C25

Začel/a Gox, Maj 06, 2007, 08:09:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sany

ja na kolk maš pa štangas
drgač ti pa pumpo porihta Trobiš na proseniškem:funny34d:

zalarsim

Štangas je normalen še skor da visok ,sem ga pa že probavo tudi zvišat pa ni nič pomagal.Verjetno res vleče pumpa nekje zrak ker drugače je vse ok videt vse suho itd...ma pa avto kr moæno porabo (dobrih 10litrov)kar naj bi bilo tudi posledično da pumpa zaj....
Drugače pa avto je danes laufo kot prej nič ugašaja...res se pa močno zažene še zmeraj u niske obrate pa pol pod štangas....mogoče ko je bil bolj topel motor skoz,ko prej tudi,ko sem temperaturo imel na 90stopinj je blo ok .
Drugače pa Vinder mi danes ušel sem že prepozn uspel pridit do njega očitno pa ima res dela ker je pred delavnico saj 15 avtov....za Trobiša prvič čujem se bom pa verjetno tudi do njega oglaso da vidmo kakšne so okvirne cene tudi pri drugih....definitivno pa odpade  gospod z Gomiljskega.
upam da bo tak laufo še kakšnih 14 dni ker sem nagužvan z delom in tešk,da bomo kaj te dni peljal rihtat.če bo sila bo pa tud treba zrihtat  :Hammer3:

sany

ja pol pa probi mal pumpo zapret ko pravš da maš tud velko porabo

zalarsim

Ne ne nč ne bomo zapiral ker avto že zdej ne gre (včas komaj doseže 80)pa tud plombe so original še gor da to še ni noben premiko naj tak ostane kot je.

sany

ja lohk da so pa šobe da prevč ščijejo pol pa avto zaliva, kar se pa tiče hitrosti če proti tebi piha veter normaln da ti avto bremza pa porabo maš večjo boš mogu dat gor spojler:funny34d:

zlikovski

Èe ima preveč goriva tudi ni vredu, ni pravilno izgorevanje pa posledično manj moči,....
Jaz sem na svoje naredi tak, sem mu dal količino vbrizga skoraj na minimum se probal peljat, itak da ni šlo nikamor, pa sem spet razdrl pumpo in postopoma povečeval količino vbrizga dokler ni šel avto normalno.
Lahko nastaviš da ti pije 20L ampak ti bo šlo vse v izpuh, pa še kadil bo ko stara parna lokomotiva.

zalarsim

C25
Avto se je brez mehanikov pošlihto sam ...to se pa ne čuje vsak dan :Hammer3:
kriva je bla nafta tak kot sem jaz sumo na začetku...po več testiranjih naft se obnese dober omw nafta in bela nafta in gre avto kot švicarska ura(petrolova nafta pa je bila problem pa še to ne z vsakiga petrola ker sem sprobo na večih petrolih in eden v Celju je zelo problematičen)....pri predzadnjem tankanju sem dodal na 40 litrov 2deci dvotaktola in so se še zadnji treslaji iz obratov v štangas umiril ,da zdej gre čist super.Poraba pa po pogovoru z večimi ljudmi more bit takšna kot je tudi na testu kot kombi je imel porabo okrog 10 litrov moj je pa težji kot kombi pa še cerado imam brez spojlerja ,ki je pa velika ovira.

2sv

ja super samo  da se je pošlihtalo  sedaj pa le pazi kje boš tankal

sany

ja to so pa francozi ko jim nepaše use, bi mogu uprašat prejšnega lastnika ki je tanko

zlikovski

No če je res to, potem lahko vidimo kakšno svinjarijo tankamo za ta denar.

branko1

HALO,HALO.............
A je še kaki lastnik  C25-tke še živ? Da vidimo kolko nas je še.:BigThumbs:

Mitja_Peric

js mam c25 pa mi je začelo metat iz 2. brzine... kaj je za menjat menjalnik al je možno kako drugače popravit?

zlikovski

sinhron za zamenjat.
Najbolje da se menjajo vsi.

dvorjan

Citat od: Mitja_Peric;185244js mam c25 pa mi je začelo metat iz 2. brzine... kaj je za menjat menjalnik al je možno kako drugače popravit?

Ej, moj kolega ima identicno tezavo. Pozna kdo kakega mojstra, ki to popravi za normalen denar (beri: da ni zlatar)?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Je kar fajn delo s tem.
Èe se neda stransko dobit ven menjalnika, mora it ven cel motor, potem pa še menjalnik v decimalke.