Avto radio v C5

Začel/a madjazz, Maj 05, 2007, 12:35:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CEPETKO

Ne daš si dopovedat da ne delaj nadgradenj ker novejši diagboxi so dodatno kakšen tip avta več zraven pa črke so bolj pomešane  in še slabši prevod. Èe ti uspe 7.57 inštalirat pusti to pri miru  pa ne sili v nadgradnje.
Citroen - kreative tehnoloži.

garac

jebem*iš, le zakaj ne? Èe imaš že star avto, imaš vsaj nov software.

Danes bi bil že vsak, ki kupi kabel in prekopira program mehanik diagnostik.
Najbolje, da si potem kar priklopljen in sproti brišeš napake, tako avto dela bp
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Štromar Miki

Citat od: CEPETKO;240582Ne daš si dopovedat da ne delaj nadgradenj ker novejši diagboxi so dodatno kakšen tip avta več zraven pa črke so bolj pomešane  in še slabši prevod. Èe ti uspe 7.57 inštalirat pusti to pri miru  pa ne sili v nadgradnje.

Prvič sem probal naložit do 7.83 potem ker ni delalo še samo prvo posodobitev in ni delovalo. Sumim na software ker po moje je tu napaka. Ko dobim novega bom še enkrat probal.

zlikovski

Mislim da zadnje tri verzije nadgradnje ni dobro dajat gor, prvo kot prvo so večinoma samo na francoskem jeziku ali pa zelo slabo prevedene.

Štromar Miki

Citat od: zlikovski;240601Mislim da zadnje tri verzije nadgradnje ni dobro dajat gor, prvo kot prvo so večinoma samo na francoskem jeziku ali pa zelo slabo prevedene.

Je Kitajc napisal da so najboljše do 7.58 na ostalih so še problemi in ne delujejo najbolje.
Sem opazil da imajo precej okvarjenih CD.jev in ne delujejo. Na povratnih informacijah sta to že dva napisala. Bom počakal da mi kitajc pošlje link. Tega je kar veliko okoli 2gb.
zlikovski kje si pa ti dobil softwer.

Štromar Miki

Citat od: zlikovski;240579Jaz sem po tem videu inštaliro in mi deluje:
https://www.youtube.com/watch?v=irISpCnLIfE&t=15s

Tu imaš lepo prikazano kako se izvaja nadgradnja:
https://www.youtube.com/watch?v=4GppM3dmw_8
In po vsaki nadgradnji je postopek enak.

Ni priporočeno inšalirati iz CD-da, si skopiraj vse na disk in od tam inštaliraj

Se na win7 mal drugače instalira je pa podobno.
Geslo je itak povsod enako scary01.

Štromar Miki

Citat od: garac;240583jebem*iš, le zakaj ne? Èe imaš že star avto, imaš vsaj nov software.

Danes bi bil že vsak, ki kupi kabel in prekopira program mehanik diagnostik.
Najbolje, da si potem kar priklopljen in sproti brišeš napake, tako avto dela bp

Uporabljam Autocom diagnostiko že 5 let ampak z njim žal ne moreš nič naredit sam vidiš napake. Ko sem pa na netu pa na forumi videl kaj počne lexia 3 sem jo pač moral imet. Je pa res da sem autocom naložil samo enkrat in še lepo dela 5 let.

zlikovski

@Štromar Miki
Tudi na CD-ju ko sem kupil vmesnik, imaš pa ga tudi na netu, če malo pobrskaš.

Štromar Miki

Dobil sem link, če ga kdo potrebuje je pa Ver.7.82 v kompletu z videom.
Mega brezplačno 50gb hitra registracija, za video rabiš VLC predvajalnik
https://mega.nz/#F!o0MkwLZC!xrAEZrOFuoIfMVPvYMpEsg

Štromar Miki

Končno mi je uspelo. Imam naloženo V.7.57 in je ok. Odlično se vidijo napake.
Avtocom je napisal napaka additive kot Leksia zelo nizek nivo aditiva.
Tudi opisan je postopek kako se dolije aditiv. Tudi na radiju se lepo zamenja vin št.
Sedaj pa akcija dolivanja aditiva. Ve kdo ceno aditiva in ali bo 1L dovolj.

zlikovski

zlikovski

Slučajno veš, zakaj prej nisi mogel pravilno inštalirat?

Štromar Miki

zlikovski;
Pred global testom sem moral še enkrat vklopit in izklopit tester.
Verjetno ni bil kriv program pa moja inštalacija. Zakaj pa mi ni jasno.
Kot da rele izklopi tester ko izvajaš global test.
Sedaj pa ko grem na global test iztaknem kabel testerja in ga ponovno vklopim pa dela. In sem izvajal vse funkcije BP.
Veš kako se resetira računalnik ko doliješ aditiv. Nekaj piše po netu ampak raje vprašam, da ne bi kaj zaj***. Kako se dolije mi je pa vse jasno.

zlikovski

Zanimivo da moraš izklopiti in vklopiti, no glavno da deluje.

Kako se resetiradodatek k gorivu pa nevem, nikoli nisem tega počel.

Lahko pa si ga izklopiš kolko sem videl v opcijah, ampak tega nebi priporočal, ker ti nebo delal regeneracije, in ti bo lahko čez čas zabasalo FAP.

Mogoče najdeš opcijo za reset aditiva v opciji ''test posameznih funkcij'' negreš not v ''global test'' mislim da se ta opcija nahaja v tem meniju kot ''global test'',....

Štromar Miki

zlikovski;
na global testu lahko vse narediš, ker program čekira vse komponente, na ročnem pa izbiraš kaj boš posamezno pregledal.
Ko izbereš aditiv fap greš na konfiguriranje to je slika1. Sedaj pa ko zamenjaš fap filter moraš tudi napolniti posodo z aditivom.
Se pravi ko ti zmanjka aditiva potem moraš tudi zamenjati filter trdih delcev da je vse kot treba. Tako je opisano ne vem pa če tako tudi delajo na servisu.
Èe samo doliješ aditiv kako pa veš da je filter trdih delcev še OK. Na sliki 3 so pa neke nastavitve tu sem se pa ustavil.