C25

Začel/a Gox, Maj 06, 2007, 08:09:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

isarajli

Bom šel po tega ,ki ga je ponudil gasper6, čakam na odgovor...
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

isarajli

Avto sem prodajal en mesec in ker ni blo nobenega resnega kupca ,sem se "moral" odločit porihtat zadeve.
Brušenje diskov 10€, nove zavorne ploščice original pri Žgajner servisu 20€, zračni filter 9€, oljni 4.50€, juti grem še po olje...Kamionček ima trenutno realnih 209.550km in špila ko violina.
Menjalnik sem dobil za 50€ - Antasi HVALA.
Ostal bo pri bajti, občasno bo prav prišel, pa za vikend si bom lahk ves materjal zvozil.
Škoda le ,da nima servo volana.

antasi

sem vesel, da si zrihtal,
spet en citroen več ohranjen na cesti:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

isarajli

Pleh se rihta... menjalnik pripravljen na vgradnjo, a bo treba počakat ,da se mehanik vrne iz dopusta (v kolikor ne najdem drugega vmes) zavore pošlihtane, sledi menjava tesnila pokrova ventilov,menjava vodne črpalke in zobatega jermena , vsi filtri... morda celo letev volana z servo..

Prosu bi, če mi lahko kdo prilepi iz avtodate shemo menjave zobatega jermena , ker mene nekaj j...

isarajli

Kit zobatega remena- dva - 55€, oba končnika 10€ + poštnina, smešne cene , kmalu bo spodenan, vmes pa dobro služi svojemu namenu

A.T.K

a rabi kdo za ta model kakšno drobovino z sprednjega dela, špegli, maska, kaj z armature..
vozilo je v ciljni ravnini

zlomjo

andraž

A ni v temi C25? Torej?

zlomjo

Citat od: andraž;276882A ni v temi C25? Torej?

Sem šturlo...

A.T.K

na šturlota sn pa pozabo..autovleka je razrešla muke..ogledala so edino ostala, ker pač ne pašejo na prvo serijo..če bo kdo razbil...

zlomjo

Nisem spraševal zase, nisem pa niti vedel, da se tako mudi. Gremo dalje za iste ....