Berlingo III in Tresenje volana.. POMOÈ!!!!

Začel/a TeMpL, Julij 03, 2011, 09:47:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Kolko lastnikov terencev pa izvaja skoke? Da o SUV šminkerjih ne govorimo! Si kdaj videl Q7 ali X5 v zraku?
Še na sliki najbž ne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mitja12345

Se res lepo vidi kako so te avti narejeni za skoke....

alesz

Naziv urbani terenec pomeni,da ga lahko parkiraš brez škode na pločniku,ki je zaščiten z robnikom........

garac

aja, da se pločnik ne poškoduje? haha, sem se pa nasmejal tistemu bmw.... Templ-tnx
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ggorenc

Citat od: garac;107978Kolko lastnikov terencev pa izvaja skoke? Da o SUV šminkerjih ne govorimo! Si kdaj videl Q7 ali X5 v zraku?
Še na sliki najbž ne

Pravi terenec mora zdrzati padec, skok iz visine 1m brez tezav, tako tudi potekajo testiranja. In povecini tudi ga, kar namiguje na posteno podvozje, ki je predimenzionirano in sposobno premagovati tezke terene. Tudi Dacia Duster zdrzi vse in se vec zato sprasujem kaksnega kova je vse skupaj. Ker predelan kombi, cetudi gre za znano hiso mi zbuja pomisleke. Terenec je ze od risalnih miz naprej zasnovan za teren, medtem, ko je citroen berlingo od risalnih miz naprej zasnovan za sparanje

Renark

Kaj se tiče tresenja volana, so to skoraj sigurno gume, ker ta model michelina nima glih najbolj mirnega teka ( to govorim iz lastnih izkušenj ,saj sem tudi sam vulkanizer)
Mi imamo naš primer z 15" Michelinkami  ki smo jih dali na alu felne.

Kar se pa tiče zimskih gum Bridgestone - te pa tečejo v nulo- komaj čakam da jih namontiram, ker so letne itak že na koncu - imamo namreč prevoženih 50 000 km v 16 mesecih.

Lahko pa se tresenje pojavi tudi zaradi neuravnoteženih polosi , lahko pa bi se tudi prenašalo navzven , če ima mogoče ta model Dvomasni Vztrajnik sklopke ??

Drugače pa avto dela ko urica , samo šparati ga ne smeš - bolj si haklih -slabše je :BigThumbs:

mitja12345

TeMpL

Citat od: mitja12345;109952al pa so kugle losane :)

Tresenje najbolje odpravi dejstvo, da se delaš,da ga ne čutiš in ne vidiš, torej da si, KOT CITROENOVI INSPEKTORJI :(  :bombs: :Paint-Angry:

mitja12345

ja to je bilo v enem primeru, da so bile kugle losane...samo za info

AndryAndro

Citat od: TeMpL;109953Tresenje najbolje odpravi dejstvo, da se delaš,da ga ne čutiš in ne vidiš, torej da si, KOT CITROENOVI INSPEKTORJI :(  :bombs: :Paint-Angry:

Se podpišem pod tvojo izjavo!
&REJ

danci1973

Kak že gre oni slogan - 'Niti predstavljate si ne, kaj vse vam lahko Citroën stori... :emot112:

D.

ModelJT

Pravilno je "Niti predstavljate si ne kaj vse lahko Citroen stori za vas".
[SIGPIC][/SIGPIC]

TeMpL

Citat od: ModelJT;111397Pravilno je "Niti predstavljate si ne kaj vse lahko Citroen stori za vas".

Drži, dokler ga nismo imeli si nismo zali predstavljati, da je to možno, da so avti na tako zanikrne nivoju, da so storitve porazne in da pri citroenu tudi garancije ni.

Edino kaj dejansko storijo je; "potisnejo ti prst v rit" in to z nasmeškom.

danci1973

Citat od: ModelJT;111397Pravilno je "Niti predstavljate si ne kaj vse lahko Citroen stori za vas".
To je marketinški slogan... Moja verzija pa je kruta realnost. :argue1: