C25

Začel/a Gox, Maj 06, 2007, 08:09:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Blindiran :take_picture:

garac

samo znotraj je razneslo bombo in je odprlo pragove
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zalarsim

Si bom kar to temo sposodo.......Namreč imam problem z C25 dizl standarden 2.5D ...problem je pa sledeč ko je hladen avto mi lepo užge ko dam gas lepo laufa vse ok ko pa na brzino gas spustiš pa mi avto ugasne...pa vse ok ko bi to delo samo hladen tak pa mi včeraj začel ugašat vse dokler ni bila temperatura blizo 90stopinj....počakam ga malo ohladim temperatura okrog 75stopinj in avto spet ko preide iz gasa u štangas ugasne...močno zanihajo obrati in mu jih zmanjka in ugasne...mogoče gdo ve kje bi bil problem?
Tankam pa Petrolovo nafto je mogoče z nafto kaj narobe?

Drugače pa tudi kupim kakšno C25 tamalo z stekli in sedeži za ugoden denar pa da bi bila še za kašno registracijo,če mogoče ve gdo za kašno se priporočam.

zlikovski

Si probal kaj pumpo obračat?

zalarsim

Ne pumpa šobe to je vse tak kot sem kupo pa je skoz fajn laufo ..pol počas mi je začel močno zanihat iz obratov v štangas ..zdej mi pa že ugaša ...drugač pa pod štangasom laufa u nulo lepo tud gre ok laufa po vseh štirih ....na pumpi so pa še vse plombe gor da ni verjetn še noben nič šaro po njej...tak da sumim edino nafto ali naftn filter(čeprav filter naj bi bil pred kratkim menjan)voda olje pa to je pa vse ok..avto ma pa prevoženih skor300jurjov verjetno bolj slab vzdrževanih.

zlikovski

Lahko je krivec centrifugalni regulator v vumpi.

mirchi

Najprej filter menjaj.Pa preveri ce ti kje ne vlece zraka.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

zalarsim

Evo filter zamenjan(čeprav je res bil pred kratkim tudi menjan je videt skor nov)...in zadeva nič boljša ..pod štangasom ok daš gasa ko spusti pa ugaša.....očitno je pumpa fuč.....se priporočam če jo ima gdo za prodat za male denarje velik že cel avto ni vreden tak da če bo pumpa predraga bomo našl kakšnega darovalca.
evo pa še posnetek kako ugasne(slikan s telefonom slaba kakovost)
http://www.youtube.com/watch?v=U8ACR_cN8M8

zlikovski

Pumpa zaradi tega ni him :) jo je treba samo nastavit.

zalarsim

hmm se vid da sem duduk u dizlaših....gdo bi pa to nastavo mi kje okrog ali pa v Celju?(če ve mogoče gdo?)

zlikovski

To je nekaj šraufanja, to ni glih delo za eno uro, potem testiranje,...

zalarsim

Sem našo enga ki to popravlja očitn najbližji Celju en gospod na gomilskem ampak da to pregleda porihta pride od 300-500€ tu se pa pojavi močn dvom če se to splača .....500€ mi noben ne da za cel avto ne pa za ta kočšek železa :D....tak da iščem celga voznga drugač gre še ta u surovino.

garac

a mirchi ne bi znal kaj pomagat? Probaj njega malo zamorti on ima veselje do teh starih dizlov. Pa kolkor ga poznam je iznajdljiv in vedno najde kako rešitev
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

Èe je samo za nastavit,... je to ogromno preveč za plačat, drugo je če je kaj za zamenjat.

karel

Jaz sem lani dal pretesnit pumpo in hkrati smo še naredili tavelik servis in zamenjali semeringe.
Je bil pa materijal za pumpo 90 evrov vse skupaj je pa prišlo okoli 200 evrov.
Ugašati ti pa zato,ker nekje fouš luft vleče.
Tisga majstra na Gomilskem pa bi se jaz na daleč izognil.
Imaš pa pa v Gotovljah pri Žalcu Vinderja,ki je zaupanja vreden mehanik samo je pa treba počakat,ker je ponavadi gužva.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae