Berlingo HDI90 multispacepack

Začel/a AndryAndro, September 06, 2011, 08:29:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Avto pelji k Toniju Jerovšku in bo vse OK. To delamo mi, pa se pripeljemo iz Ljutomera, Ptuja,..tu veš, da bo vse OK potem.

Ali pa komu drugemu, no jaz poznam samo njega, ki se posveti avtu, kot se spodobi!
Res ma gužvo, pokliči ga: 041/647 769 pa mu povej za svoje probleme.

PS: no moj berlingo HDi II l.2004 je danes obrnil 180.000 km, jutri ga čaka redni servis, drugače pa samo vozimo, izredno skoraj nič stroškov: kljuka vrat, obvolanska ročica, en kolesni ležaj, 4 Z in 4 L gume in to je to.
letos prvič filali klimo (pa nebi trebalo plina še 550 od 700g), kuplunga prva (a bolj trdi pedal), zadnje bremze tudi, podvozje nič dirano, jaz nimam kaj rečti, avto in pol.

Tony J. priporoča mazanje ležajev (navrta luknje) na zadnjem mostu tudi berlingotu III.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

AndryAndro

Citat od: DejanO;109566Avto pelji k Toniju Jerovšku in bo vse OK. To delamo mi, pa se pripeljemo iz Ljutomera, Ptuja,..tu veš, da bo vse OK potem.

Ali pa komu drugemu, no jaz poznam samo njega, ki se posveti avtu, kot se spodobi!
Res ma gužvo, pokliči ga: 041/647 769 pa mu povej za svoje probleme.

PS: no moj berlingo HDi II l.2004 je danes obrnil 180.000 km, jutri ga čaka redni servis, drugače pa samo vozimo, izredno skoraj nič stroškov: kljuka vrat, obvolanska ročica, en kolesni ležaj, 4 Z in 4 L gume in to je to.
letos prvič filali klimo (pa nebi trebalo plina še 550 od 700g), kuplunga prva (a bolj trdi pedal), zadnje bremze tudi, podvozje nič dirano, jaz nimam kaj rečti, avto in pol.

Tony J. priporoča mazanje ležajev (navrta luknje) na zadnjem mostu tudi berlingotu III.

lp

Ne kvasi neumnosti!
Sploh pa ni treba, da delaš reklamo po forumu, baje to ni glih najbolj ok!

Admin, ukrepaj!
&REJ

ModelJT

Evo ukrepam.

Avto Center Jerovšek, Cesta na Krko 4, Grosuplje

Med najboljšimi Citroen servisi v Sloveniji. Drugače, pa to glih ni reklama, bolj nasvet kam lahko pelješ pa bo sigurno vse urejeno. Imaš pa še Merlaka in Jenkota, ki sta baje tudi dobra. Seveda tebi to ne pomaga preveč, ker boš itak avto prodal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Citat od: AndryAndro;109573Ne kvasi neumnosti!
Sploh pa ni treba, da delaš reklamo po forumu, baje to ni glih najbolj ok!

Admin, ukrepaj!

...in kje zdaj ti vidiš neumnost?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

orescek

Jaz sem tudi zadovoljen z jerovškom!

AndryAndro

Citat od: orescek;109631Jaz sem tudi zadovoljen z jerovškom!

js bom pa tiho, dokler ne uredim zadeve, tako ali drugače. Potem pa odvisno kako se mi bodo stvari uredile, se bom razpisal na dolgo in široko, če bo treba!
&REJ

mitja12345

haha, zdaj je res že učitno hudo. Jaz na splošno sem zelo zadovoljen, so malenkosti katere so za porihtat, ampak dokler je garancija me ne skrbi, pol bom pa znoru hehe

drugače pa pravjo, mal denarja mal muzke, če smo realni, so Berlingi zelo poceni za to kar dobiš!

bingo

mazanje ležajev (navrta luknje) na zadnjem mostu tudi berlingotu III....
kje pa so te luknje...

aygo

Zvrta luknje, ureže navoje, privije mazalice podmaže in to je to (naj bi učinkovalo).
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: aygo;109682Zvrta luknje, ureže navoje, privije mazalice podmaže in to je to (naj bi učinkovalo).

Tole so pa najnovejše smernice kakovosti pri citroenu!
&REJ

DejanO

Citat od: aygo;109682Zvrta luknje, ureže navoje, privije mazalice podmaže in to je to (naj bi učinkovalo).

Točno to, mi je svetoval naj pridem, da je potem mir z zadnjim mostom.
No, jaz in ostali tukaj imamo z njim izkušnje, za druge ne morem komentirat, ker še nisem bil pri njih, za Ðerota vem pa da to, kar niso rešili lokalni pooblaščeni majstri, je zrihtal on!

Ne delamo reklame, na koncu se vsak sam odloči komu bo zaupal avto, na servisni knjižici zadaj je naštetih vsaj 25 serviserjev po SLO.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Renark

Citat od: DejanO;109688Točno to, mi je svetoval naj pridem, da je potem mir z zadnjim mostom.
No, jaz in ostali tukaj imamo z njim izkušnje, za druge ne morem komentirat, ker še nisem bil pri njih, za Ðerota vem pa da to, kar niso rešili lokalni pooblaščeni majstri, je zrihtal on!

Ne delamo reklame, na koncu se vsak sam odloči komu bo zaupal avto, na servisni knjižici zadaj je naštetih vsaj 25 serviserjev po SLO.

lp

Se poplnoma strinjam z tabo o izbiri majstra

Mi smo tudi imeli na začetku nekaj otroških bolezni na nažem Multispejsu , porihtal nam je naš serviser Avto Detr iz Mengša ( za moje pojme se kar dobro potrudijo - ker se zavedajo da jim pripeljem avto 150 km daleč) , sedaj pa gre  vozilka ko metek. Vsega pa tudi nea smeš, slišati ko kaj malega poškljoca.
Do sedaj smo meli 2 reklamaciji - vse odpravljeno BP - razen tresenje gum ( teh pa se bom skoraj rešil)
Do zdaj opravljena 2 redna servisa - še 10000km do tretjega na 60000km

TeMpL

Citat od: Renark;109951Se poplnoma strinjam z tabo o izbiri majstra

Do sedaj smo meli 2 reklamaciji - vse odpravljeno BP - razen tresenje gum
TO rešitev bi pa res rad videl :)

Dajte se pripravit na dogovor "jebite se, če vam kaj ni prav pač tožite" s strani citroena. ŽAL!
Mi smo to že doživeli, odgovornima "gospodoma" je zadeva bila zraven celo v zabavo. WTF?
Po njihovem je rešitev, da pač zadeve naenkrat ne smeš čutit in videt več :)... :bombs:

ÈE vam uspe, da tresenje resnično in ne samo v njihovi pravljici odpravijo, sem (smo, nas je že kr nekaj s tem problemom) zainteresiran nad rešitvijo! :take_picture:

AndryAndro

Citat od: TeMpL;109969TO rešitev bi pa res rad videl :)

Dajte se pripravit na dogovor "jebite se, če vam kaj ni prav pač tožite" s strani citroena. ŽAL!
Mi smo to že doživeli, odgovornima "gospodoma" je zadeva bila zraven celo v zabavo. WTF?
Po njihovem je rešitev, da pač zadeve naenkrat ne smeš čutit in videt več :)... :bombs:

ÈE vam uspe, da tresenje resnično in ne samo v njihovi pravljici odpravijo, sem (smo, nas je že kr nekaj s tem problemom) zainteresiran nad rešitvijo! :take_picture:

Pelji k Jerovšku, vsaj tko pravi večina tu gor!
&REJ

lerin

evo, jaz sem imel servis na 40k in doslej je vse bp. Z berlingom zelo zadovoljen.