Berlingo HDI90 multispacepack

Začel/a AndryAndro, September 06, 2011, 08:29:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AndryAndro

Citat od: mitja12345;109184očitno je res tale berlingec ena katastrofa od avto...samo sama funkcionalnost je pa odlična, ideja tudi, prostora...sam od tega se avto ne pelje :)

Saj ima avto določene prednosti, ravno zaradi tega sm ga tudi kupil. Na žalost pa to ne pretehta ostalega.
Kot je že nekdo omenjal, da to ni izdelek, ampak kvečjemu polizdelek.
&REJ

alan30

AndryAndro kaj naj ti rečem sedaj sem že cirka 2 meseca brez berlinga in že malo pogrešam obiske servisa in strah v njihovih očeh, ko sem se pripeljal v delavnico, najbolje da ga meni posodiš za 14 dni in ni vrag, da ga z mojimi metodami nebi uspel na servisu porihtat.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Alan 3 tedne mogoče? Andro kake probleme pa sploh imaš s tem tvojim berlingom da ga tako sovražiš?
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: ModelJT;109204Alan 3 tedne mogoče? Andro kake probleme pa sploh imaš s tem tvojim berlingom da ga tako sovražiš?

Zaenkrat ne bom pisal nič tu gor o problemih. Prvo moram govoriti z tržnim inšpektorjem ter advokatom, potem pa odvisno glede rešitve.
V kolikor ne bo za mene ugodna rešitev, pa se bom razpisal na dolgo in široko tu gor in še kje drugje.

Alan30; mogoče pa bi mi prav prišle tvoje iskušnje tudi pri mojih težavah!
&REJ

corvette

Kako pa jim je ratalo tako frderbati tanovega Berlinga? Kar poznam prijateljev z MK1 in MK2, jih več ali manj zelo hvalijo. Idealen, prostoren, zanesljiv voz.

alan30

AndryAndro kakšen tržni inšpektor pa kakšen odvetnik na servisu jim na trdo objasnt kaj je njihovo delo in zadeva se bo definitivno uredila.
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: corvette;109222Kako pa jim je ratalo tako frderbati tanovega Berlinga? Kar poznam prijateljev z MK1 in MK2, jih več ali manj zelo hvalijo. Idealen, prostoren, zanesljiv voz.

To je posledica cenenih sestavnih kosov in vročekrvnih špancev, ki jih sestavljajo, ter komaj dosegljive norme.
&REJ

AndryAndro

Citat od: alan30;109223AndryAndro kakšen tržni inšpektor pa kakšen odvetnik na servisu jim na trdo objasnt kaj je njihovo delo in zadeva se bo definitivno uredila.

V bistvu servis ni kaj dosti kriv pri pojavljanju napak.
&REJ

Gox

4 lastnike novih Berlingov MKIII poznam ... 2x sta to Hdi-ja XTR in 2x Mulitspace ... vsi štiri zadovoljni z avtom od prvega dne ...

zgleda moreš imet srečo pri nakupu

AndryAndro

Citat od: Gox;1092294 lastnike novih Berlingov MKIII poznam ... 2x sta to Hdi-ja XTR in 2x Mulitspace ... vsi štiri zadovoljni z avtom od prvega dne ...

zgleda moreš imet srečo pri nakupu

vrjamem, da moraš imeti srečo.
vendar sem tudi js plačal avto, kot ostali. in to takoj ter z gotovino!
&REJ

dvorjan

Mogoce so pa na Citroenu Slovenija dobili kak fanj popust na kako "skart" serijo, pa se zdaj vi ubadate s temi avti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Mogoče je bil pa nedeljski, tako kot Alanov. Meni se tudi ne bi dalo v nedeljo delati.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Citat od: ModelJT;109238Mogoče je bil pa nedeljski, tako kot Alanov. Meni se tudi ne bi dalo v nedeljo delati.

Sicer off topic. Ampak kako je nedelja drugacna od vseh ostalih dni v tednu? Zato, ker ji recemo gospodov dan? A za prodajalke po trgovskih centrih smo pa le glasovali, da naj nam bodo tudi takrat na voljo ipd.?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Citat od: dvorjan;109240Sicer off topic. Ampak kako je nedelja drugacna od vseh ostalih dni v tednu? Zato, ker ji recemo gospodov dan? A za prodajalke po trgovskih centrih smo pa le glasovali, da naj nam bodo tudi takrat na voljo ipd.?

Jaz nisem... Jah pač nedelja je nedelja. Jaz ji ne rečem gospodov dan. Pač nedeljo smatramo kot dan, ko se glih ne gre v službo/šolo. To seveda ne velja za vse, si že sam povedal.

Vglavnem, Andro ni zadovoljen z avtom in bi rad nasvete, pa gremo nazaj on topic.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Gox zadovoljstvo je zelo relativna stvar marsi kdo bi bil zadovoljen z mojim berlingom in ga velika večina napak nebi motila a kaj čmo vsi smo si različni in nekoga zmotijo tudi najmanjše napake.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]