Kako pripraviti 2cv za potovanje

Začel/a garac, Junij 16, 2011, 05:46:24 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Citat od: krtija;103589...ampak je opustila proizvodnjo zaradi preveč stroškov...

No pol se pa ljudje čudijo, ko se men meša pa hočm vse stran zmetat... heheh

Prinesi na srečanje, ziher se ti bo splačalo.

janez

Citat od: krtija;103592Še postelja in kamp oprema, ki je vedno z mano...

Tole je pa že hudo udobje... :take_picture:

garac

tole z letvicami pa je super varianta, ko prava postelja! Jaz sem imel zgoraj iverno ploščo, v berlingu pa imam vezano. Ful lično izgleda narejena.
Sem mislil, da imaš teh veternih zaščit še kaj na zalogi, se spominjam, da si jih nekje prodajal. Na češkem mogoče?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Evo, ne rabimo tišlarja... Krtija - postelja in zavese s senčnikom. Bivšo dekle bo pa že naredilo, kaj se to pravi splača - ne splača.

Kaj pa za kuhat... kaj uporabljaš za en kuhalnik? Jaz sem pred dnevi končno naročil ganc novega Colmana... na neosvinčen bencin (al pa kar pač imaš zraven...)... Dve rinke, zložljiv in izdelan iz meni priljubljene pločevine. Èakam, naj bi paket prišel do 21. junija... Plina se namreč otepam ko sahara vode.

krtija

Kar se udobja tiče sem pač posrana rit. Mogoče mi je to urejanje še iz arhitekturnega faksa ostalo. Spaček je poleti moj dom. Kuhalnik je Primus na kartuše. Manjka mu še protiveterna zaščita. Sicer je bolj za silo, ampak kofe pa juhe pa pašta pa jajčka se da narest.
Senčnike sem prodajal po 20 eur na Èeškem in jih tudi nekaj prodal. Ta dva ki sta ostala gresta lahko tudi za manj. Ne verjamem pa da bi jo lahko prepričal za ponoven zagon proizvodnje...Ostala oprema je vse McKinley iz znane trgovine in ni bilo preveč drago. Je pa zakon pa še vse se lepo zloži na majhno.
Postelja je od Frica in se po sekciji posoja po principu: narediš otroka daj naprej. Bom še letos naredil svojo in to vrnil lastniku, ker se bojim da mi bo prinesla kako nepričakovano dete.

garac

krtija, bom zvečer prilepil slikico, morda pa res, nekam močno si se slinil v nedeljo tam pri vozu...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krtija

Èe misliš Marijo, bi se mogu s tabo stepst, to pa ne bi bila fer borba...Ti kar kolesari z njo.
Aha že vem kaj misliš. Dej pol še slike ostalih (tudi tebe), da vidmo kdo najbolj zgleda kot foter.

janez

En senčnik sem si jaz naredil pred leti... Trije kosi ALU pločevine in štirje pločevinasti tečaji zanetani gor. Se zloži pa porine pod posteljo. Nič kaj veliko , tolk da je iz treh strani zavetrje pa da gre not tavelik lonc, ki ga voziš s seboj. Kot ena pomanjšana španska stena... Je deovalo.

janez

Evo tole bo moj kuhalnik v bodoče... ZA v DAKa in verjetno, tudi v Hymerju... Èe bo vse po sreči dobim v sredo paket, sem zdajle klical v trgovino...

http://www.mixi-caravaning.si/katalog/product.php?cat_id=687&product_id=1060021818

krtija

Fajn bo tale kuhalnik. Moram priznat , da bi se kar zdajle nekam odpeljal.

Jagoda

Krtija zdej vem zakaj nisem smel spat pri tebi. Praktično ne pašem v tak "doteran" ambient pa pika.
Dober je za kogar je ...

krtija

Lepo, da si sam ugotovil, ti nisem hotu direkt rečt...zjebal bi feng sui.

Jagoda

Citat od: krtija;103610Lepo, da si sam ugotovil, ti nisem hotu direkt rečt...zjebal bi feng sui.

Preveč okrogu za te zadeve... hahaha
Dober je za kogar je ...

kalbo

Jaz sem za zaščito proti soncu uporabil kar rolo zavesco iz prtljažnika ZX-sa, paše do milimetra natančno. Je pa res kot je rekel Janez, da je potrebno izvrtati dve luknjici na bokih pod robom strehe.

gule

Citat od: garac;103533Pivo se tudi po poti da dobit in to lepo ohlajeno. Nekateri si recimo v spako dodajo  12v vtičnico za navigacijo, hladilno torbo... Obstajale so košarice, ki se montirajo na nosilec ogledala in delujejo kot hladilnik med vožnjo...

Torej, brez česa ne ododete na pot? Osebno sigurno ne brez wc papirja.

Vtičnico sem si naredil prav za hladilnik in pa za polnilnik od mobitela...zakaj nosim zaboj piva nosim s  seboj? Zato, ker ga tukaj v BiH(npr.PAN)plačam 8 eur, pa še vrečko kolna dobim gratis...nek v krasni EU za ta denar dobim komaj 2 plastenke mineralne...:Hammer3: