Avto radio v C5

Začel/a madjazz, Maj 05, 2007, 12:35:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

madjazz

Zanima me, ?e ima kdo mogoče kakšna navodila ali sheme od avto radia v C5. Ker ne vem, ?e imajo vsi enake modele imam tukaj oznako mojega: Clarion PU-2380B.

No moj sodelavec ima v svojem avtu tudi CD Changer, jaz ga nimam samo moj radio ima tudi podporo za njega.

Moj namen je, da bi namesto CD Changerja priključil na radio npr. MP3 predvajanik.

Je ?e kdo poskušal kaj takšnega?

LP

Matja?

dvorjan

Za poslusat MP3 je se vedno najbolje, da nabavis FM-oddajnik na katerega potem prikljucis mp3 predvajalnik in potem nastavis frekvenco na radiu.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

madjazz

ja to ?e imam pa ni vse tako lepo kot se sliši (vidi). No sej dela ampak mene moti ?umenje pa cviljenje pa ne vem ?e kaj v zvoku, ki nastane zraven pri oddajanju. Lepo se sliši samo, ?e je avto ugasnjen.

deyo

nastavit si moraš pravo nerabljeno frekvenco z čimmanj ?umi v ozadju pa bo vse ok. Jaz imam navigacijo z FM oddajnikom, pa stvar dela v redu.Sicer je kvaliteta malenkost slab?a, sam ni panike za ušesa :)

Xandrej

kupiš clarionov changer MP3 simpl ko pajek...

madjazz

JA ampak kje naprimer? Pa kolk je ceNaš

Xandrej

Naprimer:

greš v ggogle napiše? clarion pogledaš kdo je prodajalec ali uvoznik pa pokli?e? pa vpraša?...

Narimer:

http://www.evolutioncaraudio.com/vsebina.htm

dvorjan

Jaz sem preden sem nabavil mp3 avtoradio 3 razlicne fm-oddajnike pa z nobenim ni bilo nikakrsnih tezav - enostavno sem jih dal v sovoznikov predal in nastavil eno nezasedeno frekvenco.

Tezave, kot jih ti opisujes, pa so ponavadi povezane prav s frekvenco - najdi si manj zaseden spekter, pa bo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

marjank

kakšna je močnost , da se na originalo kablovje priklopi bol?i avto tadijo , ki bi podpiralo komande na volanu in displey, baje je model alpine ?

Xandrej

Alpine, pioneer itd itd Clraion Blaupunkt... Samo računaj, da vmesnik pride 100?.

marjank

Avto radijo Alpine  250 E umesnik 70 E  v BB
podpira vse v C5 tudi displey

Xandrej

Glede na to, da je vse zeleno v C5 je ta avtoradio za nikamor. Ne paše samo v uiber stroje z plavo pa rdečo osvetlitvijo... Vzami nekaj z zeleno. Ali pa ?e se da to nastavit.

marjank

Ve? ,da tak avtoradijo spreminja tud barve in tudi zelena je zraven , ?e celo odtenek lahko prilagodi?, ?e nebi tega sprobal , nebi dal gor  knee...

michoBX

Ti sam kupi, ?e imaš ???, ne boš nič falil.
Hja, dougcajt mi je ja...

marjank