Avto radio v C5

Začel/a madjazz, Maj 05, 2007, 12:35:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

V meni avtoradia vpišeš,oziroma zamenjaš številko šasije...s lexio .Èisto zgoraj na začetku strani.....

dobek

pri rocnih vnosih kode je bilo ponavadi treba pritiskati spominske tipke od 1 do 4
ce je recimo koda 4321, pritisnes enko 4x, dvojko 3x, trojko 2x, stirko 1x

ne vem pa, kako so enke tocno to imele, ali rocno, ali preko lexie, kot ej alesz pisal
:burn:

Štromar Miki

Alesz,
uporabljam Auto com in nimam te možnosti. Je to možno sam prek lexije ali ni nobene druge varijante.

Štromar Miki

Dobek, ampak po kodi me sploh ne vpraša. Igra ene 3 sek nato začne glasno piskat.

zlomjo

Ni kode za tipkatil. Moraš priključiti na Lexio in potrditi radio v tem avtu.

Dr. MadMan

To naredi samo v Diagbox ali Lexia. Na servisu ali pa pri meni.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Štromar Miki

Hvala za odgovore! Sem zadevo kar naročil in upam da bo delela.
Je pa ta zadeva:  Lexia 3 v7.83 PP2000 with 921815C Full Chip

zlikovski

Ja bo vredu lexia.
Pri inštalaciji moraš imeti obvezno 32bitni sistem se pravi windows 32bit. Ni potrebno imeti Win-XP kot omenjajo nekateri lahko imaš sedmico, nekateri imajo tudi na osmici, na desetki pa še nisem sprobal.

inštalacijo pa si je najbolje pogledat na youtube, ter nadgradnje.

zlikovski

Po teh napotkih inštaliraj pa more it, na zažetku boš imel verzijo 7.02 ali nekaj takega, potem pa naprej nadgradnje.

https://www.youtube.com/watch?v=irISpCnLIfE

Nadgradnje pa imaš na netu tudi opisano kako potekajo, ter kako spremeniš jezik, kajti novejše verzije Lexie od verzije 7.7 ali nekaj takega se ti po defaultu postavijo na francoski jezik, pa moraš v lexiji not ''INI'' datoteke spreminjat da spremeniš željeni jezik,...

Tu pa imaš za nadgradnjo postopek:

Update:
A.when you see "installed successfull",the version is 7.01,quit the software,
  then open Diagbox on the desktop,,wait ,,then 7.02
B.quit the software, cut the file "APPDIAG.SYS" from C:AWRoot\bin\fi\APPDIAG.SYS"  
  and store at other folder,then click update package to operate upgrading,
  After finsh updating, please cut back the file "APPDIAG.SYS"  into the previous folder.
  then restart the computer,,then open Diagbox on the desktop,,wait ,,then new version
C.Repeat step 2 when updatinge any package ,,
  remember restart the computer,cut the file,,cut back the file,,every updating.

andraž

alesz

CitatTOP DEFINITION
Lexia
A woman that is (a) beast/wild when it comes to sex, she knows what she is doing, she will be your best partner in bed.
....ja bi šlo.

Štromar Miki

Dobil sem Lexia 3 z nalaganjem programa in posodobitvami sem porabil kar 5 ur da sem vse inštaliral. Za posodobitev iz 7.76 na 7.82 ne prime geslo.
Jutri ga bom priklopil na C5 da zaženem avtoradio.Kaj pa lahko vse počnem z diagbox. Ali lahko tudi nov ključ aktiviram ker imam samo enega. Še slikca.

zlikovski

Kolko vem je od serije 7.82 naprej francoski jezik ali pa me naj kdo popravi.

Ja zem lahko delaš vse kot na servisu, določene funkcije, če nisi siguren raje pusti na miru.

Štromar Miki

Imam problem. Ko delam global test mi napiše na dialoge NO na fault pa je samo črtica. VIN in 5 vmesno št ki je na vratih sem tudi vpisal.
Tudi ko izberem radijo ni nič. Prosim za pomoč.
Še slikce.