rabil pa en mesec,da jih je naredil.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

pehorunkl

Citat od: mirchi;111762Koren je tak grozno neresn. Sn mu dal enkra delat puse za enga exsota. Ni bik problem,kolko stane. Mi je jamral nevemlaj. Pol je rabil pa en mesec,da jih je naredil.

Ja, kar nekaj se je nabralo teh naročil.....

Je pa treba upoštevati tukaj, da tudi tile potrebujejo enih 14 dni za obdelavo, pa prišteti še čas da potuje zadeva tja in nazaj.
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Mike666

Meni je v roku enega tedna naredo te nosilce. Mogo si je najprej nareti modlo pa pol obdelati. Zaj ne vem če si se ti z starim meno ali mladim. Mladi mi bolj nekak deluje zainteresiran.

pehorunkl

Citat od: Mike666;111772Meni je v roku enega tedna naredo te nosilce. Mogo si je najprej nareti modlo pa pol obdelati. Zaj ne vem če si se ti z starim meno ali mladim. Mladi mi bolj nekak deluje zainteresiran.

Za kakšo ceno torej?
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Mike666

Za 4 kom sem dal 30€. So pa mere cca 30-110-50, oblika kvadrata vlito v kovinske profile, pa še trdoto gume je zadel točno.

AgitatoR

Tut sam razmišljam v tej smeri. Bo treba preventivno menjat.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.