Avto radio v C5

Začel/a madjazz, Maj 05, 2007, 12:35:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jerry

Bravo gigo.

Spet sem se nekaj nau?u.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

zipo1

?ivjo, jaz bi tudi rad zamenjal avtoradijo, ?e zaradi tega ker mi občasno sploh ne vr?e ven cd-a samo nekaj melje pa melje.
Kaj tale ALPINE CDE9881R bi tudi deloval z displejem na armaturki, ter pilotom na volanu?

Xandrej

Vpračaj prodajalca lai pa pogledaš na njihovi strani.

deyo

Citat od: zipo1;27930?ivjo, jaz bi tudi rad zamenjal avtoradijo, ?e zaradi tega ker mi občasno sploh ne vr?e ven cd-a samo nekaj melje pa melje.
Kaj tale ALPINE CDE9881R bi tudi deloval z displejem na armaturki, ter pilotom na volanu?

Model 9881 podpira samo obvolanske komande (z dodatnim vmesnikom), ne podpira pa prikazovalnika.

marjank

sem menjal avto radijo na c5 model -pioneer - sedaj čakam na modul za obvolanske komande baje bom čakal 3tedne

po dobrem tednu  dobil modul priklopil in sedaj dela kot na original radiju, le brez zgornjega dyspleja, sem bil kar presenečen nad pomočjo pri generalnem uvozniku pioneer , zatorej pohvala gre k njim
:emot112::take_picture:

parovelb

Uejla!
Sem montiral Blaupunkta z modulom in dela normalno. Moti me le maskerina, ker je drugačne sive barve od armature in je obupno sfiniširana. Skupaj deluje prav ceneno. Å tudiram, da bi kar od starega ar predelal maskerino...
vedno piha kontra.....

marjank

pri meni zgleda takole

je pa res nekoliko svetlejša maska očitno je samo en prizvajalec,sem probal malo tornirat je mal boljše in še ena kombinacija v rdečem
:take_picture::take_picture::take_picture:

parovelb

Podobno je pri meni.... Èe bi bilo po moje bi samo zamenjal glavno enoto. Original radio na žalost najbolj paše. Na spletu nisem dobil nobene koristne informacije v zvezi s tem. Ve kdo kaj več?
vedno piha kontra.....

marjank

parovelb-- daj  kako slikc za primerjavo

mogoče se bom odločil ,da masko malo potemnim ,to sem enkrat že naredu pa je dobr ispadlo

parovelb

Citat od: marjank;34600parovelb-- daj  kako slikc za primerjavo

mogoče se bom odločil ,da masko malo potemnim ,to sem enkrat že naredu pa je dobr ispadlo

kako si jo potemnil? je res ratala identična siva? če boš to naredil se kar priporočam za protivrednost pive.

poglejte kako je ta poceni maskerina res grda. barva ni enaka in še na spodnjem delu štrli za 2mm, ima en prav grd zob. pa da se ne morejo potrudit niti za takšno malenkost, potem ti pa armatura zgleda kot od kakšnega zjahanega nemca...
vedno piha kontra.....

Xandrej

Vsi imate to ECO tipko... Jaz je nimam imam  snežinko gor narisano... V čem je finta te ECo tipke na klimi?

marjank

mam občutek da je tvoja še svetlejša ,bom pa sigurno probal rešit problem:take_picture:   eko tipka -- jaz mam avto iz uvoza --pa lahko ,da je tvoj model starejši  ??

Xandrej

Sem vprašal je rekel, da eni so imeli ECo eni pa snežinko kao, da izklopiš kompresor... Načeloma isko sranje drugo pakovanje...

Xandrej

Imam en originalni CD veksler Clarion. Dela brezhibno. Paše na vse radije od starejših modelov npr: Xsara, Xsara Picasso, C5 I, itd itd... Èe kdo rabi lahko zdilamo.

Citroenovc

Btw - je kdo menjaval radio na C5 II?

Kakor sem gledal - so del radia tudi splošne komande za upravljanje informacijskega zaslona ... tak da verjetno je najbolje kar original obdržat ...
No, saj mp3 podpira ... tak da ...
OK

LP
Primož