Berlingo HDI90 multispacepack

Začel/a AndryAndro, September 06, 2011, 08:29:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AndryAndro

Citat od: alan30;109424No potem pa sploh ne bo težav, če imaš že enega malega pri hiši boš pa še za tega nedonošenčka poskrbel.
hahahahaha

lp
Alan

z nedonošenčkom so večji problemi, ne sfolgam vsega! (beri: v petek šel po avto na servis, v ponedeljek sem ga odpeljal nazaj)
&REJ

ModelJT

Citat od: AndryAndro;109517z nedonošenčkom so večji problemi, ne sfolgam vsega! (beri: v petek šel po avto na servis, v ponedeljek sem ga odpeljal nazaj)

Ti pa fajn kilometre nabiraš, da tako hitro na servis voziš hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: ModelJT;109518Ti pa fajn kilometre nabiraš, da tako hitro na servis voziš hehe.

ja, približno 10% kilometrov je namenjenih ravno na servis, žal.
Ne vem, kaj me še vse čaka, vendar si zelo močno želim posloviti od avta, v najkrajšem možnem času!
&REJ

ModelJT

Imaš vsaj srečo, da  se vsaj lahko pelješ do servisa, ne pa da si sopotnik na avtovleki. Ugotavljam, da je Kangoo kot celota bolši avto kot Berlingo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: ModelJT;109541Imaš vsaj srečo, da  se vsaj lahko pelješ do servisa, ne pa da si sopotnik na avtovleki. Ugotavljam, da je Kangoo kot celota bolši avto kot Berlingo.

Po mojem je isto sranje-drugo pakovanje!
Osebnega vozila v PSA skupini nikoli več ne kupim, to bo držalo kot pribito!
&REJ

ModelJT

Citat od: AndryAndro;109542Po mojem je isto sranje-drugo pakovanje!
Osebnega vozila v PSA skupini nikoli več ne kupim, to bo držalo kot pribito!

O ni, vem iz prve roke.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@janko, tudi berlingo za večino uporabnikov ni slab avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Ja, to je tudi res, samo kaj človek vse tukaj prebere, se avta raje na daleč izogiba. Saj Berlingo ni slab avto, samo mi je pa Kangoo bolj pri srcu. Ni tok "Èeški", pa še zadnji sedeži se mu v tla podirajo. To bi lahko tudi naši pogruntali v Berlingih/Partnerjih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: garac;109547@janko, tudi berlingo za večino uporabnikov ni slab avto

tudi za mene je bil super avto, prvih 1500km, potem pa štala!
&REJ

garac

@janko, poglej 2-3 uporabniki so nezadovoljni in zlivajo svojo jezo na forumu, poglej koliko berlingov vozi po cesti... vprašaj koga, ki ima avto za vozit, kako je zadovoljen z njim?
Mislim, da sploh ni toliko problem v avtu, kot v servisu in ignoranci v kp.
Poznam ogromno zadovoljnih lastnikov berlinga mkIII, ki se v glavnem samo vozijo, za ropot podvozja in podobne probleme še slišali najbrž ne bi, če ne bi prebirali alanovih prispevkov.
Renault? Evo en lep primerek, zasmrdil celo dolino, sem komaj do sape prišel

foto gox
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

AndryAndro

Citat od: garac;109552@janko, poglej 2-3 uporabniki so nezadovoljni in zlivajo svojo jezo na forumu, poglej koliko berlingov vozi po cesti... vprašaj koga, ki ima avto za vozit, kako je zadovoljen z njim?
Mislim, da sploh ni toliko problem v avtu, kot v servisu in ignoranci v kp.
Poznam ogromno zadovoljnih lastnikov berlinga mkIII, ki se v glavnem samo vozijo, za ropot podvozja in podobne probleme še slišali najbrž ne bi, če ne bi prebirali alanovih prispevkov.
Renault? Evo en lep primerek, zasmrdil celo dolino, sem komaj do sape prišel

foto gox

js ti takoj prodam mojega berlinga, pa se vozi kakor ti je volja! Vrjemi, da boš ful zadovoljen! Garancije ti žal ne dam, ker je še fabriška!
&REJ

ModelJT

Tole pa je enga dima. Sigurno kaka dCi mašina, tiste smrdijo še ko so ugasnjene. Garač, danes pa imaš enih ponudb za nova prevozna sredstva.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: garac;109547@janko, tudi berlingo za večino uporabnikov ni slab avto

Kot sem hotel napisat: se pač zgodi da nekdo naleti na slab avto: zadovoljni uporabniki se načeloma niti ne obračajo na forum, tja zahajajo samo v primeru vprašanj (ko je kaj narobe). Èe greš brat fauve forume ali pa kake druge sigurno ni nič drugače.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Na VAG forumu majo večje probleme. Tam se pogovarjajo, kako jim šobe menjajo, pa motorje pri 50k km itd.
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: Zeko124;109555Kot sem hotel napisat: se pač zgodi da nekdo naleti na slab avto: zadovoljni uporabniki se načeloma niti ne obračajo na forum, tja zahajajo samo v primeru vprašanj (ko je kaj narobe). Èe greš brat fauve forume ali pa kake druge sigurno ni nič drugače.

Zeko, ne bodi hecen, daj si še enkrat preberi, kaj si napisal, sploh tisto, kar si dal v oklepaje!!!
&REJ