C25

Začel/a Gox, Maj 06, 2007, 08:09:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

smeska

ja akumolatur dela ko urca sicer nebi delala cb postaja

Mike666

Kak pa so kaj mase na štarterju? Pa ostali kabli tam okoli. Ali pa kabli na ključenci.

mirchi

Ce dela cb postaja se ne pomeni,da je akumulator o.k. Ste probali z vzigalnimi kabli?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

sušo

Štarter?
A ste probal večkrat kresnit?
Pri mojem je ravno tako.
Ko segreje svečke, obrneš ključ - nič. Potem ponoviš to (brez čakanja na grelne svečke seveda) še parkrat pa kresne. No vsaj naš je tak. Mal muhast. Ko bom snel in dal popravit štarter (verjetno ščetke ) bo vse OK.

smeska

akomulator je leto dni star štarter je popravljeni zaj še čakamo električarja če bo kaj najdo če še ma kdo kako idejo naj pove ,ko najdemo napako vam javim  kaj je krivo .

smeska

Evo odkrita napaka šla je ključavnica sedaj pa še čakamo na novo

smeska

No da Ne pozabim povedat, da se baje ključavnice več neda dobiti zato imamo sedaj gasilsko vozilo na stikalo

alesz

yugo... ali stoenka....pa vse ostale variante........

janez

Bom tule nadaljeval...

Enega C25 bi kupil, dizla... lahko je nizek, visok, s šipami ali brez... Vozen, registriran ali pa vsaj da ni stal dolgo. Ima kdo, ve kdo za kakšnega?
En lep mi je pobegnil pred parimi dnevi... sem bil kar malo jezen.

OK, se pravi C25 ???

garac

Blindiran mogoče? vem za enega, sam je bencinar
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ne ta je prehuda... se mi dvorišče pogrezne, že itak mi dež spira pesek dol na cesto...

Enga navadnega prosim... da bom lahko svinjarijo vozu okol...

zalarsim

Citat od: janez;92710Ne ta je prehuda... se mi dvorišče pogrezne, že itak mi dež spira pesek dol na cesto...

Enga navadnega prosim... da bom lahko svinjarijo vozu okol...

Edn je u Celju kr dober s šipim in tadolgi(manjkajo mu sedeži) akumolator ma slab pa zadih pr desnem kolesu je za pošvasat drugač pa realnih 160000 baje,laufa kr fajn sam je mal drag (ispod 500€ ga ne da baje)..jz sem ga hoto kupit pa mi bil mal predrag pol sem pa tak na tega kesonca naletel je pa cena tak tak je pa tak tud cel avto hin :Hammer3:
Èe bi te interesiro lahk zbrskam številko pa se zmente ..je bil pa tud na bolhi in netu se mi zdi okrog 600€ cena bele barve spodnj rob pa črn.Fajn je tud za registracijo ko s šipim ni tolk draga kot za zaprtga.

janez

Ja, lahko te številko najdeš?

zalarsim

Citat od: janez;92751Ja, lahko te številko najdeš?

evo poslana na privat..pa ugoden nakup :BigThumbs:

garac

danes sem se zapeljal po kranju in iz prve naštel 6 neregistriranih C25. No tista blindirana? V tisti je najbrž eksplodirala bomba haha
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/