Berlingo HDI90 multispacepack

Začel/a AndryAndro, September 06, 2011, 08:29:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

AndryAndro jaz ti svetujem, da dokler je v garanciji pač odpravljaš napake oziroma, da ga voziš vsaj tri leta in se šele takrat odločiš za prodajo, ker v nasprotnem primeru boš preveč izgubil.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Jah, lahko se pa tudi navelica voziti Berlinga vsak mesec na servis. Tudi voznja avta na servis in potem vsa logistika okoli prevzema ipd. stane tako cas kot denar. Pa se sosedje ga bodo zbadali, kaksna jajca je kupil. To pa ja ne gre ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alan30

No ja včasih je res neprijetno vse skupaj a se po ta desetem obisku na zadevo navadiš in ni več tko hudo, hahahahaha.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

prvič boli, pol je pa utečen hahahah :)

dvorjan

@alan30:
Mene pri uradnem servisu boli samo to, da jih vidim, ko delajo z avtom kot svinja z mehom. Ti ga lahko stalno pazis, potem ga pa en vajenec hladnega nazge ven z garaze s polnim plinom in z rocno parkira. Je zadnjic tako ustrelil mimo mene en traktorski Roomster - ce bi lastnik to videl, bi mehanika verjetno s trikotnikom iz kompleta za prvo pomoc namlatil.

alan30

Hvala bogu so na mojem servisu tako na ozko z placom, da bi se taki projekti končali v zidu ob delavnici.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@dvorjan jebat ga, pač na takšne uradne servise vozite.  Pol pa en kup joka, kaj je podrsano, pa ne vem kaj še, če ga kdo podrsa(avto), ga sam! No pa še kakšen butl mi ga vsako tolko na parkingu. Se ne sekiram, imam avto za vozit, po drugi strani pa želim, da je storitev opravljena kakovostno, moji € so vredni enako, kot Zidarjevi, samo on jih ima malce več.
A ti je keža kdaj spačka stolkel na servisu? A njegov vajenc mogoče? Najbrž ne ane? Vajenca nima, pa tudi odnos do avta ima drugačen kot razni servisi v lasti delniških družb.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Dobro, bom naslednjic se narocil za v petek k Jenku, pa da vidimo razliko. =) Samo kdaj bo ta naslednjic se ne vem. =)

Xandrej

Èe pa je avto v garanciji.

Drugače pa jaz sem vedno zraven. Lp

garac

@dvorjan, Ne, ne bolje, da ne  voziš k jenku, tam je bolj  po naše, domače, ni tako ljubljansko, nastopaško, to ti nisi vajen. Naslednjič bo glede na to kar prebiram kmalu :(, če tole berem je berlingo avto za na odpad, ampak meni se je kadar sem se vozil z novejšim berlingom zdel čisto ok avto, sploh glede na ceno in uporabnost.

pa kaj ti xa ne razmeš tu? seveda če je v garanciji ga pelješ na pooblaščeni servis, jaz ga vozim tja, čeprav ni v garanciji.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

AndryAndro

Citat od: alan30;109243AndryAndro jaz ti svetujem, da dokler je v garanciji pač odpravljaš napake oziroma, da ga voziš vsaj tri leta in se šele takrat odločiš za prodajo, ker v nasprotnem primeru boš preveč izgubil.

lp
Alan

A veš, kako je to še daleč - 3 leta? Lej, najbrž si ti imel več problemov z avtom, kot js. In že drži, da smo eni bolj picajzlasti kot drugi. Mene določene stvari hitro motijo, sploh pri novemu avtu. Ampak to ne pomeni, da sem na splošno zadovoljen z avtom. Meni se je avto dobesedno zagravžal in nimam nobene volje več z njim.

Èe nočem preveč zgubit denarja, bom moral res še cca4 leta vozit tale polizdelek!
Do takrat bom še živčnega fasal!
&REJ

alan30

Ah ne boš fasal živčnega se boš počasi navadu na redne obiske na servisu, kot bi imel še enega malega dojenčka pri hiši.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: alan30;109409Ah ne boš fasal živčnega se boš počasi navadu na redne obiske na servisu, kot bi imel še enega malega dojenčka pri hiši.

lp
Alan

Ravno zaradi dojenčka sem šel v nakup novega prostornega avtomobila. In nisem vedel, da bom kupil nedonošenčka!
&REJ

mitja12345

hahaha! :)
Bi se skor strinjal...čeprov, za enkrat (trkam na les) 2 dni od kar je bil na servisu, vse super špila

alan30

Citat od: AndryAndro;109418Ravno zaradi dojenčka sem šel v nakup novega prostornega avtomobila. In nisem vedel, da bom kupil nedonošenčka!

No potem pa sploh ne bo težav, če imaš že enega malega pri hiši boš pa še za tega nedonošenčka poskrbel.
hahahahaha

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]